μονο που εχει τον Αλ για αβαταρ ειναι ρισπεκτ το παιδι…χεηλσ!
Twisted έδωσες ρέστα…
Τα είπε όλα ο Twisted όπως ακριβώς έπρεπε! Είναι τρομερό το συναισθημα ρε παίδες ακόμα και τώρα 20 ώρες μετά από αυτό που ζήσαμε, τι να λέμε.
Συναισθήματα που μόνο η μουσική μπορεί να προσφέρει:wink:
Περπατω Μαρουσι και ακομα φορανε μπλουζες. Παντου.
RAWK
Το ίδιο και στην Αγ. Παρασκευή το πρωί! Εδώ έπιασα κουβέντα μέσα σε τράπεζα με άγνωστο για χθες!
Στο Ράδιο Αρβύλα όλοι με μπλουζάκια και ο Παναγιωτόπουλος με κέρατα !!!
Λοιπόν τώρα ξύπνησα :lol:
thodoris παίζει να ήμασταν και δίπλα σου.Αν έβλεπες κάτι τρελούν να μπαίνουν στο πιτ και να ξαναβγαίνουν…
Λοιπόν το setlist τελικά φάνηκε ότι στην Ελλάδα, για εμένα τουλάχιστον, δεν έπαιξε ρόλο.Αυτό γιατί ήμεθα κάφροι και τουμπερλέκι να έπαιζαν θα γουστάραμε.
Έξω με το ίδιο setlist δεν θα ξαναπήγαινα.Εδώ θα πήγαινα πάλι και αύριο
Όσοι δεν πήγαν,το ξαναείπα, είναι τρελοί.
Ο ήχος μπορεί να μην ήταν καθαρός αλλά ήταν γαμάτος!!Οκ εγώ περίμενα με τα ίδια ηχεία του 2000-2001 να ήταν κρύσταλλο ο ήχος.Προφανώς κάποια μαμακία κάνανε.Αλλά να πω την αλήθεια ήταν πιο βρώμικος και εγώ γούσταρα.
Τα κανόνια ΓΑΜΗΣΑΝ!Οχι σαν τα τζούφια στο Μιλάνο.ΓΑΜΗΣΑΝ!!!
Η συναυλία ήταν για μπροστά.Ούτε κερκίδες ούτε τπτ, μπροστά ήταν το ζουμί.Σίγουρα στις 3-4 καλύτερες συναυλίες που έχω πάει.
Κοίταγα τις φώτο και βρήκα μια, έτσι, τις αποκάλυψης
μαλάκες ακόμα σκέφτομαι το λάιβ και βουρκώνω!!!
να βάλω στην πρόταση σου τη λεξη “που μόνο η ΡΟΚ μουσική μπορεί να προσφέρει”? 8)
Και η Μεταλ.
Ζω…
Ίδια ακριβώς φάση με μένα στο Χαλάνδρι. Μπλουζίτσα ACDC εγώ και έπιασα κουβέντα με έναν άγνωστο.
στο thunderstruck ίσα που ένιωσα οτι θα ξαναπαντρευόμουνα τον άντρα μου… Τον ίδιο άντρα #-o
και σήμερα να έπαιζαν πάλι, πήγαινα μπουσουλώντας…
Ανγκους τρελα-αξιζαν και παρααξιζαν τα 80 γιουρα μας…κριμα που δεν μας ειχαν ξαναπροτιμησει νωριτερα…
εντιμοι μουσικοι…τελος
στο ραδιο αρβυλα εχει κ πλανα,οπως κ τις κοπελες που ομορφιναν την συναυλια!!!
Υπάρχουν φάσεις που και κάθε μέρα να τις βλέπεις είναι once in a lifetime. Η μαγεία της πρώτης φοράς δεν αντικαθίσταται, αλλά συμπληρώνεται.
Την ώρα που αρχίζει μια τέτοια εμπειρία, τα έχεις δει ΟΛΑ. Μπορείς και να φύγεις…
Γαμω ρε φίλε, γαμω. :roll::roll::roll:
Το thunderstruck το πήδηξαν.
…Δεν μεταδίδω άλλο!!! 8)
A και κάτι άλλο.
Έγινε 1 πιτ στο ΤΝΤ νομίζω, για ώρα.Πρόσεξε κανείς τον Brian που είχε κάτσει για λίγα δευτερόλεπτα και κοίταζε σα χαζό.Σα να λέει “τι είναι τούτο ρε;”.Χαχα στοίχημα δεν έχουν ξαναδεί τόσο ανώμαλο κόσμο οι AC/DC…Καλά μπορεί σε καμία Βραζιλία.