AC/DC Black Ice Tour 2008/09/10

Σε λίγω θα πάθω αγκύλωση …

Ctrl+R FTW !!! :lol::lol::lol::lol:

Ερωτηση για οποιον ξερει…Το fan club παιζει να εχει ακομα εισητηρια για μπροστα στο Παρισι…??

Crab μιλα…

Μεγάλες πιθανότητες δίνω αλλά δεν στο εγγυώμαι.

Ανοιξε η Σοφια! Βουρρρρ

Παιζει να βγουνε και αλλα Pelouse OR το απογευμα για Παρισι γιατι δεν εχει τωρα και εχω τρελαθει?

Thanks crab…

Angus7pl κλεισε κανονικα pelouse…Μην το ρισκαρεις…Τα ειπα και παραπανω…Το πολυ πολυ οντως να βγουν και παιρνεις τοτε…Αμα εισαι εκει και σε ενδεχομενο sold out ειναι ευκολο να δωσεις ακομα και το ticketless…Εγω ετσι εκανα και θα κανω…

Απλα κλεισε εστω κανονικο γιατι αν δεν βγουν θα φας μεγαλη ξενερα…

Έκλεισα Σόφια για μπροστά !!!

66 ευρώ έχουν οι μπροστινές θέσεις στη Σοφια

Crab νομιζω θα τα πουμε απο κοντα στη σοφια! :smiley:

Performance No. 1:

AC/DC

1000 Sofia, Bulgaria

Date:
14.05.2010, 21:00

FRONT OF STAGE - 130 BGN
FRONT OF STAGE RIGHT / Price row: seat: price: 130,00 BGN
FRONT OF STAGE RIGHT / Price row: seat: price: 130,00 BGN

Number of tickets: 2

:drunk::drunk: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

κι εσεις εκει θα τα παρετε τα εισητηρια ετσι? μισο εισητηριο χρεωναν τα μεταφορικα…

Έτσι έβαλα κι εγώ … :-s:-s:-s:-s

Με ψηνετε ΚΑΙ για Σοφια ρε κωλοπαιδα… :stuck_out_tongue:

Αλλα περιμενω μπας και γινει το θαυμα στο Download οποτε χλωμο…

Eννοείται :band:

Ρε μπερδεύτηκα.Στην Σόφια έχει για standing unavailable ακόμα…Εσείς τι πήρατε?Που να έρθω να σας βρω?:stuck_out_tongue: Πήρα τον κωδικό από το φαν κλαμπ, αλλά περιμένω να μπουν τα λεφτά στην κάρτα για να τα παραγγείλω.Και τι είναι αυτό που ακούω οτι έχει ακριβά ταχυδρομικά?Εσείς θα τα πάρετε από το ταμείο?Για βοηθήστε…

Κατ αρχας εγω δεν πηρα απο φαν κλαμπ. μπες απο το acdc.com και σε βγαζει σε μια σελιδα οπου επιλεγεις ποια κατηγορια εισητηριων θες.

βασικα δεν τα παιρνεις απο ταμειο αλλα απο τα γραφεια του eventim στη σοφια…

εδιτ: νομιζω ολοι εμεις εδω πηραμε τα εισητηρια των 130 leva. front of stage!

το 08 που είδα Μετάλικα στη Σόφια στο ίδιο στάδιο (Λέφσκι, χωρητικότητα 50 χιλιάδες κόσμος περίπου, κέντρο στη Σόφια, φτάνεις εύκολα), η εβεντιμ είχε χώσει καπέλο στα εισιτήρια 20 ευρώ ταχυδρομικά.
Πάντως όταν έφτασα σόφια το μεσημέρι της συναυλίας, είχε ακόμα εισιτήρια στα ταμεία απ’έξω… :-k
Υπ’όψιν, αν στο Λέφσκι κλείσετε κερκίδα, κατά πάσα πιθανότητα να μην μπορείτε να πάρετε merchandise γιατί το στήνουν στην αρένα…

[SIZE=“4”]ΝΑΙ, ΝΑΙ ΡΕ, ΝΑΙ…[/SIZE]:bounce::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::vibrate: Μολις εκλεισα για Γαλλια… Pelouse βρηκα τελικα, αλλα μπροστα στο να μην παω… Εχουν μεινει ακομα μονο 426 για Pelouse οποτε οποιος θελει ας τρεξει. Για 4 ατομα εκλεισα και τωρα τα περιμενω σπιτι. Θα ξαναζησω το ονειρο φετος το καλοκαιρι… [SIZE=“4”]ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…[/SIZE]:yahoo::drunk::drunk:

Για να μαζευομαστε σιγα σιγα οι Παριζιανοι…:stuck_out_tongue:

Ετσι… Αυτα ειναι…