Υπηρχε και στην Ελλαδα, νομιζω.
Γιαττι υπηρχε ενα καγκελο στη μεση της ραμπας.
Μαλιστα, επειδη ημουν εκει κοντα, μου φανηκε γυρω στα 40 μετρα.
Μπορει να λεω και βλακεια βεβαια, γιατι δεν ξερω ποσο ηταν η ραμπα …παντως περιπου το μισο.
Υπηρχε και στην Ελλαδα, νομιζω.
Γιαττι υπηρχε ενα καγκελο στη μεση της ραμπας.
Μαλιστα, επειδη ημουν εκει κοντα, μου φανηκε γυρω στα 40 μετρα.
Μπορει να λεω και βλακεια βεβαια, γιατι δεν ξερω ποσο ηταν η ραμπα …παντως περιπου το μισο.
Τελικά εμείς οι “ροκάδες” είμαστε σαν μικρά παιδιά. Η χαρά που έχω σήμερα δεν περιγράφεται…
Έκλεισα κι εγώ για Σόφια!Αρκετοί είμαστε νομίζω.Να κανονίσουμε τπτ.Εγώ ψήνομαι να πάω οδικώς αν έχω χρόνο.Και μπορεί να πεταχτώ και 2 μέρες μετά στο Βουκουρέστι
Αν ψήνεται κανείς, ενημερώνει.
Ως τώρα 2 για Παρίσι δλδ και ένας (moi) που το σκέφτεται.
Το αστείο οτι αυτός που το σκέφτεται έχει για Pelouse OR και πάλι θα πρέπει αν πάει να τα γα#ησει όλα :-s
Καλά αν είναι να πάω θα ψάξω, είχα εναν φίλο AC/DCάκια στο Παρίσι, θα του στείλω μπας και τον βρω και ξέρει κανένα σεκiουριτά και σας χώσει.Δεν υπόσχομαι τπτ πάντως.
Παιδεσ καλησπερα.Οποιος εκοψε για Σοφια ασ μπορεσει να μου απαντησει.Εχει ακομα εισητηρια για αρενα?
Γιατι μαλλον εχει ληξει η καρτα και πρεπει να περιμενω μεχρι την δευτερα για να τη ν ενεργοποιησω.Θα προλαβω αραγε?
Σίγουρα θα έχει για αρένα. Δεν ξέρω αν θα έχει τα μπροστινά…
Φιλε, αν το κανεις αυτο, αιωνια ευγνωμοσυνη μετα… :D:pΜακαρι να γινει αυτο να ειμαστε οσο πιο κοντα γινεται… Και γιατι το σκεφτεσαι αν θα πας? Χανονται αυτα? Εχεις και OR…
Κοιτα, αν δεν θες να τα γαμησεις ολα σου δινω το εισητηριο μου για πισω και παω εγω να τα γαμησω ολα…Θα σε αντικαταστησω επαξια αυτο το εγγυωμαι…:p:p
Τωρα οσο για την γνωριμια του φιλου σου με σεκιουριτα, ακομα και να υπαρχει θεωρω οτι ειναι λιγο δυσκολο…Οχι ομως ακατορθωτο…Μην ξεχναμε οτι εκει ειναι Γαλλια οχι Ελλαδισταν…
Παντως αν το καταφερεις σε κερναω και μπυρα μετα…
Ενημερωσε αν ειναι…
Νταξ ρε παιδιά εγώ θα κάνω την προσπάθεις και ότι βγει…Του έστειλα σήμερα.Να τον βρω πρώτα και να του το φέρω σιγα σιγα…
Rasp, αν παω δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα μπιμ όλα, αλλιώς δεν είχα πρόβλημα να κάτσω πίσω…Αν ήταν τίποτα Bon Jovi ,ευχαρίστως να στο έδεινα το ticketι.
Φεύγω πάω κλαμπ22 :? (την τρέλα μου χάμο με τις ηλίθιες).
Άλλοι δύο μόλις έκλεισαν θέση για Παρίσι!!!

Πάντως εγώ που έκλεισα τώρα είχε σε όλες τις κατηγορίες…και OR…και δεν τα πήρα μέσω fan club…εμείς βέβαια πήραμε κερκίδα…το λιμπιζόμουν το OR αλλά τι να κάνω…γυναίκες… [-X [-X :lol: :lol:
Τρέλα λέμε!!Rocking απόβαση στο Παρίσι!!! :lol: :lol:
edit…
Ερωτήσεις για όσους έχουν ξαναπάει…προτάσεις για ξενοδοχεία να το ψάξουμε λίγο???
Φωτογραγικές/Κάμερες περνάμε μέσα η παίζει απαγόρευση???
Ποτε ξαναβγαλανε OR και δεν το πηρα πρεφα…??
Τελοσπαντων μην ειμαστε και πλεονεκτες…
Αλλος για Παρισι…?? :p:p
Σάκηηηηηηηη!! #-o
Α ρε τι τραβάμε…
Φωτογραφικές δεν περνάς μέσα αν βγαίνει φακός,δλδ αν έχει zoom, αλλά δεν σε ψάχνουν κιόλας.Οπότε βάλτην σε τσέπη…Α ναι καλοκαίρι θα είναι.Ε βάλτην στον :lol:
Δεν ξέρω,βρες.
Ξενοδοχεία βρες κοντά σε metro και είσαι οκ.Α μάθε και Γαλλικά γιατί οι τύποι είναι σοβίνια όσο δεν πάει.
OR δεν έχει απο χθες.Μήπως πάτησες και είδες ότι μπορείς να βάλεις αριθμό εισητηρίων;Μετά σε μπλοκάρει.
Όντως για OR είπα λαλακία…δεν το είχα προχωρήσει παρακάτω να δω οτι σε μπλοκάρει…
:roll:
Ναι!!!Στο έγραψα στο αντίστοιχο thread!!! 
Μαζευτηκαμε μπολικοι για Παρισι απο οτι βλεπω. Καλη φαση. Εγω χτες εκλεισα και αεροπορικα και ξενοδοχειο. Ξενοδοχειο εκλεισα απο το booking.com, παντα αυτο χρησιμοποιω και ειναι πολυ εμπιστο site και εχει πολλες πληροφοριες, βαθμολογια απο πελατες και σχολια. Βρισκεις πολυ καλα ξενοδοχεια σε εξευτελιστικα καλες τιμες… Επισης με το maps.google.com μπορεις να δεις και την περιοχη που θα μεινεις, αν θα σου αρεσει κτλ… Και σταθμους μετρο εχει παντου στο Παρισι, οποτε ολα καλα.
AC/DC IN PARIS ΛΕΜΕ…
Οκ, τον βρήκα τον φίλο μου.Θα πάει και έχει Pelouse OR. Θα τον ρωτήσω αν μπορεί να κάνει κάτι μετά τη νέα χρονιά γιατί εκεί θα ξέρω και εγώ αν θα πάω τελικά…
Θα είναι με γυναίκα και παιδί οπότε αν τον πείσω να πάει πιο πίσω θα γίνει ανταλλαγή
.
Οκ όπως είπα no promises αλλά αν γίνει κάτι θα βοηθήσω.
Ε τωρα τι τα γυναικοπαιδα μπροστα…??..Για επιμελησου του θεματος… 
Anyway οτι μπορεσεις δεν πιεζουμε…
Εγω αεροπορικα και ξενοδοχεια θα κλεισω μαλλον αρχες Μαρτιου που θα ξερω και τους υπολοιπους προορισμους γιατι μαλλον δεν θα ειναι Αθηνα-Παρισι και Παρισι-Αθηνα…Μαλλον θα συνεχισω ή θα ερχομαι απο αλλου…Ολα θα κριθουν απο τα φεστιβαλ…
Παντως απο Παρισι συναυλιακα ειμαστε ΟΚ…
xxxloko οταν εχεις νεοτερα ενημερωσε…Καλο βραδυ σε ολους…!!!
AC DC wre pussiessss…!!!
1-2 πράγματα που υπέπεσαν στην αντίληψη μου αλλά δεν είχα καιρό να τα γράψω.
Στη Buenos Aires που υποτθεται θα βγει το DVD δεν είχε πανοραμικές κάμερες.Δλδ δεν θα έχει πανοραμικά πλάνα απο το κοινο; :-k
Φημολογειται ότι την μέρα που έπαιξαν μόνοι τους, πρόβαραν τα εξής τραγούδια:
Heatseeker,Jailbreak,moneytalks,what do you do for honey money και If you want Ajax.
Αν παιχτούν Heat,Blood και Jail θα κάνω παράξενους ήχους.
Τι εννοεις “την μερα που παιξαν μονοι τους” ??? στο soundcheck πριν τη συναυλια στο μπουενος αιρες δηλαδη?
Μακαρι να βγει Γαλλια το dvd, θα ειναι ιστορικη συναυλια για ολους μας και θα γουσταρουμε να δουμε και καμμια ελληνικη σκατοφατσα.
Αντε να χωσουν και κανενα καινουριο κομματι στο setlist να γουσταρουμε…