ετσι μωρη τρελα…!!!
ελπιζω να δωσατε του μιλανου να καταλαβει…!!!
ετσι μωρη τρελα…!!!
ελπιζω να δωσατε του μιλανου να καταλαβει…!!!
Ηθελα να το ρωτησω κι εγω αυτο.Εχουν περασει ηδη οι 6 βδομαδες, που ηταν και καλα το ανωτατο οριο, και δεν εχω δει τιποτα.
Εγω στις 14 στανταρ και στις 16 κατα 99%.Αρενα εχετε εισητηρια η ειστε φλωροι σαν κι εμενα και θα καθεστε?
Arena, arena!!! 
οι φωτό είναι σκέτη πόρωση…
Δε πιστευω να σου περισσευει κανα ticket καλε μεταλ λος ε???:D:D:D
Παντως οσοι παμε ψηθειτε για καμια μπυρα πιο πριν, εγω ετσι κι αλλιως μονος θα ειμαι.
Ασε ρε και 'γω τοσο καιρο ψαχνω για ενα επιπλεον γαμω τους @#%@$&@#@ μαυραγοριτες γαμω. 
sorry gia ta greeklish alla grafo apo ollandia!!! 8)
oti ki an po gia th synavlia sthn Frankfurt einai ligo…
ayto pou ezhsa me enan kolhto mou thn tetarth to vrady den perigrafete me logia…
pragmatika 2 meres meta kai akoma den mporo na vro th leksh pou mporei na xaraktirisei ayth thn banda kai ayto to live…
eklpiktikoi…???monadikoi…???apisteytoi…???THEOI…???
MPAAAAAAA OLA AYTA MAZI KAI AKOMA PARAPANO!!!
tetoios xoros den yparxei sthn ellada oute gia plaka…kai kanoun mono synavlies ekei…den einai ghpedo pou metatrepete se synavliako xoro…to mono kako htan sthn arena oti den htan me klish kai den evlepes poly kala an empene kana gomari mprosta sou…allios hxos kampana,kapnisma pouthena,security pantou na prosexoun gia to paramikro kai afthones becks!!!

mhn tous xasete gia kanena logo!!!den tha vreite pouthena allou ayto to synaisthima pou sou afinei mia synavlia AC/DC!!!eimai akoma se allh diastash!!!

yg 1 osoi lene gia tous germanous oti einai kryoi,psofioi,den pianoun mia mprosta sto ellhniko koino…eee apla den exoun paei Germania!!!
yg 2 osoi eixane eisithria gia th synavlia xrhsimopoiousame ta tram (den ksero gia alla mesa metaforas)
DO-RE-AN thn hmera ths synavlias…kai fysika kanena lamogio den prospathise na mas parei lefta alla mas to eksighsan amesos!!!
yg 3 PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY THE AC/DC WAY!!!TELOS!!!

