AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Τι ακριβως εννοεις?

Ε, αυτό που λέω.Αν πας μέσω fan club ο κωδικός σου δίνει 2ticks.Αν πας εκτός fan club πέρνεις 4…Κουλό αλλά τι να κάμνουμεν.

Αρα μεσω πιστωτικης μπορω να κλεισω μεχρι 4, για παραπανω θα χρειαστει μια 2η πιστωτικη… Σωστα?

Ναι παλεψα με τις μεταφρασεις και το βρηκα τελικα…Peluse OR λοιπον…

Οσο για αεροπορικα η easyjet εχει τα πιο φθηνα που θα βρεις για Παρισι, εκτος αν πετυχεις καμια προσφορα της Aegean…

Ρασπ.Που πάω δλδ, http://www.easyjet.com/asp/el/kavie/index.asp ?

angus δεν ξέρω να σου πω πως πάει.Λογικά έτσι, εκτός αν κοιτάνε διεύθυνση.E,πάνω απο 4 θες;Τότε πάρε και απο το fan club και πάρε και εκτός μπας και πετύχει.Τι να σε πω.

Ναι καλα εισαι…Και επελεξε πτησεις και ημερομηνιες…Οι τιμες παιζουν απο καιρο σε καιρο γι’αυτο τσεκαρε αρκετες φορες πριν κλεισεις…

Οκ, να το δω. Αυριο βγαινουν τα εισιτηρια, ε?

έκλεισε και Σόφια ε? :-k

Καλημέρα.Μόλις ξύπνησα και βλέπω οτι έχει τεζάρει το σύστημα για τα ticks στο Παρίσι.
Αυτό μάλλον μας λέει οτι θα γίνει sold out σύντομα, οπότε όποιος θέλει ας βιαστεί…

EDit.Yep τα έχει παίξει ο server, όποιος μπει τον πετά έξω.Εγώ έχω ανοιχτό 1 link που δουλεύει προς το παρόν.Κοινός έχω πιάσει σειρά.Για να δούμε θα παίξει ή θα με πετάξει έξω και εμένα…

Edit2: Del paparator δεν πιάνει τίποτα.Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν πέρνει κανείς ακόμα γιατί είμαι απο τους πρώτους που μπήκα.Νταξ τα περσινά θυμάμαι με το κολοsite τους αλλά δεν τρέχει τπτ…Χαλαρούα.

Παιδία χαμός.Το site έχει αναμονή 38 λεπτά ( 8O ).Ελπίζω να προλάβετε για μπροστά…
Α ναι εγώ μιας και μπήκα απο τους πρώτους…ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΑΜ$ΜΕΝΟ!!!
Πιστεύω να πάω γιατί δε μπορώ να πουλήσω και το ticketless :-k

(Ε ρε τι θα φεύγει απο μπιλιέτια τώρα…Αν είχα μπει τώρα θα είχα 48 λεπτά αναμονή στο line… )

EDIT.Παίδες μπήκα πάλι στο site και δοκίμασα να πάρω απο περιέργεια για peluse OR…To ακόλουθο μήνυμα έσκασε σαν λάβρα μέσα στην αστροφεγγιά:“le nombre de places disponibles pour cette seance n’est pas suffisant. Veuillez modifer votre demande.”
Δε μεταφράζω γιατί σας αγαπώ.Καλή τύχη μπας και φέρουν τίποτα extra το απόγευμα.Στις επάλξεις, εγώ την κάνω…

ALERT! σε 3 ωρες βγαινουν τα εισητηρια για Σοφια. δε νομιζω παντως να εξαφανιστουν οπως στο παρισι.

Εγω τωρα να κλεισω η να περιμενω για λαιβ τον ιουλιο?:-k:-k:-k

Δεν πρόκειται να ξαναέρθουν κι αν ερχόταν θα το κάναν Μαιο πριν τη Βουλγαρία. Δυστυχώς προς το παρόν μόνο για Σόφια μπορώ να κλείσω. Για πιο μακριά δεν μπορώ να αποφασίσω από τώρα λόγω ειδικού κολλήματος. Μακάρι να μην τελειώσουν τα εισητήρια.

Για Σόφια Public Tickets δεν λέει ώρα γμτ και έχω να πάω για κάτι δουλειές στο κέντρο … :?

2 local time δεν λέει???

για το fun club,
για τα public λέει απλά 18-12-09 :-k

Αααα σορυ τότε.

Έγω ευτυχώς έχω τον ξάδερφο μου στο fun club και σε λίγο φαντάζομαι θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για Σοφια :D:D:D

Ξέρει κανένας τι τιμές θα παίζουν στην Σόφια?Πρέπει να βάλω λεφτά στην προπληρωμένη…:stuck_out_tongue:

Εεεεε δε το κόβω για πάνω από 50 λογικά :-k

Θυμα του κρασαρισματος και εγω…Δυστυχως δεν καταφερα να παρω για μπροστα…Μπηκε ομως για λιγο το γαμωsite και καταφερα να παρω για ορθιους (ευτυχως) αλλα στο πισω διαζωμα της αρενας…

Ενταξει θα ηθελα μπροστα αλλα δεν ξενερωνουμε ετσι ευκολα…AC DC ειναι αυτοι…

Για οσους κολλαει ακομα υπαρχει και το site του Stade De France που εχει και εκει επισημα εισητηρια απλα ειναι με αποστολη στο σπιτι που σημαινει καποια εξτρα ευρω…Αυτη τη στιγμη και εκει εχουν τελειωσει τα μπροστα και αναφερει οτι εχει 778 για το πισω κομματι της αρενας…Τους δινω το πολυ κανα 2ωρο ζωης και αυτο γιατι ολοι πανε στο αλλο να παρουν…

Καλη τυχη σε ολους…Εγω εν μερει πετυχα το στοχο μου…

Και φυσικα θα κοιταω μηπως βγαλουν κι αλλα για μπροστα οποτε και θα ορμηξω…Αλλωστε απο τη στιγμη που εισαι εκει πουλας ανετα ακομα και το ticketless αφου εναν να βρεις απο τους πολλους (η καλυτερα μια :p) που θα ειναι απ’εξω, τον πας στο box office, παιρνεις το εισητηριο εσυ και του το δινεις με την καταλληλη (γιατι γελατε? :p) αμοιβη…

Καλη επιτυχια guys…!!

Εγώ πάλι σκέφτομαι να κάνω ένα ταξιδάκι οδικώς Σόφια-Βουκουρέστι… :stuck_out_tongue: