Το δικο μου report απο Μιλανο θα ανεβει συντομα σε συνεργασια με Cozy απο Μοναχο…2 σε 1 εεεεερχονται…
Nαι τα λέγανε όλοι πόσο απίστευτοι είναι οι AC/DC…αλλά μέχρι να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια δεν μπορείς να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε. Στήθηκά απο τις 6 και επιασα το πιο άνετο κάγκελο της ζωής μου, αριστερά με φάτσα την πλατφόρμα που ανυψώνεται ο Angus! Aπο γεροροκάδες έως νεαρούς, μέχρι και ολόκληρες οικογένειες μέσα σε δύο μαγικές ώρες είδα γονείς και παιδιά νέους και γέρους να συμμετέχουν στο απόλυτο ροκ event. Ο angus σε δαιμωνίωδη φόρμα διάλυσε τα πάντα ενώ ο Brian που μου εδωσέ και το χέρι του επειδή κοπανιόμουν σαν μανιασμένος, ήταν εξαιρετικός…λόγω διαβασμάτων και εξεταστικής δεν έχω χρόνο να γράψω πολλά απλώς μόνο ότι όσοι δεν τους δείτε μπορεί να κερδίζετε 10 παραπανω καφέδες αλλά χάνετε την ευκαιρία να δείτε τη μεγαλύτερη ροκ εμπειρία…η επιλογή είναι δική σας!
μπράβο ρε ks9 
Ας πω κι εγω 2 πραμματακια για τις συναυλιες του λονδινου.
Κατ αρχας, χωρις υπερβολες ηταν οι 2 καλυτερες συναυλιες που εχω δει.Και τα 2 λαιβ ηταν ενα πραγματικο παρτι και αναλογη ενταση ενιωσα μονο στους μεταλλικα λογω του κοινου.
Ο χωρος που εγινε το λαιβ ηταν εντυπωσιακος ωστοσο η αυστηροτητα των σεκιουριταδων σε μερικα θεματα ηταν ballbreaker!Ακομα και τις σημαιες απαγορευαν!!!Κατα τ αλλα ο ηχος ηταν εξαιρετικος και φουλ σε ενταση (yeah!!!).Το κοινο το περιμενα λιγο περισσοτερο εκδηλωτικο αλλα δε χαλαστηκα κιολας.
Σχετικα με τους acdc νομιζω πως την δευτερη μερα ηταν καλυτεροι.Σα να ειχαν περισσοτερη ορεξη εκεινη την ημερα.Βεβαια μπορει και να τους επηρεασε το κενο των 8 ημερων απο την προηγουμενη συναυλια τους.Ο angus οπως παντα εκανε τα δικα του, τρελοκομειο κανονικο
ο brian πολυ επικοινωνιακος και περφορμερ, αν και προς το τελος μου φαινονταν αρκετα κουρασμενος(λογικο βεβαια 61 εφτασε).Η rythm section επιασε τα γνωστα της στανταρ δουλευοντας στην εντελεια!Μορφη ο malcolm, το μυαλο της μπαντας (κατ εμε) να επιτηρει τα παντα πανω στη σκηνη.
Αρκετα το κουρασα παντως, αυτο που μενει ηταν το παρτι των 2+2 ωρων!
Παρτε και μερικες φωτο…
DAY 1
[SPOILER]

Και τελος η - ολιγον χαζοχαρουμενη- φατσα μου.
[/SPOILER]
DAY 2
Αυτες οι φωτο δεν ειναι τοσο καλες επειδη ειναι τραβηγμενες απο κινητο…

thodoris Λονδίνο είχες πάει ???
ρωτάω γιατί έχω σκοπό τον Ιούνιο να πάρω κι εγώ σημαία:-s:-s:-s …
Ναι Λονδινο.Εσυ ομως επειδη θα σαι στο γουεμπλει ισως να ναι διαφορετικα και να μην ειναι τοσο περιεργοι οι σεκιουριταδες…Στειλε ενα μαιλ καλυτερα στην εταιρεια που διαχειριζεται το γηπεδο…
Λοιπόν ας γράψω και εγώ την εμπειρια μου από τη συναυλία στο Λονδινο.
Έφτασα στην Ο2 μιαμιση ώρα πριν την αρχή της συναυλίας και περιμενα να ανοίξουν οι πορτες.Αυτό που μου εκανε εντύπωση ήταν η πολυ μικρή ουρα που ειχε σχηματιστεί για αρένα.Δηλ έπιανες άνετα κάγκελο.Εγώ ομως έτσι κια αλλιώς ειχα εισητηρειο για κερκίδα οποτε…
Οι πόρτες άνοιξαν ακριβώς στην ωρα τους και οι σεκιουριτάδες ειναι γεγονός οτι ήταν αρκετά ballbreakers αλλά το περιμενα ακόμα χειροτερο οποτε ενταξει.
Όταν μπηκα μεσα με εντυπωσιασε ο χώρος και το χαρηκα ειδιαίτερα καθως οι θεσεις ηταν πολύ καλες με τελεια ορατότητα στη σκηνή.
Μετά από κανα μισαωρο βγήκαν οι Answer οι οποίοι έπαιξαν πολύ καλα ξεσικωσαν και το κοινο λιγακι αν και οταν βγήκαν δεν ηταν ουτε το μισο γήπεδο γεματο.Κριμα γιατί ειναι πολυ καλη μπάντα και τους αξιζει να παίζουν μπροστα σε μεγαλα κοινά.Πρέπει να πω παντως πως στο γκαγκαριν μου ειχαν φανει αρκετα καλυτεροι και πως τα καινούργια αν και λαιβ είναι καλύτερα απο το στουντιο και παλι δεν συγκρινονται με τα παλια.
Μετα απο κανα σαραντάλεπτο κατά το οποίο οι γύρω μου ασχολούνταν με τον Justin Hawkins των Darkness που καθοταν 3 σειρες πιο κατω απο εμενα(ο τυπος μεγαλο ψωνιο καθόταν συνεχεια ορθιος για να τραβάει την προσοχη και χαιρεταγε τον κοσμο) εφτασε επιτέλους η ώρα.Τα φώτα χαμήλωνουν και αρχίζει το βιντεάκι το οποιο πρέπει να ομολογήσω ότι ειναι τέλειο,ακριβώς στο στυλ των acdc. Με το τέλος του βίντεο βγαίνουν στην σκηνη οι θεοι και η ονείρωξη αρχιζει.Εντάξει τι να λεμε τωρα.Δεν νομίζω οτι μπορει να περιγραφεί αυτο που ζήσαμε.Οι ανθρωποι ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΚ.Αλανθαστοι,ηχος στη μεγαλυτεροι διαρκεια διαμαντι,απιστευτοι ενεργεια που βαζει κατω πολλούς εικοσαχρονους,απλα ονειρωξη.Καλα ο Αngus ειναι απλα ενας απο τους ελαχιστους εναπομειναντες θεους στη γη.Ο άνθρωπος απλά δεν υπαρχει.Σολαρει,τρεχει,χτυπιεται και δεν καταλαβαινει τιποτα.Ηταν ο μονος απο τη μπάντα που δεν ξεκουράστηκε καθόλου κατα την διαρκεια της συναυλίας.Τι να πω…Για εμένα το αποκορυφωμα της συναυλιας ήταν το σολάρισμα στο let there be rock.Απο τις καλύτερες στιγμες που εχω βιώσει ποτε σε συναυλία.Μετα το τελος της συναυλίας ημουν στον κόσμο μου.Δεν πολυεποικοινωνουσα με το περιβαλον.Ημουν σε αλλο κοσμο στο κσομο των acdc
Μικροπαραπονακια:Βγαλτε το anything goes και βαλτε hard as a rock επεισης τα κανονια πρεπει να γινουν πολυ πιο δυνατα και σε καποια κοματια ειδικα απο το back in black ο ηχος πρεπει να ειναι λιγο πιο καθαρος.Ολα αυτα λεπτομερειες που τις σκεφτομαι μονο τωρα που εχουν περασει καμποσες μερες.
Αυτα και καλα να περασουμε στα σταδια τωρα
We’re on the highway to heeell:Dl
Μέχρι στιγμής όλες οι κριτικές είναι διθυραμβικές. Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα γίνει σε 29 ημέρες στο ΟΑΚΑ!!
Είχαμε μια μικρή υποψία και πριν τις κριτικές…
Εγω θελω να δω ποιος θα παει (και δεν θα ειναι συναυλιοκριτης του καναπε) και θα κανει ασχημη κριτικη…
Μετα απο αυτο που ειδα μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο να κανεις δυσαρεστη κριτικη μετα τη συναυλια…
Οι γκρινιάρηδες θα είναι αυτοί με τα πιο διθυραμβικά post μετά την συναυλία στο ΟΑΚΑ…
Οι AC/DC έρχονται στις οθόνες σας!!
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:00
Το θρυλικό rock ‘n’ roll και hard rock μουσικό συγκρότημα AC/DC και η συναρπαστική συναυλιακή ατμόσφαιρα της sold out παγκόσμιας περιοδείας τους Ballbreaker που πραγματοποιήθηκε το 1996 στη Μαδρίτη, θα βρίσκονται στη μουσική σκηνή του MTV World Stage, την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 23:00. Το MTV World Stage αποδεικνύει ότι ολόκληρος ο κόσμος αποτελεί μια τεράστια μουσική σκηνή. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι στην Αθήνα, στη Ρώμη, στο Λονδίνο, στο Μπουένος Άιρες, στο Πεκίνο ή στο Τόκυο, κάθε Παρασκευή βράδυ είναι «live music night» στο MTV, όπου fans από 162 χώρες μεταφέρονται στην πρώτη θέση της αρένας σε κάποιο σημείο στον κόσμο, για να ζήσουν την εμπειρία του «live» από τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη/συγκρότημα. Οι εξαιρετικοί Angus Young, Malcolm Young, Brian Johnson, Phil Rudd, Cliff Williams ερμηνεύουν στη MTV συναυλία τους από την Plaza De Toros της Μαδρίτης, τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, όπως το κλασσικό κομμάτι ?Back In Black? και το τραγούδι-σταθμός της καριέρας τους ?Highway to Hell?.
Απολαύστε τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα από μια ανεπανάληπτη συναυλία που διατήρησε τον ενθουσιασμό του κοινού ολόκληρη τη βραδιά και τη μοναδική εμπειρία της περιοδείας των AC/DC με τη σκηνοθεσία του David Mallet να συλλαμβάνει την εκρηκτική ενέργεια εκείνου του live στην Ισπανική πρωτεύουσα. Τα σόλο του κιθαρίστα Angus Young που «ηλέκτριζαν» τους χιλιάδες fans και η συγκλονιστική ερμηνεία του Brian Johnson αποτελούν τις καλύτερες στιγμές του συγκροτήματος.
Συντονιστείτε στο ελληνικό MTV για να απολαύσετε μια συναυλία σταθμό και αγαπημένα τραγούδια όπως τα ?Shot Down in Flames?, ?Shoot to Thrill?, ?Hells Bells?, ?Dirty Deeds Done Dirt Cheap?, ?You Shook Me All Night Long?, ?T.N.T.?, ?Highway to Hell? και ?For Those About to Rock (We Salute You)?.
Η ζωντανή συναυλία των AC/DC στην Plaza De Toros της Μαδρίτης από την παγκόσμια περιοδεία τους Ballbreaker, θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο MTV World Stage την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 23:00.
Για οσους δεν καταλαβαν μιλαει για το No Bull…
Δεν το θυμηθηκαν λιγο αργα;; :-s
http://www.deutschland-webcam.de/webcams/details-220.html#
Εδω μπορειτε να παρετε μια προγευση για το πως θα ναι η σκηνη και στην Αθηνα.Αποτι καταλαβα την στηνουν δοκιμαστικα στο μοναχο ωστε ολα να κυλησουν ομαλα στις 13 που ναι η πρωτη “ανοιχτη” συναυλια τους.
Ευελπιστουμε σε αλλαγες και στο σετ λιστ.Πιστευω θα αλλαξουν 2 τουλαχιστον απο black ice.Προβλεπω να παιζουν τα rock n roll dream και spolin for a fight.
Επισης, πιστευω θα ακουστει ενα απο τα bad boy boogie/problem child/rock n roll aint noise pollution + 1 απο powerage.
Κρυφοι ποθοι:
Aint no fun (waiting round to be a millionaire)
Kicke in the teeth
To Bad Boy Boogie κόπηκε τελευταία στιγμή από την περιοδεία οπότε παίζει… Όπως και τα Stiff upper lip και Ηard as a rock. Το Κicked in the teeth έχουν να το παίξουν 31 χρόνια. Το Ain’t no fun ξέχασέ το… 
The following is a true story
Only the names have been changed
To protect the guilty -
Well I left my job in my home town
And I headed for the smoke
Got a rock ‘n’ roll band and a fast right hand
Gonna get to the top
Nothing’s gonna stop us, no nothing
So if you’ve got the money, we’ve got the sound
You put it up and we’ll put it down
If you got the dollar, we got the song
Just wanna boogie woogie all night long
Yeh boogie
I got holes in my shoes
I got holes in my teeth
I got holes in my socks
I can’t get no sleep
I’m trying to make a million
And I got patches on the patches
On my old blue jeans
Well they used to be blue
When they used to be new
When they used to be clean
But I’ve got a Momma whose a hummer
Whose keeping me alive
While I’m in the band doing drinking with the boys
She’s working 9 to 5
[She] knows her place that woman
Just you wait -
One of these days see me driving round town
In my rock ‘n’ Rolls Royce with the sun roof down
My bottle of booze
No summer time blues
Shouting out, “Look at me”
In my rock ‘n’ roll voice
Ain’t no fun waiting round to be a millionaire
“Hey hello Howard, how you doin’, my next door neighbour?”
“Oh yea… Get your fuckin’ jumbo jet off my airport”
Καλα προφανως και δεν περιμενω να τα παιξουν με τποτα αυτα.Γι αυτο και τα ειπα ποθους!
+2 δηλαδη;;;
παντως αν γινοντουσαν αλλαγες σχετικα με τα φετινα κομματια εκτος απο το Rock ‘N’ Roll Dream μια θεση αξιζει και το Stormy May Day.
Οχι απαραιτητα +2.Ισως και να αντικαταστησουν καποια αλλα.Ετσι κι αλλιως προβλεψεις κανω, τιποτα δεν ειναι δεδομενο ακομα…