12 Νοέμβρη μάλλον θα παίξουν στο Mexico.
Χρονια πολλα Bon…
Σαν σήμερα γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους frontmen ever
It’s a long way to the top…
ετσι ακριβώς!
Χρόνια Πολλά Bon…
Bon ολέ.
Και επίσημα παίζουν 12νοε στο Μεξικό.Καράμπα!
Τα εισητήρια βλέπω να φεύγουν σε 1-2 ώρες!
Πολυ χλωμο το βλεπω για 2η σερι χρονια…
Αλλωστε και μονο το γεγονος οτι ειμασταν απο τις ελαχιστες χωρες που δεν εκαναν sold out το καθιστα σχεδον αδυνατο…Κακα τα ψεματα…
Δεν μας πειραζει ομως…Παλι εξω…
Λόγος για τα πρώτα κουφετάκια σε Γερμανία έφτασαν στα αφτιά μου,όπως είχα πει πριν καιρό.Ακούω για 4-5 πόλεις-κράτη σε Γερμανία.Άρα μάλλον το πάνε για massive summer stadium tour united…Ελλάδα είπες;…Θα δούμε…:dance:
Mηπως ηρθε η ωρα να μετονομαστει το τοπικ;;; 8)
xxxloko για τι ημερομηνιες μιλαμε περιπου;;;
Αν ισχυει θελω αλλες 3-4 φορες ωστε και να διαλυθουν μετα (ξου ξου ξου καντε σταυρους :p) να μπορω να πω οτι τους ευχαριστηθηκα σχετικα…Αν και ποτε δεν θα τους χορτασω…
Αν ισχυσει με βλεπω για τουρ 3-4 πολεων και επειδη δεν ειναι αρχη του τουρ θα ειναι και πιο ευκολη η ευρεση εισητηριων λογω χαμηλοτερης σχετικα ζητησης…
Ας ερθουν παλι και τι στον κοσμο… Τι μου κανατε βραδιατικα, θα αρχισω να βλεπω παλι αυτα τα ονειρα που εβλεπα ολη την χρονια περυσι απο οταν ανακοινωθηκε για Ελλαδα…:roll::D8O:bounce::papas:
Ναι μου το στειλανε και μενα αυτο και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα απο τοτε…
Αντε να ανακοινωθουν να γουσταρω αλλες 2-3 φορες…
AC DC και τα μυαλα στην καμπανα… 
Αντε, αντε να τους δουμε και φετος…
Εόταν σας τα έλεγα…Ναι και κάτι ακούω για live σεγείτονες…Φφφφ πάλι πρέπει να τους δω;
Καλημε΄ρα, νύχτα, τι σκατά είναι και ταχω πιεί Μελπωωω.
Νομίζω ο τίτλος του thread πρέπει να αλλάξει. Εκτός των άλλων ανακοινώθηκαν οι πρώτες ημερομηνίες για Ευρώπη το 2010
May
22 - A-Wels, Austria - Flughafen
25 - Hannover, Germany - MesseJune
12/13 - Stuttgart, Germany - Cannstatter Wasen (Festival)
19/20 - Dresden, Germany - Festwiese Ostragehege (Festival)
22 - Berlin, Germany - Olympiastadion
Έχουν βγει σε κυκλοφορία και τα εισητήρια. Μάλλον θα περιμένω για Παρίσι αν και ψήνομαι και για Βερολίνο.
Τωρα ειδα στο επισημο οτι ανακοινωσαν Αυστρια…Προς το παρον…
Που σημαινει οτι και επισημα θα ειναι παλι Ευρωπη το καλοκαρι…ΠΕΤΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩ…!!!
Μου ήρθε mail από γραφείο εισιτηρίων (μαυραγορίτικο αλλά τσεκαρισμένο) που είχε τις ημερομηνίες που έχετε ήδη πει συν…
-
June 2010 Tuesday Nice Zenith
-
June 2010 Friday Paris Bercy
και ξαφνικά το Παρίσι γίνεται φαβορί για μια εβδομάδα καλοκαιρινών συναυλιών αντί ενός φεστιβάλ…
12/06 muse
16/06 bon jovi
18/06 ac/dc
Θέλει σκέψη η τελική απόφαση…Αν και όσο το βλέπω τόσο πιο δελεαστικό γίνεται… :lol:
Bon Jovi έχω ήδη κλείσει! Muse θα δω στην Ολλανδία στις 19.
Χμ… και τώρα AC/DC… Fuck…
αντε να κατεβαίνουμε…ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ
να περιμένω ανακοίνωση κοντά στις γιορτές πάλι ή θα το αργήσουμε φέτος?