AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Ε ρε γμ…8)

Μη με πριζωνετε…2 φορες δεν μου φτανουν και θελω και 3η…

Σε αναμμενα καρβουνα για 3η φορα mode on… :stuck_out_tongue:

Eίναι τραγικό συναίσθημα να ξέρεις ότι κάποιοι ετοιμάζονται για AC/DC και εσύ…

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά. Με συγκοινωνίες τι παίζει εκεί? Εγώ θα μένω μακριά από σταθμό Underground (συγκεκριμένα στο Croydon) και το τρένο είναι η μόνη επιλογή. Υπάρχει κανα τριήμερο εισητήριο και για underground και για τρένο και πόσο κοστίζει?

Το ξερω πολυ καλα γαμω το κερατο μου…:frowning:

Επιτέλους έφτασε η ώρα για Wembley:)

Α και ως προς τον φίλο που θα μείνει Croydon , ναί υπάρχουν travelcards για 3 μέρες, απλά θα πρέπει να κοιτάξεις για ποιες ζώνες θέλεις. Θα είναι λίγο μεγαλύτερο το κόστος βέβαια αφού το Croydon νομίζω ότι είναι στη ζώνη 5 , αλλά ok πας ταξιδάκι και έχεις στο πρόγραμμα κάποια έξοδα!!!

edit: οι travelcards καλύπτουν και μετρό και λεωφορεία και τρένα κτλ (εκτός από αυτά που πάνε αεροδρόμιο βέβαια)

Νατος που πεταχτηκε αυτος που αναφερομουν… :stuck_out_tongue:

4η φορα θα τους δει γαμω το καντηλι μου…

Μα δεν γινεται να εμφανιζονται σε κανα μαγαζι στανταρ Π-Σ-Κ…?? :p:p:p

:p:p:p:p:p

Thanks a lot φίλε!

Απλά η μεγάλη γκανεμιά της υπόθεσης είναι ότι έχω εισητήριο για καθιστός! Πρέπει να κάνω ολόκληρη πατέντα για να κατέβω αρένα! Και όσο πιο κοντά γίνεται!

Αποπανε εδω θα βρεις τα παντα για τις travelcards

http://www.tfl.gov.uk/tickets/faresandtickets/oneand3daytickets/2911.aspx

Ζηλευω γαμω!:blow:

ΠΩΠΩ ενταξι…Δεν έχω αντιλιφθει ακόμα αυτό που είδα χτες…Τι να πω…Απίστευτη συναυλια!!!

Θα εκανα το σχολιο στο αντιστοιχο τοπικ του ΟΑΚΑ, αλλα ειναι πιο γενικο το ολο σχολιο.

Αν και ηταν οι 2 πιο ομορφες ωρες της ζωης μου, εχω ενα μικρο “παραπονο”.

Οχι τιποτα σπουδαιο, αλλα κουβεντα να γινεται.

Εχοντας λοιπον παρακολουθησει τη μαγικη αυτη συναυλια, αλλα βλεποντας και βιντεο απο αλλες συναυλιες της περιοδειας, μου φαινεται το (απιστευτο μεν) show τους ειναι εξαιρετικα τυποποιημενο.

Νιωθω οτι οι 5 (ναι, ακομα κι ο Angus) δεν εχουν ελευθερια κινησεων, οι οποιες φαινονται προγραμματισμενες και χωρις αυθορμητισμο.

Ψιλοχανεται ετσι η επικοινωνια με τον κοσμο και νιωθεις σαν να ψιλοβλεπεις DVD.

Για παραδειγμα, ακομα και στο τελος (πες εδω δικαιολογημενα με τους μαλακες με τα laser) δεν κανουν χαιρετισμο και λοιπα.

Κανονια, πυροτεχνηματα και σπιτι …Εκτος αν κανω λαθος σ’ αυτο.

Απο την αλλη ειναι και το “ειμαστε ΟΙ θρυλοι” και κατι τετοιο ετσι ψιλοσυντηρειται.

Οχι οτι ειναι κατι το τοσο σημαντικο ή συμβαινει μονο με τους AC/DC, αλλα απλα το σχολιαζω. :smiley:

[SIZE=“4”]ΘΕΛΩ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/SIZE]

Αχχχχ έφτασε λοιπόν η μεγάλη μέρα …

πως πέρασαν 6 μήνες από τον χειμώνα που κλείναμε εισιτήρια … :p:p

αύριο τέτοια ώρα ελπίζω να είμαι στο κάγκελο του wembley 8)8)8)8) και να περιμένω να βγουν οι θεοί …

btw

Το 2ο t-shirt μετραει ασχημα παντως…

To ιδιο πρεπει να 'ναι απο πισω. :smiley:

Ότι είπε …:p:p:p

@Guardian

για να στην πω και εσενα παντως λιγακι, μαλλον οταν εδινες αγγλικα ειχες το μυαλο σου στις 28/5.

ακου Thunderstruck-ed :stuck_out_tongue:

Ριχνει κατι βροχες τωρα στο Λονδινο οπως λενε…Δεν τους βλεπω και πολυ στεγνους οσοι πηγανε!

Βροχή δεν φάγαμε αλλά κάτουρα τα λουστήκαμε με το κιλό #-o#-o#-o#-o

Από αύριο μάλλον θα κάνω ένα μίνι review και θα ανεβάσω καμία φώτο …:wink::wink::wink: