AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Γι’αυτό το βγάλανε μετά και για αρχή είχα την αγαλματάρα, το τέρας θα έλεγα, που ξέρναγε καπνούς και κολασμένους ήχους και μας θύμιζε ότι η κόλαση θα έρθει στο βουνό να το δεντροφυτέψει…Ναι για όποιον δεν κατάλαβε θέλω να πω ότι και τα show του ballbreaker tour τα άρχιζαν με το Back in Black και ουχί με το ανατρεπτικό, αντισυμβατικό και καρασεχουλιάρικο…αυτό μωρέ…εεε ,το Hard as a rock.
Αύριο σαπίλα.

εδω παιξανε το what do you do for money honey!!(ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩ κλαψ σνιφ)
υποθετω στο τελευταιο σκελος της περιοδειας αφου υπαρχει και στο dvd…

EΠΙΣΗΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!

ΡΕ ΡΕ ΡΕ! ΑΥΡΙΟ ΒΛΕΠΩ AC/DC:!:

Τους είδα πριν από 3 ώρες :D. Πρόσωπα γηρασμένα, αλλά από απόδοση… ρίχνουν πολλά εικοσάχρονα. :slight_smile:

Εκτενεις κιολας ε??? :roll:

Παααααμε…

Οι πορτες θα ανοιγαν απο τις 6:30 αλλα εγω με το φιλαρακι μου και την κοπελα του ειμασταν απο τις 5:15 στο Ο2. Ειχαμε ξαναβρεθει σ’αυτον τον τοπο του εγκληματος για Metallica (απο το 4ο διαζωμα βεβαια) και για τους Queensryche που παιζαν στον μικρης χωρητικοτητας Ιndigo.

Kοσμος και κοσμακης, απο αρχαιους φανς με jean jackets γεματα αποκλειστικα με AC/DC ραφτα και t-shirts απο περιοδειες Fly on the wall μεχρι πιτσιρικαδες ουτε 10 χρονων!

Tελικα μετα απο ενα μεγαλο μπερδεμα εξαιτιας του προσωπικου εκει βρεθηκαμε απο πρωτοι τελευταιοι στην ουρα αλλα τελοσπαντων εστω και ετσι βρεθηκαμε γυρω στην 5η με 8η σειρα απο το καγκελο μπροστα απο τον Cliff (θα μπορουσαμε να ειμασταν στην δευτερη σειρα κατα μηκος της εξεδρας αλλα θελαμε να εχουμε κοντα μας και τους Phil, Malcolm και Cliff που δεν βγαιναν ποτε μπροστα.

Μετα απο καμμια ωριτσα βγαινουν οι Answer. Συμπαθες το στυλ τους αλλα και οι ιδιοι. Αλλα εγω…με σταυρωμενα χερια λες και εκανα αγγαρεια! Πως να το κανουμε, αν δεν ειχε και support για μενα θα ηταν ακομα καλυτερα, κατευθειαν στο ψητο! Ευτυχως παιξανε λιγο (35 λεπτα) και κατα τις 9 παρα 10 επιτελους εσβησαν τα φωτα…

Το εισαγωγικο βιντεακι το βρηκα θεϊκο, απολυτως μεσα στο πνευμα των AC/DC!

Το τρενακι εισβαλει βιαια στην σκηνη και αρχιζει το παρτυ! Ενα διωρο παρτυ για την ακριβεια (ειμαι 100% σιγουρος οτι ξεκινησαν στις 20:50 και νομιζω τελειωσαν γυρω στις 22:50, thodoris μια επιβεβαιωση??:D) που εχυσα πραγματικα παααααρα πολυ…ιδρωτα ρε παιδια! Σοβαρα, παροτι η συνθηκες η θερμοκρασια και ο εξαερισμος ηταν καλοι και εγω ημουν αρκετα ελαφρια ντυμενος, ο ιδρωτας ετρεχε απο το σαγονι μου! Ειμασταν που ειμασταν πιτα εκει μπροστα, χοροπηδουσα και σαν το κατσικι… :stuck_out_tongue:

Το stage production ηταν φοβερο, σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα που εχω δει. Η Rosie το καβαλουσε καλα…το οχημα και ο Angus κατι πρεπει να παιρνει ρε παιδια! Μα πως γινεται αυτοι οι μπαρμπες (Αngus και Rudolph Schenker) να ειναι οι πιο δραστηριοι μουσικοι επι σκηνης ειναι κατι που χρηζει επιστημονικης αναλυσης!

Στο τελευταιο τραγουδι (ξερετε εσεις), να το περιμενω σαν τρελος και να τραγουδαω με εναν παντελως αγνωστο τυπο “…So pick up your balls and load up your cannons for the 21 gun salute…” (απ’οτι φαινεται αυτην ηταν η κορυφαια στιγμη για πολλους 8) ).

Το τελος μας αφησε ολους με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και για ανυπομονησια για την επομενη φορα που θα τους δουμε…οποτε και να 'ναι αυτη!

Στην εξοδο πηραμε τα μπλουζακια μας (και 'γω τα κερατακια μου τα οποια δεν τα εχω φορεσει καθολου αλλα τα πηρα για το γαμωτο!) και το μετρο για σπιτι…

Παραπονακια: πολλα τα 5 απο το Black Ice. Εγω θα προτιμουσα 2 το πολυ 3. Ιδιως αυτο το Anything Goes μου καθεται στο λαιμο. Μετριοτατο για ενα συγκροτημα με τοσα επη.

Τα κανονια ηταν σαν κροτιδουλες ρε παιδια! Εγω ηθελα να κουφαθω και νιωθω σφιξιμο στο στηθος και στομαχι! Οχι τιποτα αλλο αλλα ερχοταν και σε τραγικη αντιθεση με την ενταση με την οποια παιζαν τα παλικαρια!

Με το που παιξαν την τελευταια νοτα της βραδιας, φυγανε τροχαδην απο την σκηνη λες και τους επιασε κοψιμο!

Για να μεινει και η σωστη γευση στο τελος.

Εγω εφαγα για αυτην την ιστορια γυρω στα 400 ευρω τα οποια τα χρωσταω σε αγγλικη τραπεζα και τα αποπληρωνω δουλευοντας σαν σερβιτορος.

Πετουσα μεσω Αθηνων και οι δικοι μου δεν ξερουν τιποτα για αυτο μου το ταξιδι γιατι θα ετρωγα κραξιμο λεγοντας οτι εφαγα τοσα πολλα λεφτα και για μια συναυλια και οτι εκανα τετοια επισκεψη-αστραπη στο Λονδινο. Πηγα 15/4 και γυρισα 17/4.

Εφτασα Θεσσαλονικη τα μεσανυχτα της Μ. Παρασκευης και αναγκαστικα πηγα σε ενα ιντερνετ καφε (ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ) μεχρι να ερθει το πρωι για να παρω το πρωτο λεωφορειο για Κοζανη.

Ολα αυτα για μια συναυλια την οποια δεν την θεωρω την κορυφαια μου αλλα παρολαυτα πιστευω οτι τα αξιζε ολα αυτα 1000%.

Τωρα αρχιστε τις μιζεριες σας για την ζωη σας, το ακριβο εισητηριο για το ΟΑΚΑ, το οτι ειναι παππουδες και επαναλαμβανονται, το πως θα πατε στο ΟΑΚΑ και οτι αλλο σας κατεβει στο μυαλο.
Η μουσικη για μενα ειναι η ζωη μου και οι AC/DC ενα πολυ σημαντικο κομματι της.&-

το σετλιστ ηταν ελαφρως καλυτερο νομιζω.παιζανε απο το powerage ,επαιξαν problem child,rock and roll aint noise pollution και αλλα.αν και φετος εχουν προστεθει και κποια φοβερα καινουρια.

Metal Laws: καλή η περιγραφή, όμως έμεινα έκθαμβος με την προσπάθεια (οικονομική κ όχι μόνο) που έκανες για να πας να δεις τη συναυλία έξω. Χίλια μπράβο φίλε μου, η αγάπη για την μουσική είναι ατελείωτη.

Εσείς που ακόμα το σκέφτεστε ακόμα για τις 28 Μαίου, τι λέτε?

Εγώ να δείτε τι νίλα έφαγα όταν πήγα το 2005 να δω Queen Λονδίνο.Σκάσανε οι βόμβες,η συναυλία πήγε μια βδομάδα μετά και στο τέλος δεν μου χανε μείνει λεφτά ούτε για το τραίνο…ευτυχώς είχα συγγενείς εκεί κ έπεσε έκτακτη οικονομική βοήθεια!!!

Την γνωμη μου την ξερεις για τις συναυλιες και τα ταξιδια στο εξωτερικο οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα…Απλα no comment στα παραπανω…

Δεν εχω κατι να πω ουτε για το live ουτε για τα σχολια σου…

Το μονο που ανυπομονω ειναι σε κανα μηνα να τα πιουμε μαζι και να μου τα λες face to face αυτα που ενιωσες…Ετσι γουσταρω να τα ακουω… :stuck_out_tongue:

Μπράβο ρε METAL_LAWS

μπραβο ρε μεγαλεεε…!!!

Α μπράβο Metal_laws.Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά.Κόψτε τα 3 από τα 5 νέα, ανεβάστε τον ήχο και βάλτε πλουτώνιο στα γαμ%μενα τα κανόνια να μας καούν τα αυτιά.Μετά παράπονο από εμένα δεν θα ξαναβγεί.

Ωραίος ρε metal laws 8)8)

Εγώ έβγαλα τελικά τα εισιτήρια για Λονδίνο:
φεύγω παρασκευή 26 στις 7:40 με την aegean (και την ίδια μέρα θα είναι και το live)
Σάββατο τουρισμός και το βραδάκι όλο και κάνα live θα δούμε (παίζει B.B. King στο Cardif ψάχνω να δώ αν γίνετε να πάω μέχρι εκεί … :-k:-k)
και γυρνάω Κυριακή 28 στις 15:00 με την easyjet

mrmaiden hokam εσείς πότε πετάτε ???

woot 200η σελίδα του thread 8)8)8)

Κάτι ήξερα που δεν το πίστευα.

8,000 AC/DC Fans Conned In 3 Million GBP Ticket Scam

Croatian Times reports:
More than 8,000 AC/DC fans have been conned in a 3 million GBP ticket scam on the band’s world tour.
Organisers raked in 300,000 GBP in ticket sales for a bogus show in Bucharest, Romania, next month before the con was rumbled.
If they’d managed to sell all the tickets, organisers would have walked off with millions, local media reported.
It was only when the Aussie rockers posted a warning on their official website that the scam was revealed.
Organisers have apparently fled to Israel and their company PlayCool is no longer trading.

Μάλλον 300000 GBP είναι, όχι 3000000.

πέφτει η λαμογιά σύννεφο…

Ευκολο ειναι αρκει να εχεις χρημα. nationalrail.co.uk kai nationalexpress.co.uk θα βρεις τα παντα για να πας καρντιφ.
Αν και το κοβω δυσκολο να βρισκεις εισητηριο για τη συναυλια…

Μπράβο ρε μάγκες!!! Metal Laws είσαι πρώτος!!! Τα έχουμε ξαναπεί και σε παλιότερα posts, ότι βάζουμε την μουσική πάνω από όλα!!!

Περιμένω και report από thodori και για τα 2 live του Λονδίνου!!

Ρε το Σάββατο έχει Neil Young στο Hyde Park λέμε!!!

P.s. Πετάω με easyjet Παρασκευή και θα είμαι γύρω στις 2 Λονδίνο!!!

Ερχεται συντομα!Πριν μερικες ωρες γυρισα σπιτι μου εγω οποτε υπομονη!

φεύγωωωω…ακόμα δεν μπορώ να συνηδητοποιήσω ότι θα τους δώ live8O

Live ανταποκριση με τον κυριο απο πανω.

Ειναι καγκελο :expressionless: