οι…[SIZE=“6”]AC/DC [/SIZE] :yahoo::yahoo::yahoo:
έχει περάσει και αρκετός καιρός από τότε που ήρθαν 
οι…[SIZE=“6”]AC/DC [/SIZE] :yahoo::yahoo::yahoo:
έχει περάσει και αρκετός καιρός από τότε που ήρθαν 
faith no more???
Metallica 8)
spam 
Ωραία πράγματα…:!:
S&M
S&M
Προτεραιότητα οι AC/DC και όχι η ομάδα…
Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να απουσιάσουν ποδοσφαιριστές από κρίσιμα ματς των ομάδων τους. Οι τραυματισμοί αλλά και οι τιμωρίες λόγω καρτών δημιουργούν πονοκέφαλο στους προπονητές.
Εντελώς διαφορετική είναι η περίπτωση δύο Νορβηγών ποδοσφαιριστών.
Οι Νιλς Γκούναρ Τόμλε και Κιμ Κρόγκσεθαγκεν, οι οποίοι αγωνίζονται στη Φάνα (Γ΄ Νορβηγίας) δεν θα αγωνιστούν στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στην Στρόμσγκοντσετ 2, καθώς προτιμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία των AC/DC στο Μπέργκεν!
“Είναι ένα θέμα το οποίο έχει λυθεί. Δεν αμοίβονται ως επαγγελματίες οι ποδοσφαιριστές έτσι δεν θα ήταν σωστό να τους βάλουμε εμπόδια” εξήγησε ο τεχνικός του συλλόγου, Χάκον Έστερ Βολντ.
Σημειώνεται ότι η Φάνα έχει ανάγκη από βαθμούς καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του τρίτου ομίλου με μόλις μία νίκη σε 8 αγωνιστικές…
θα χτυπήσω μπλουζάκι Κιμ Κρόγκσεθαγκεν!!!
:lol: :lol:
…φοβερός…
Aργει το ρεπορταζ απο Wembley;; :x
ΥΓ.: Καλο θα ηταν κανας crabsody να κανει ενα διαγραμμα του ποσοι ειδαμε ΑC/DC φετος. 
καλα εκανα τα παλικαρια,σιγα μην αφησουν τους θεους να πανε για πουρναρια!!
Υπάρχει και πιο πριν…Και ακόμα μερικοι δεν τους είδαμε ε…περιμένουμε να ερθει η μέρα…
Ακριβώς!!!
9 και σήμερα…Wembley here we come\:D/:dance:
εγώ περιμένω τις 23 του μήνα…
Εγω γιατι ειχα την εντυπωση οτι Wembley ειναι 14/6;; :-s
23/6 ειναι;;;
Αν ναι, δεν υπαρχει καποιος ελεημονας να μου κανει ενα σωστο δωρο γενεθλιων;; 
23/6 είναι Αμστερνταμ…
Παιδιά, εδώ και καιρό, ήθελα να πουλήσω το εισητήριο μου για Wembley, αλλά μετά το ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟ ΣΟΚ της 28/5, αποφάσισα να κάνω το σκατό μου παξιμάδι και να παραβρεθώ στο Wembley! Δεν περνάνε (ξανά) οι μέρες λέμε!!! London, here we come!!!
:thumbup:
είδα στο blabermouth ότι χτύπησε ο drummer των thin lizzy και ακύρωσαν κάποια live αλλά αυτό την παρασκευής δεν ήτα σε αυτά ευτυχώς …
ετσ ετσ 1!!!
κοιτάζω κι εγώ τώρα τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ταξίδι !!! 8)8)8)
και βασικά μιας και κάποια μέλη του forum μένουν εκεί να ρωτήσω κάτι:
α) με τα καρτο-κινητά τι παίζει ?? θα μπορούμε να πάρουμε τηλ. κλπ κανονικά ?
β) στην Αγγλία έχουν άλλου τύπου πρίζες από εδώ ? να πάρω κάποιο ανταπτορα ???
γ) και σημαντικότερο, τι καιρό να περιμένω ? να πάρω κάνα μακρυμάνικο ή κοντά όπως εδώ ? (θα έχω τσάντα πλάτης και δεν θα μπορώ να κουβαλάω και πολλά πολλά :P)
α) Ναι, με καρτοκινητο θα μπορεις να παρεις τηλεφωνο και μηνυματα κανονικα.
β) Καλα θα ηταν να παρεις καποιον ανταπτορα γιατι εχουν διαφορετικες πριζες
γ) Παρε και ενα λεπτο jacket καλου-κακου!
Οπως διαβαζω, τελικα μαλλον ακυρωνονται οι thin lizzy…
Oλα ετοιμα…Wembley here i come!!!