Να κανεις!
Ειδα κατι βιντεακια και φαινοταν σουπερ η ατμοσφαιρα!Ευτυχως δεν προσθεσαν επιπλεον κομματια τωρα στα τελειωματα της ευρωπαικης τουρνε!
Άγγλοι ψωριάριδες Αδελ$ες 3ου τύπου.
Αρτι αφιχθεις εκ Λονδινιου και το μονο που εχω να πω για το παρον τοπικ ειναι οτι στην Ελλαδα ειχαμε περισσοτερα κερατακια…τους φαγαμε στο κερατο παιδες!!!Ειδικα η ενταση του ηχου ηταν ΠΟΛΥ διαφορετικη και στο Wembley ημουν αρκετα πισω,παρολα αυτα με πονεσαν τα αυτια σε στιγμες.Πολυ πιο δυνατη εμπειρια απο το ΟΑΚΑ απο οοοολες τις αποψεις,εκτος των κερατακιων οπως προειπα.Αντε και στο επομενο λαηβ στην Αθηνα να θυμηθουν να ανοιξουν το volume,εκτος αν φοβουνται τους γειτονες…Cheers σε ολους οσους ηταν αναμεσα στις-και γω δεν ξερω ποσες-χιλιαδες λαου.
Σε θεματα διοργανωσης δε θα αναφερθω γιατι θα πονεσει…τεσπα,για ευνοητους λογους μωρε.
Α ναι το σαπορτ ηταν ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ.
Μπράβο ρε παίδες θα ήταν και γαμώ!!! Δώστε βάση τώρα τί λέει σε συνέντευξη πρόσφατη ο θεός. Για να καταλάβετε πόσο ταπεινή είναι αυτή η μπάντα
“I still love putting the shorts, cap and school tie on before a show ? it gives you that energy. I become not me but the guy in the school suit. That’s better in a way because I’d be standing up there feeling really shy otherwise.”
“I’ve never thought of AC/DC as being a No. 1 band. We’re not anything special ? we were just a good group who could go anywhere in the world and people seemed to like what we did. Malcolm always used to say: 'Once you get to No. 1, there’s only one place left to go… and that’s down. So it’s always better to be striving for more every time to move AC/DC up and really earn our success.”
“In the minutes before a show, I still get nervous. When I’m standing behind the stage and the intro tape is playing, I’ve got to focus my mind and try to find that little schoolboy devil and get into the mindset of the character. When we come off tour, I usually crawl off and hide under a rock somewhere. I don’t want to live in that school suit persona all the time.”
WE WANT MORE!
Του χρόνου.
Aυτο το τελευταιο παει στο τοπικ “AC/DC Black Ice Tour” ή μπορει να το πεις και στου ΟΑΚΑ ξερωγω;;
Εντάξει ότι και να πούμε είναι πολύ λίγο…
Ευτυχώς έζησα να δω τους AC/DC live.
Ανεπανάληπτη εμπειρία,παραλίγο να κλάψω,συγκρατίθηκα επειδή δεν άρμοζε στο κλίμα:p
Ας ξανάρθουν Ευρώπη και θα κάνω τα αδύνατα-δυνατά για να τους ξαναδώ.
Ότι και να πω είναι λίγο,μόνον όποιος τους είδε καταλαβαίνει
Παίζει να είδα κάναν hokam στο αεροδρόμιο όταν πηγαίναμε,πετούσες με easyjet στις 11.50 με τον τρελό τον πιλότο?
Αυτά θα τα πούμε του χρόνου.Αν δεν έχω φάει ban.
Τουλάχιστον ανοίξτε το account απο όταν αρχίσουν και σκάνε AC/DC νέα 
make my day…punk
Χεχε,αν πετουσες Τεταρτη,ναι παιζει να ημασταν στην ιδια πτηση.Σκωτσεζος ηταν ο πιλοτος αν καταλαβα απ την προφορα παντως.
Δηλαδη αν εσυ λες ρε Χοκαμ οτι απο κει που ησουν στο Γουεμπλει (σχετικα μακρια απ’ οτι βλεπω στις φωτοζ) και πονουσαν τα αυτια σου, τι σκατα εγινε στην Αθηνα που ημουν στην Αρενα σε ψιλοκαλη θεση και ο Μπραιαν ωρες ωρες δεν ακουγοταν;; 8O
εντιτ: βασικα τελικα δε φαινεται που ησουν, γιατι καθε φωτο ειναι απο διαφορετικη θεση, απλα εγω κοιταξα την πρωτη και ειπα 
που ησουν περιπου για να κανουμε τις συγκρισεις μας;;
Περιπου στην ευθεια απ τη σκηνη που βγανει για το σολο του ο Ανγκους,στο κατω διαζωμα.Βεβαια το Wembley ειναι λιγακι μεγαλυτερο εχω την εντυπωση…8)…Και γω στο ΟΑΚΑ ημουν αρκετα,εως πολυ μπροστα και απλα ηταν αξιοπρεπης ο ηχος…δεν ξερω αν εχουν την ιδια αποψη και οι υπολοιποι που ηταν εκει,αλλα προσωπικα η διαφορα στην ενταση μου φανηκε πολυ μεγαλη.
Γενικά στην Αθήνα ήταν χαμηλά σε σχέση με τις άλλες φορές που τους είδα. Στο Dusseldorf στα κανόνια θα μου έσπαγαν το τύμπανο. Πάρτε τώρα μια ωραία photo από ένα album για τη συναυλία στο wembley. Είδες hokam κανέναν τέτοιο κώλο εκεί;

Χαχαχα,μπααα,που τετοια τυχη…μπαζολες αγγλιδες ειχε κυριως.Στο The Jack ειδικα η διαφορα με την Ελλαδα ηταν εμφανης…μαζι με τα κερατακια μπορω να πω πως και απο ομορφια οι ντοπιες δεν συγκρινονται.Μπραβο στη μαμα πατριδα μας.
Κερατα και γυναικες δλδ ειμαστε μπροστα.Κακος συνδυασμος…
Επικη ατακα…Απο τη μεγαλη του Χοκαμ σχολη… :lol::lol::lol:
Λεπόν.Μόλις μου ήρθαν τα νέα απο inside.Οι φίλτατοι διαπραγματεύονται για τη πρώτη τους συναυλία το 2010 στην Ευρώπη(Γερμανία).Υπάρχει ένα 10% αμφιβολίας απο εμένα αλλά συνήθως δεν κάνω λάθος + οτι το πρόσωπο είναι αρκετά έμπιστο για να μου πει μπαρούφα.Παρακαλώ όχι μηνύματα για το που ξέρω, τι και πως.
Ο κολλητός μου θα είναι του χρόνου Αγγλία (York) για μεταπτυχιακό …
αν πω ότι δεν το ψήνω θα 'ναι ψέματα 
άντε με το καλό να μάθουμε περισσότερα νέα 8)8)8)
Οι φημες οτι θα επιστρεψουν ευρωπη μεσα με τελη 2010 κυκλοφορουν αρκετο καιρο.Το ελπιζουμε να γινει πραγματικοτητα και στανταρ θα τους τιμησουμε!