If You Want Ajax?
Mακάρι να παίξουν κάποιο από αυτά τα κομμάτια.
Μείνανε ακόμα ένα βράδυ και κάναν κάποια extra γυρίσματα χωρίς κοινό. Εντάξει μαλακία η φάση αν τα χρησιμοποιήσουν στο DVD για “ηθικούς” λόγους.
If You Want Ajax?
Mακάρι να παίξουν κάποιο από αυτά τα κομμάτια.
Μείνανε ακόμα ένα βράδυ και κάναν κάποια extra γυρίσματα χωρίς κοινό. Εντάξει μαλακία η φάση αν τα χρησιμοποιήσουν στο DVD για “ηθικούς” λόγους.
If you want Ajax, you spray it. 
Anyway έμαθα για το Pelouse OR.Έχει placement east-west.Δλδ δεν μπορείς να διαλέξεις που θα πας.Τέσπα όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά ήθελα να ήμουν απο την πλευρά του Mal.
Ηρθαν και τα εισιτηρια προχθες, πωρωθηκα, αλλα δεν ειχα προλαβει να ποσταρω… Τα κοιταω και τρελαινομαι…:vibrate::vibrate::yahoo::yahoo:
Βαλε καμια φωτο να δουμε αν αξιζουν εμφανισιακα…
Γιατι εμεις θα τα παρουμε εκει…
Καλα περιεκτικα εννοειται οτι αξιζουν οσο τιποτα…
Γαλλία είναι η μόνη χώρα που αρχίζουν να τελειώνουν τα εισητήρια.Θα γίνει της που…Εκδιδομένης.Αν πάω εγω φυσικά γιατί αλλιώς μιας και δεν θα είναι κανένας Έλλην στο Pelouse OR θα πετάω Γαλλάκια στους πίσω συμφορουμτες να τα κάνουν φρικασέ 8O
Άντε παίξτε τίποτα διαφορετικό για να πατήσω ρεεεεεεεεε.
Το σκέφτηκα καλά και αποφάσισα πως είναι κρίμα αφού θα βρίσκομαι εκεί να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Είπα να μου κάνω ένα μικρό δωράκι Χριστουγέννων λοιπόν… έκλεισα για Παρίσι! 8)
Pelous βέβαια, αλλά δεν γ@μιέται… AC/DC ρε μ…! 
Να και το εισιτηριο, το προσεχω σαν κειμηλιο, σκετη ομορφια ειναι

Cozy, καλως ηρθες στο γκρουπ, θα ειμαστε πολλοι εκει απο οτι φαινεται, xxxloko μην κανεις καμμια πλακα και δεν ερθεις… Θα εχουμε λαο λεμε.
Ψηθηκε και ο ψηλος…Αυτα ειναι…
Ωραιο το εισητηριο…Περιμενα χειροτερα…
Αντε να κανονισουμε να βρεθουμε οσοι παμε Γαλλια και να κανουμε πανικο στην συναυλια…
Εκλεισα για Σοφια μολις! Πιο φτηνα θα μου βγει συνολικα το Θεσ/νικη-Σοφια παρα το Θεσ/νικη-Αθηνα περυσι…
Παιδιά ειμαι νεος στο φορουμ και μπηκα για να σας κανω μια ερωτηση και να μου δωσετε πληροφοριες…Την μπαντα αυτη την εχασα οταν ηρθαν αθηνα, αλλα καταφερα να παρω το μποξ σετ που εβγαλαν…Οσοι πηρατε εισιτηρια για την σοφια αν γινεται πειτε μου ακριβως πως τα κλεισατε, πως σας ηρθαν κτλ…Ευχαριστω εκ των προτερων
Δεν ειναι “η μπαντα αυτη” …ειναι οι [SIZE=“5”]AC/DC[/SIZE].
Tωρα, για εισητηρια δεν ξερω. 
Με πιστωτική από εδώ
http://www.eventim.bg/portal/en/buy/181257/performance.html
Tα εισητήρια θα τα πάρουμε την μέρα της συναυλίας από τα γραφεία της eventim στη Σόφια. Αν θες στα στέλνουν ταχυδρομικώς αλλά δεν συμφέρει…
Χιλια ευχαριστω αγορινα…μηπως μπορεις να μου πεις και τι διαφορα εχει το “φροντ οφ στειτζ” με το “φαν ζοουν”; Τα πρωτα δεν τα δινουν…Μηπως ξερεις γιατι;
Μήπως τελειώσανε… τα μπροστά στη σκηνή 
Αν δεις έχει σχεδιάγραμμα της σκηνής που δείχνει τις διάφορες ζώνες. Προφανώς τα front of stage τελειώσανε
Ευχαριστω πολυ παιδια… τα λεμε σοφια
Δεν ειναι και γαμω τα συναισθηματα να εχει μπει ο καινουριος χρονος και να ξερεις οτι θα δεις παλι τους AC/DC και μαλιστα εξωτερικο? Εγω παντως με το που αλλαξε ο χρονος το σκεφτομουν και πεταγα… Καλη Χρονια σε ολους παιδες…
επειδη ειμαι κλασικο τεμπελης φοιτητης και βαριεμαι να ψαχνω στα προηγουμενα posts μπορειτε να μου πειτε λεπτομερειες για Σοφια??τιμες εισιτηριων, μεταφορικα κλπ…
Εχει ακουστει τιποτα για Ελλαδα(ξανα)???
Thanks παιδες!
Πάνε στη προηγούμενη σελίδα.