Αμαν λεει Σόφια … 8O8O8O8O8O
Μμμ.Να πάω Παρίσι…Με έχουν καλέσει Γερμανία αλλά θα είναι γτπ συναυλία (απο άποψη Γερμανικής χαλαρωτητας στα live)…Να μην πάω πουθενά έξω γιατί…
Παρίσι που τους είδα πάντως το 2001 καμία σχέση ο Ήχος με εδώ, 5 φορές καλύτερος.Μάλλον θα βγάλουν και το DVD στο Παρίσι…
Udine είναι κοντά Φλωρεντία;Θα έχει πολύ φτηνά αεροπορικά, ενω Παρίσι πάλι θα πονά ο κ*λος μας.
Άμα ανακοινωθεί για Βουλγαρία ψήστω για εκει με τρένο απο Θεσαλονικη και πας άνετος … 8)
Το DVD θα το βγάλουν στο Buenos Aires. Έχει ανακοινωθεί. Πάντως Σόφια καραλέει και για έναν ακόμα λόγο. Είναι πιο σύντομα από τις άλλες 
[QUOTE=xxxloko;772279
Udine είναι κοντά Φλωρεντία;[/QUOTE]
Δεν είναι κοντά στη Φλωρεντία.Είναι κοντά στα σύνορα με τη Σλοβενία. Δηλαδή βορειοανατολικά.
Παρίσι αν κλείσεις απο τώρα με easy jet έχει από 150 εως 180…
χαχαχαχα,ίσως το πιο πειστικό επιχείρημα!!!
:thumbup: :thumbup:
Βουλγαρια παντως τα αεροπορικα που κοιταξα βγαινουν 100… Με μια διακοσαρα δηλαδη αν πας κι ερθεις κατευθειαν καθαρισες.
Δεν κανονιζουμε μια rocking εκδρομη λεω εγω???
Υπάρχει και τρένο ε 
ρώτησα σε άλλο forum και περιμένω επιβεβέωση σχετικά με δρομολόγια και αν ξέρουν τιμές κλπ
με ένα πρόχειρο ψάξημο βρίκα αυτά πάντος:
Αμαξ. Θεσσαλονίκη -> Σόφια
360 6:26 -> 12:40
362 17:48 -> 23:55
462 00:04 -> 07:48
Αμαξ. Σόφια -> Θεσσαλονίκη
361 6:55 -> 12:59
363 17:00 -> 23:06
462 22:42 -> 05:24
Κοίτα αν είναι να πετάξω δεν πάω Βουλγαρία.Και εγώ είμαι Αθήνα.
Παρίσι, Γερμανία κάπου αλλού που θα βγάλουν αν βολεύει ή σπίτι μου (Udine έφυγε απο τη λίστα).
Crab αν ισχύει αυτό για το DVD (ναι το έχω διαβάσει και εγώ) τότε γαμ τ Πολυχρόνη, το χειρότερο setlist ever.
Αν και εγώ ρισκάρω και λέω οτι θα φιλμάρουν και Παρίσι και μετά θα το αποφασίσουν.Για να δούμε.
εντωμεταξύ βλέπονταν τα tour dates πόσο μάλλον αν ισχύει και η Σόφια βλέπω ότι ξεκινάνε από βαλκάνια και προχωράνε βορειότερα …
οπότε ποιο νότια από Βουλγαρία βρίσκεται ή η Ελλάδα ή η Τουρκία …
διάλεχτε και πάρτε …
(απορώ πως κανένας δεν το παρατήρησε ποιο πριν τοοοοσο απαισιόδοξοι είστε ??? :lol:)
Αυτο με το Donington πολυ μου αρεσε, γιατι αν ισχυει απλα επιλεγω ως φεστιβαλ το Download, παω βλεπω εκει τους θεους και μετα Παρισι για Jovi και θεους παλι…
Στο ρεαλιστικο κομματι τωρα…Αυριο το βραδυ κλεινω τα εισητηρια Παρισι και για τα αλλα οταν ανακοινωθουν βλεπουμε…
Οσο για το DVD θα ειναι κατα 99% Buenos Aires…Ειναι σχεδον επιβεβαιωμενο…
Πω μαλακες, το πρωι εφαγα αλλη γειωση το πρωι…
Εκει που κοιμομουνα και περιμενα για δευτερη φορα να ξεκινησει η συναυλια των θεων, πεταγεται η μανα μου και κανει :“Τι λεει;;; Θα παμε σχολειο σημερα;;;”
Ταυλα ο αιρον. 
YΓ.: Α, και μη με ρωτησετε γιατι στο σετλιστ υπηρχε η Πριγκηπεσα. :lol:
YΓ.2: Ξαναρθειτε Ελλαδα, γιατι δε με βλεπω καλα. :-s
λετε να μας ξαναρθουν???
Ξερουμε setlist της περιοδειας?
Το πιο πρόσφατο setlist είναι το setlist της Αθήνας μείον το Anything Goes. Eλπίζουμε όταν ξαναπεράσουν από Ευρώπη να το διαφοροποιήσουν λίγο αλλά μην περιμένεις τρομερά πράγματα.
Τελικά κλείνω Παρίσι και αν μπορέσω θα πάω.Αλλιώς σπιτάκι μ.
Για το DVD αν δε το δω στο official site δε θα είναι σίγουρο. Και το 2001 είχαν πάει σε 2-3 στάδια πριν αποφασίσουν…
A, όποιος θέλει in front of the stage μην κάνει καμία μαμακία. Peluse OR είναι το ticket, αλλιώς καλό πήδημα στα κάγκελα και εκεί δεν είναι Μαλακασιώτισσα.
Θα ηθελα καποιες διαφοροποιησεις ειναι η αληθεια, αλλα και ετσι δεν πειραζει. Κανονιζω και εγω για Γαλλια…
Ειμαι απο τωρα με το F5 στο χερι…Στη 1 κλεινω…
Οποιος σκαμπαζει απο γαλλικα ας πει μια ποιες κατηγοριες ειναι ορθιων για να μην κανω καμια μαλακια…
Γιατι εγω απο γαλλικα ειμαι τοσο familiar οσο ο Cozy ακουει Cannibal Corpse…
Λοιπόν γιατί με ρωτάτε, έχει 2 διαβαθμήσεις το pit.
Peluse
Peluse OR
Το “OR” είναι ένα κομμάτι μπροστά απο την σκηνή.Υπολογίζω γύρω στα 15-20 μέτρα.Το Peluse είναι ακριβώς απο πίσω.Πρέπει να αρχίζει κάπου στη μέση της ράμπας που βγαίνει προς το κοινό.Για 10 Ευρώ πάντως είναι βλακεία να μην πάρεις OR.
Κάτι άλλο.Τα εισητήρια για Γαλλία είναι ticketless.Δλδ δεν θα σου έρθουν με post αλλά θα τα πάρεις έξω απο το στάδιο.
Επίσης αν είσαι στο Fan Club δικαιούσε 2 εισητήρια ενώ αν τα πάρεις απο Stade de louloudakia έχεις 4 στο χέρι.Reserved και μαμακίες δεν χρειάζονται δεν θα γίνουν sold out αμέσως.Να ξερετε οτι αν δε βρείτε αμέσως εισητήρια η κολλά το site μην μασάτε γιατί φέρνουν 2ρο γύρo.Οπότε δε θέλω λιποθυμίες.
Υ.Γ. Μιας και δεν γνωρίζω κανένα καλό site για air ticks (easyjet), ας κάνει το κόπο ένα καλό παιδάκι να μας πει…