ευχομαι να μην τα πουλησε ο αλλος τα tickets!
μαυραγοριτης!
fake7-για πες τιμη…
ac/dc-120 eyrwpoula to ena.apo 80.katalavaineis file oti teleutaia stigmi panta paizei ena kapelo pes m amesa plz gt plisiazoun oi meres k tha ta dwsw
fake7-ti les re file sovara??bres alou koroido
ac/dc-e tote trava sto ekdotirio re file k pare.ti psaxneis sto internet.mipws vreis pio ftina?maresei p sou fainetai k periergo.eleos
120 ευρω?? Θα τα πουλησεις πολυυυυυυυ φιλε! Ημαρτον, το λεει κιολας λεει και ειναι τιμη ευκαιριας! “katalavaineis file oti teleutaia stigmi panta paizei ena kapelo pes m amesa plz gt plisiazoun oi meres k tha ta dwsw”
ΨΟΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ.
Αμα ψαχνει παντως καποιος για το Λονδινο εχει μπολικα στο ebay και σε καλες τιμες.
Επιτέλους μου ήρθε σήμερα το εισητήριο για Wembley:D
Guardian πρέπει σε κάποια φάση να συνεννοηθούμε για London!
Hokam επειδή κι εγώ θα είμαι σε φάση να δώ το live πιο χαλαρά, καθώς φτάνω Λονδίνο σχετικά αργά εκείνη την Παρασκευή, αμα θελεις κανονίζουμε. Θα μιλήσω και με Metal Laws, μήπως έρθει τελικά.
Θα μου πειτε ειναι “λιγα βασανα ακομα στο δρομο για τους AC/DC.”.
Για τους Answer ετσι το 'χα δει εγω προσωπικα.
Δε μου πολυαρεσαν, ισως εφταιγε και ο ηχος. Μπορει οντως να ειναι καλοι.
Αλλα για μενα εκεινη τη βραδια ηταν απλως ενα ακομη εμποδιο.Το μονο που ηθελα ηταν να περασει η ωρα να φυγουν και να ερθουν οι επομενοι.
Ομως, αλλο οι Thin Lizzy (εστω και χωρις Phil :p). Ειναι οι Thin Lizzy, διαολε.
Ασε που εσεις οι περισσοτεροι που τους εχετε ξαναδει πλεον, θα μπορεσετε να απολαυσετε ολη τη μαγεια των AC/DC, αλλα και των υπολοιπων και μαλιστα στο Wembley.
Ρε παιδιά ποιός είπε ότι θα ξανάρθουν Ευρώπη; Θα θέλαμε ναι αλλά κανείς δεν περιοδεύει αιωνίως σερί. Προφανώς μετά την Αυστραλία θα αράξουν. Μακάρι όχι αλλά…
Ε βγήκα λίγο.
METAL LAWS ολε? :roll:
Αν δεν επιβεβαιώσω δεν λέω τπτ.Και δεν νομίζω να έχω πει ποτέ τπτ λάθος…
Νταξ οι Μεηντεν αν δεν έρθουν θα είναι είδηση