AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Γύρω στις 3 καλά θα είναι πιστεύω…

το προηγούμενο βράδυ εννοώ βέβαια!:lol:

:-k :-s :? :dunno: :-- :-# :hippy:

#-o:lol2::dunno::dance::afro:

Πόσο σας ζηλεύω?:(:(:frowning:

Ακόμα και με τις Παννελήνιες στάθηκα άτυχος…Στο διάλο…

Ξέρετε αν θα ανακοινωθούν και άλλες συναυλίες για το καλοκαιράκι?

Με καμιά 400άρα πιστεύετε θα είναι καλά για να βγω έξω να τους δω?

Βάζεις και αεροπορικά και εισιτήρια συναυλίας μέσα?Αν ναι, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω,μόνο αν παίξουν καμμιά Βουλγαρία/Τουρκία παίζει να την βγάλεις με αυτά τα λεφτα…Συγγνώμη…:expressionless: Εκτός βέβαια αν πας την μέρα της συναυλίας και φύγεις την επόμενη, αλλά και πάλι πολύ στριμωγμένα και δύσκολα.Μην απογοητεύεσαι πάντως, αν βάλει κάτι στο μυαλό του κάποιος θα τα καταφέρει, δεδομένο!

Εννοείτε πως θα πάω και θα φύγω επόμενη,στο αεροδρόμιο θα την βγάλω:p

Και όχι δεν βάζω μέσα ticket συναυλίας,αυτά είναι φθηνά(80 ευρώ περίπου) τα οποία τα έχω ήδη δώσει για την δικιά μας συναυλιά και θα τα πουλήσω σε έναν γνωστό λογικά,μιάς και δεν έκατσε η φάση με τις παννελήνιες…

Θα ανακοινωθούνε άλλες συναυλίες για Ευρώπη?Ολόκληρο Ιούλη και Αύγουστο τι θα κάνουνε?:stuck_out_tongue:

Ακουγεται αρκετα πως αυγουστο θα ειναι καναδα.
Ε τον ιουλιο θα αραξουν για λιγο!

AC/DC MILANO 2009

Copyright Maiden1979…Ραντεβου στις 28 Μαιου πάλι…:!:

Τελος οι συναυλιες για Ευρωπη για το καλοκαιρι…Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ετσι ειναι…

Οτι γινει μεχρι 30/6 στη Γλασκωβη…Μετα τους βλεπω για Αμερικη-Καναδα, θα ακολουθησουν Ιαπωνια-Αυστραλια και ισως απο το χειμωνα 2009-ανοιξη 2010 κανουν και καποια ακομα leg σε Ευρωπη και Αμερικη…

Σε αυτα εναποθετω και εγω τις ελπιδες μου για μια 3η ουρανια εμπειρια…

Ρε ακυρε βαλε αυτη που εχουμε ανοιγμενη τη σημαια…

Πως ειμαστε ετσι οι πορωμενοι… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ok ευχαριστώ…

Άρα χτυπάω για Γλασκώβη ή Άμστερνταμ…Και ο θεός βοηθός:p

Στη δικιά μου φωτογραφική είναι η φωτογραφία με τη σημαία!!!

Εχω πάνω από 100 φωτογραφίες από το live και δεν ξέρω ποια να πρωτο ανεβασω εδω!!
Τέλος παντων, πάρτε μερικές!!!

Φοβερές oι photos παιδιά

Α ΟΚ…

Ετσι ρεεεεε…Η τρελοπαρεα παει Μιλανο για τους θεους…!!!

ΤΑ ΣΠΑΜΕ…!!!

Παιδια να πω και εγω με την σειρα μου οτι η συναυλια ηταν τρομερη.Πρωτη φορα που τους ειδα.Ολοι τους σε τρομερη φορμα.Αλλα ρε γαμωτο ποτε πηγα Μιλανο και τους ειδα και ποτε ηρθε η Τεταρτη χαμπαρι δεν πηρα.Με μια φορα μονο δεν τους χορταινεις.Ηταν μαγικα.Ρε παιδια παντως οι Ιταλοι στην αρενα τουλαχιστον παρα πολυ επιναν.Οσοι περναγανε μπροστα μου μονο ερποντας δεν πηγαινανε.Να πιεις τοσο και να μην θυμασαι πως περασες δεν λεει.Ηταν μαγικα παντως.Και οι Ιταλοι γρι απο Αγγλικα.Επομενος σταθμος ΟΑΚΑ

Κάτι άσχετο…Έχει λάβει κανένας τα δωράκια από το φαν κλαμπ?:-k

Μαγκες, ποιοι απο εδω θα τους δουνε στο Λονδινο στις 16/4??? (Ο2)

ego stis 14, mpori ke 16, giati?

Για να εχουμε Ελληνικο μπλοκ! :smiley: