AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Πολυ καλη περιπτωση για Παρισι στις 18/6, να βγει και επισημα η ανακοινωση και η προπωληση εισιτηριων και να αρχισουμε να ψαχνουμε αεροπορικα και ξενοδοχεια. Μακαρι να κατσει ετσι. Τωρα ποτε θα βγει η ανακοινωση ειναι αγνωστο περυσι για Ελλαδα βγηκε Δεκεμβρη και η πωληση εισιτηριων αρχισε Φλεβαρη.

Το καλο που τους θελω να παιζουν και τον ιουλιο Ευρωπη…

Λογικα ετσι θα γινει, μονο Ιουνιο θα παιξουν?

Πάντως τα άτομα δεν παίζονται. Είναι σε περιοδεία πάνω από 1 χρόνο σχεδόν ασταμάτητα και έχουν ακόμα να πάνε Ιαπωνία, Αυστραλία και μετά ξανά Αμερική και ξανά Ευρώπη…8O

Καλα αν ισχυει 18/6 για Παρισι, και με τη λογικη οτι εχω ηδη κλεισει εισητηρια για Bon Jovi 16/6 στην ιδια πολη, τοτε απλα ειμαι εκει να τους δω για 3η φορα…

Ουτως ή αλλως θα καθομουν και μετα τους Jovi 4-5 μερες Παρισι να δω την πολη οποτε αν κατσει και για τους θεους 18/6 τοτε θα μιλαμε για ονειρικο 5ημερο…

Cozy ψησ’το και φευγεις καπακι για Muse…Θα πεθανω (ξανα) λεμεεεε… :stuck_out_tongue:

Για Βon Jovi έχει ακόμα; Γιατί ίσως ψηθώ και εγω.

Ναι εχει μερικα ακομα αλλα δεν βλεπω να κρατανε πολυ…

Το εχω πει απο καιρο, οτι το ψηνω για Παρισι και AC/DC φετος…Με βλεπω Παρισι στις 18 να δω τους θεους και καπακια στην Αθηνα για το Sonisphere… Κολαση λεμε…:vibrate:

Προστέθηκαν ημερομηνίες για Iταλία και Ρουμανία

16 May 2010 Bucharest RO Piata Constitutiei Coming Soon Coming Soon

19 May 2010 Udine IT Stadio Friuli 2009-12-17 Coming Soon

αντε και γαμησου πουτανα τυχη…!!!

τζοβι κολλητα με ac/dc παρισι κιολας μεσα στην μεση του ιουνιου μεσα στην εξεταστικη…

Cozy, τα πράγματα γίνονται δυνατά. Λες να ρομαντζάρουμε παρέα; Έχεις και πολλά ταξίδια πανάθεμά σε.

May 16 - Bucharest, Romania - Piata Constitutiei
May 19 - Udine, Italy - Stadio Friuli
May 22 - Wels, Austria - Air Field
May 25 - Hannover, Germany - Messe
Jun. 13 - Stuttgart, Germany - Cannstatter Wasen
Jun. 15 - Nice, France - Parc des Sports Charles Ehrmann
Jun. 18 - Paris, France - Stade De France
Jun. 20 - Dresden, Germany - Ostrahege
Jun. 22 - Berlin, Germany - Olympic Stadium

Εκεί κοντά στην Ρουμανία δεν κοτσάρουν και μια Βουλγαρία να κλείσω από τώρα εισιτήρια ???:p:p:p

ΕΔΙΤ 2: βέβαια από όσο βλέπω μετά από Ρουμανία έχει Ιταλία Αυστρία οπότε σε μια ημερομηνία ποιο πριν άνετα μπαίνει και μια Σόφια 8)

Και επισημα Παρισι λοιπον…Ωραια…

Απλα Παρασκευη κλεινω ομορφα και ωραια…

Tελικά εγώ το βλέπω για Βερολίνο. :slight_smile:

ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος, για εισιτήρια στην στουτγκάρδη (γιατί βερολίνο θα προτιμούσα αλλα δεν “κάθετε” με το sonisphere στα καπάκια στην τσεχία!) έχω δεί 3 διαφορετικές σελίδες και δεν καταλαβαίνω καθόλου τις διαφορές…:

γιατί τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές; τι διαφορά έχουν τα εισιτήρια;
Επίσης στην τρίτη σελίδα φαίνεται λες και είναι για 2 μέρες… δηλαδή; :smiley:

Για sonisphere στην Ελλάδα ακούστηκε κανένα line up?

Φαινεται σαν 2 μερες γιατι είναι φεστιβαλ…οι acdc παιζουν την δευτερη νομιζω…

όντως τελικά είναι 2 μέρες αλλα το θέμα είναι τι line up έχουν και οι 2… πάμε που πάμε, αν αξίζει να πάρω και για τις 2!! Ξέρει κανείς; Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα

Καλησπέρα παίδες!

Εγώ τσίμπησα για Βερολίνο! και είμαι φυσικά μες στην τρελή χαρά!

Θα ήθελα να σας πώ κάτι που είδα χθές στο acdc.com. Χθές γύρω στο απόγευμα, στο official site των AC/DC, σε αυτή τη σελίδα http://www.acdc.com/news/news.php?uid=119 είδα 2 επιπλέον ημερομηνίες τις οποίες οι webmaster του site τις έσβησαν!

Οι ημερομηνίες ήταν:

14-May-2010 - Sofia, Bulgaria - Vassil Levsky Stadium
11-June-2010 - Donington, UK - Download Festival

Οι ημερομηνίες προς το παρόν ξε-ανακοινώθηκαν από το official site των AC/DC. Φαντάζομαι ότι οι συναυλίες θα γίνουν κανονικά! Το ότι διεγράφησαν πάντως με παραξένεψε και έψαξα στο google και βρήκα το εξής:

http://www.thrashhits.com/2009/12/acdc-self-confirm-for-download-festival-2010/

Οι διαφορές στα εισητήρια οφείλονται στο ότι κάθε σελίδα από αυτές αναφέρεται σε κλείσιμο εισητηρίου και ταξιδίου σε ξενοδοχείο 4,3 αστέρων και χωρίς ξενοδοχείο αντίστοιχα. Άν δεν ενδιαφέρεσαι για ξενοδοχείο μέσω του eventim.de, αγόρασε από την τρίτη σελίδα που πόσταρες.

Αρχιζω και εγω το ψαξιμο για Παρισι… Αντε να δουμε…