edit…yg 4…opoio sygrothma apo edo kai pera den paizei to ligotero 2 ores kai den vgazei ta antera tou epi skhnhs thelei kraksimo…giaourtoma…ksylo…kai mathimata live apo tous theous…
Ακομα ενας παθων…Αυξανεστε και πληθεινεστε…
All hail in the name of AC DC…!!!
Παιδιά, ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε φωτογραφίες από τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης/σαιτ κλπ για τη συναυλία στο Μιλάνο?
Ναι οκ.
Ρε μαμακα Heatseeker οι Γερμανοί σε λέγαν τρελo κλπ γιατί απλά πήγες μπροστά μπροστά στους ΚΑΡΑΦΑΝΑΤΙΚ γερμανούς και επεζησες.Ε ναι οι Έλληνες δεν πιάνουν μια μπροστά στο απίστευτο κοινό τις Γερμανίας.Αλλά αν έλεγα εγώ τέτοιες χαζομάρες θα είχατε πέσει όλοι να με φάτε.Και μην νομίζεται ότι δεν διάβασα και τα άλλα σχόλια.Όποιος λέει ότι κλπ…Πείτε ρε “loko” λες μαλακίες γιατί αυτό και εκείνο.Να μιλήσουμε αν είναι.Όποιος λέει και @@ριές.Και φυσικά επειμένω ότι το 2000 ήταν καλύτεροι (απ’ότι έχουμε δει ΜΕΧΡΙ τώρα.Και τώρα γαμάνε αλλά πως να το κάνουμε εγω το 2000 έχυνα σε όλα τα show) και φυσικά το show έχει αρκετό ρόλο τώρα πια (δεν είμαστε στο 1980).Η χρυσή βροχή ΓΑΜΑΓΕ το 2000, οι φλογες στο Highway που ήμουν μπροστά και άκουγα ΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣ ΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣ μέσα και φωτιές μέσα στη μάπα μου;Οκ να μιλήσει κάποιος που είχει πάει τότε (πχ ο Crab) οκ.Αλλά να μην έχεις πάει και να λες ότι , όποιος λέει για το show…
Καλά στα @@ μου στην τελική.Γειά.
Έχω κατεβάσει και 5-6 ποτά, αν έριξα καμιά χοντράδα sorry.
Καλημέρα σε όλους. Πρώτο μήνυμα και…βάλτε δυο άτομα ακόμα για Ο2 arena στις 14/4 8)
Επειδή προφανώς αναφέρεσαι σε μένα έχω να πω κάποια πράγματα και δεν ξαναπαντάω ό’τι και να γράψεις.Απλά είσαι άλλος ένας σε αυτό το φόρουμ με επιλεκτικό διάβασμα.Δεν έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ οτί το σόου τώρα είναι καλύτερο από το 2000, ούτε καν τα σύγκρινα.Απλά έγραψα οτι αν πας σε σόου των AC/DC και κάθεσαι και ασχολείσαι με λεπτομέρειες(ο οποιοσδήποτε, όχι μόνο εσύ),και δεν αφεθείς 100% σε αυτό που σου προσφέρουν οι τυπάδες πάνω στην σκηνή έχεις χάσει το παιχνίδι(που σημαίνει για να μεταφράσω, μιας και δεν το έχεις, οτι δεν το ευχαριστιέσαι όσο θα μπορούσες).Προσωπική μου άποψη.
Άντε καλή μετάφραση.
Ε εσύ τότε φίλε μου απλά δεν καταλαβαίνεις τι λεώ.
Εγώ έλιωσα στο show και πέρασα μια χαρά.Απλά είπα απο προσωπική άποψη ότι τα show 2000-2001 ήταν λίγο πιο καλά.Δηλαδή για να το καταλάβεις και εσύ αν το φετινό show έπερνε 11/10, τα τότε έπερναν 11,5/10.
Άποψη μου και όποιος έχει πρόβλημα ας μου το πει, όχι με αερολογίες (δες συζήτηση με crab).Και όποιος έχει στοιχεία ότι οι γερμανοί είναι πιο φανατικοί ή το ίδιο φανατικοί με τους Έλληνες ας το αποδείξει.Εγώ δυστυχώς δεν έιχα κάμερα με βίντεο το 2001 αλλά ευτυχώς υπάρχει και το DVD (Stiff up) για να δείτε όλοι πόσο φανατικοί είναι οι Germs.Για τους Έλληνες, υπομονή 2 μήνες να δούμε τι αξίζουν 
Φιλικά.
Γύρισα κι εγώ.
Δεν θα πω κάτι παραπάνω από τους προηγούμενους. Μιλάμε για το απόλυτο rock party, 2 ώρες με τον ήχο στο Θεό, σου δίνουν το μυαλό στο χέρι και άντε γεια.
Ο Angus είναι η απόλυτη rock φιγούρα. Έπαιζε λες και δεν υπάρχει αύριο, πρέπει να έχασε 3-4 κιλά ιδρώτα!
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το έλεγα, έχοντας πάει μάλιστα, αλλά αυτό που είδα στους AC/DC συμφωνεί απόλυτα με το post σου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΙΝΟ. Δυστυχώς μόνο στους Metallica, άντε και στους Maiden βλέπουμε τέτοιο πράγμα εδώ.
Σ’αυτό το βιντεάκι, μόλις τελειώνει το ίντρο και ξεκινάει το τραγούδι, θα δείτε κάποιον στην πρώτη σειρά με την Ελληνική σημαία στα χέρια.Αυτός είμαι εγώ…
Πολυ καλο twisted επρεπε να εχεισ πιο μεγαλη σημαια οπωσ εμεισ στην Πραγα:lol::lol: Καλο βιντεακι αξιοσ8O Αnyway οποιοσ δεν παει χανει.Απο κει και περα καθε χωρα εχει τισ προτιμησεισ τισ σε σχεση με τα grup Εχω παει Τσεχια ΚORN επαιξαν πριν τον OZZY και15000 κοσμοσ χτυπιοταν.Ειδα ΚΙSS στην Σοφια και ολοι χορευαν καμια σχεση με το κοινο στο terra vibe.Aπο την αλλη εμεισ ειμαστε παντοτε για ΜETALLICA,MAIDEN ,SCORPIONS και ελπιζω AC/DC.Φιλαρακι ηταν στο ΒERCY και ολοι ηταν λιωμα οπωσ στο Μιλανο που ειδα αλλα οι τσεχοι ηταν χαλαροι εκτοσ αρενασ.Τελοσ παντων ειτε 30000-80000 χιλιαδεσ[-X στα κακαλαμασ οπωσ λεμε εμεισ οι Ποντιοι οποιοσ ερθει θα περασει φανταστικα οποιοσ οχι καληνυχτα
επειδη η παναθα εσπειρε σημερα και ετσι ειμαι αρκετα χαρουμενος παρτε και κατι να χετε κι εσεις…
http://www.youtube.com/watch?v=JvxmT3_pBTc&feature=channel
τα παντα ολα ομως…
Τα παντα ολα ρε!!!
12 και σημερα…
Που έχει ακόμα tickets:
13 May 2009 Leipzig
15 May 2009 Munich
17 May 2009 Gelsenkirchen
19 May 2009 Cologne
22 May 2009 Hockenheimring
24 May 2009 Vienna
26 May 2009 Belgrade
28 May 2009 Athens
03 Jun 2009 Lisbon
05 Jun 2009 Madrid
07 Jun 2009 Barcelona
28 Jun 2009 Dublin
30 Jun 2009 Glasgow
Για να μη λέμε ότι μόνο εμείς δεν έχουμε κάνει sold out.
Φυσικά, Ισπανία,Γαλλία,Γερμανία και Νησί, έχουν κάνει τα liveακι τους σε κλειστά.Εμμ μάλλον Βρετανία σε λίγες μέρες.
Ρε δεν παίξαν ξανά Ιταλία.Δεν το περίμενα αυτό.Έλα Ιταλέ τώρα Αθήνα για live :lol: