Ξέρει κανένας αν θα κάνουν tour Ασία ή θα πρέπει να κλείσω Εισητρία για Αυστραλία για να τους δω ?
Μεγάλε πολύ μακριά το πήγες εσύ.
Γιατί δεν πας Αμερική τότε να τελιώνεις;
Παιδιά και άλλα τραγούδια απο το νέο άλμπουμ ξεχάστε το.
Και να παρακαλάτε να βγάλουν τώρα μερικά νέα και να βάλουν κανένα σάπιο και όχι στο επόμενο Euroleg tour που δεν θα πατήσουν Ελλάδα και τα τραγούδια που θα παίξουν, λογικά θα μαμάνε.
Η Αμερική θα είναι μέσα στο καλοκαίρι και δεν θα παίζουν φράγκα. Ενω με γερές οικονομίες μια Αυστραλία την χτυπάω. Έχω και θεία εκεί. κυρίλα
Στη θεση σου θα πονταρα σε δευτερο σκελος ανοιχτων συναυλιων στην ευρωπη.Τωρα αν καιγεσαι τοσο πολυ πηγαινε αυστραλια.Βεβαια με τα ιδια λεφτα, αν κανουν τουρ στην ευρωπη ξανα, θα μπορεσεις να δεις 5-6 λαιβ τους…
Σωστό.
Αν προσθέσεις κια τα ξενοδοχεία,όχι 5-6 αλλά 2-3 σίγουρα.
edit…
Mε support Wolfmother
Jan. 30 - Wellington, New Zealand - [to be announced] (no WOLFMOTHER)
Feb. 06 - Auckland, New Zealand - [to be announced] (no WOLFMOTHER)
Feb. 11 - Melbourne, Australia - Etihad Stadium
Feb. 18 - Sydney, Australia - ANZ Stadium
Feb. 25 - Brisbane, Australia - Nathan Queensland Sport and Athletics Centre)
Mar. 02 - Adelaide, Australia - Adelaide Oval
Mar. 06 - Perth, Australia - Subiaco
Στο Perth μέλος του κοινού θα είναι η μητέρα του Bon Scott!!!
Aπορία. Το φθινόπωρο τί θα κάνουν; :-k:-k:-k
νομιζω οτι την εχετε ξαναγραψει,αλλα επειδη δεν το βρισκω μου λετε την σετλιστ των answer?
Νοτια Αμερικη ισως?
Απο την στιγμη που οπως ειπαν θα τραβηξουν την περιοδεια μεχρι τελη 2010 ισως απλα να ξεκουραστουν.Βεβαια ακομη δεν εχουν ανακοινωθει ολες οι ημερομηνιες της βορειας αμερικης, οπως και δεν ξερουμε τι θα κανουν με νοτια αμερικη και ασια (ιαπωνια δηλαδη)…
HEY Crasbody και ολα τα καλα παιδια from Athens κανονισε να τα πιουμε εξω απο το ΟΑΚΑ ειμαι 43#-o γαμησε τα αν και και εχω παει 23 φορεσ ΑTHENS μαλον θα ειναι οι τελαιυταια κουραστικα ρε μαγκεσ υπαρχουν και τα παιδια μασ να συνεχισουν το ελπιζω :lol:
+++thin lizzy στον Λονδίνο 8)8)8)
τους ειδα χτες στο σταδιο της κολωνιας.για μενα ηταν η δευτερη φορα που τους ειδα.τελειοι οπως και στα κλειστα με μικρες βελτιωσεις στο σοου (πιο δυνατα κανονια,εικονες υποτειθεται απο το κοινο τοπλες κοριτσιων κατα το τζακ,πυροτεχνηματα στο τελος,κονφετι στο λετ δερ μπι ροκ),ο ηχος πιο δυνατος και χτες τουλαχιστον τελειος.γενικα παλι τρελαθηκα.το μονο που μου την εσπασε οι γερμανοι που ειναι και πολυ ζωα.οι θεοι επαιζαν θαντερστακ και αυτοι το μυαλο το ειχαν να πανε να παρουν μπυρα.δηλαδη ελεος.σας ζηλευω εσας που θα τους δειτε στην αθηνα με τρελαμενο κοινο απο κατω
α και οσοι παραπονιουνται που δεν εχει γινει σολντ αουτ η αθηνα.χτες δεν ειχε πανω απο 40.000 στην αθηνα θα εχει σιγουρα περισσοτερο.αυτα
Εγω γαμοτεν ειδα στο υπνο μου σημερα οτι τους ξαναεβλεπα live σε κλειστο χωρο. 
Kαι καλα δεν ξεκινουσαν με το Rock n’ Roll train και γι’αυτο τον λογο ειχα τρελαθει γιατι ελεγα οτι θα παιξουν αλλο set-list! #-o
Aλλα μετα ξυπνησα οποτε δεν μπορω να σας πω την συνεχεια. 
:D:D:D
και με ποιο ανοιγαν?
Στιβω το μυαλο μου να θυμηθω! Συνηθως ουτε καν θυμαμαι οτι ειδα καποιο ονειρο και τοσα που θυμαμαι τωρα, υπερβαση ειναι! 
Επισης μεχρι να τους δω τον Απριλη ειχα δει 1-2 φορες στον υπνο μου οτι για καποιον λογο ειχα χασει την συναυλια (την μια φορα και καλα ειχα χασει το αεροπλανο :p). E ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ!
Εχω 2 εισιτηρια για τη συναυλια την Πεμπτη αρενα μεχρι μεθαυριο!!!
Οποιος τα θελει πμ για λεπτομερειες
Έχασα τους AC/DC λόγω γ@μημένου ΑΟΘ…
Δεν το βάζω κάτω όμως.Θα πάω Λονδίνο στις 26 Ιουνίου!!!:yahoo::yahoo::yahoo:
Είναι κανείς άλλος που θα πάει κατα εκεί?Είδα στο άλλο θρεντ ένα εισητιριάκι που κατείχε ο Guardian_Of_The_Blind