AC DC - Power up

Ας έχει κι ένα ρημαδοθρέντ η νέα κυκλοφορία των Αυστραλών Θεών. Εδώ έχει ο σης, ο φης κι ο αλοιφής…

4 Likes

Λήκαρε στα ομόδοξα αδέρφια μας…

…και μπαίνει με τσαμπουκά με το “Realize”.

Cover

Άντε να δούμε!

3 Likes

Realize,Through The Mists Of Time,Demon Fire,τα τοπ για μενα,γενικα ενας μετριος δισκος στο συνολο του,με καλη παραγωγη και πολυ καλο brian johnson.

Τι γινεται,κανενας δεν ακουσε,γραφτε τις εντυπωσεις σας.

Πρώτη φορά το ακούω τώρα, μια χαρά είναι. Ξεχωρίζω μέχρι στιγμής το Through The Mists Of Time. Γενικά κλασικό AC/DC όπως πρέπει. Feel good φάση, το χρειαζόμαστε.

2 Likes

4 Likes

Με έχει φάει η περιέργεια να το ακούσω πριν βγει,αν κάποιος ξέρει μη μου στείλει PM θα ξενερώσω

Ακούς ένα τραγούδι είναι σαν να άκουσες όλο τον δίσκο…
Κλασικοί AC DC.

Οτι κατι λειπει,ναι το καταλαβαινεις ειναι η αληθεια,η απουσια του Malcom ειναι εμφανης,αλλα στα υπολοιπα,ο Johnson ειναι εκει,ο Phil ειναι εκει,ο Young κλασσικος o ηχος στα solos.

Το έχω ακούσει πολλές φορές και δυστυχώς δεν άλλαξε η άποψή μου. Νομίζω για πρώτη φορά βγάλανε πραγματικά μέτριο δίσκο. Είναι εμφανής η απουσία του Malcolm ή αλλιώς είναι εμφανής η απουσία των riffs. Ο δίσκος δεν βασίζεται σε αυτά αλλά περισσότερο σε μελωδίες συνοδευτικών φωνητικών. Πέρασαν τα χρόνια. Επίσης οι AC/DC είχαν πάντα ένα στυλ αλλά πλέον κομμάτια θυμίζουν συγκεκριμμένα παλαιότερα όπως πχ το Demon Fire είναι μια μίξη Safe in New York City με ολιγον απο Caugh With Your Pants Down. Το θεωρώ λίγο κοροιδία. Το Rock or bust ήταν ένα σφιχτό καλό άλμπουμ, αυτό είναι πολύ κατώτερο.

Υ.Γ: Πράγματι το πιο ωραίο κομμάτι είναι το Through The Mists Of Time που δεν θυμίζει ιδιαίτερα AC/DC!
Eπίσης συμφωνώ για τον Brian. Είναι εξαιρετικός!

2 Likes

1/17 μέτρια άλμπουμ, το λες και καλό ποσοστό με τα χίλια μύρια που τους σκάνε.

1 Like

Σας βρίσκω λίγο υπερβολικούς. Δηλαδή το Power Up είναι η μετριούρα του κερατά και το προηγούμενο, το Rock Or Bust, ήταν δισκάρα; Και εκεί έλειπε ο Malcolm, κανονικότατα. Ή μήπως ήταν δισκάρα το Fly On The Wall ας πούμε; Μετά από 45 χρόνια καριέρας, μια χαρά ικανοποιητικός είναι ο δίσκος, προσωπικά είναι πολύ κοντά σε αυτό που περίμενα. Ο Brian είναι εντυπωσιακά καλός, ναι.

Πάρτε και Realize :stuck_out_tongue::

4 Likes

Το Rock or Bust δεν ήταν δισκάρα. Ήταν ένα πολύ καλό άλμπουμ όμως που προσωπικά απολαμβάνω πολύ.

Το Fly on the wall ήταν ΔΙΣΚΑΡΑ!!! Θεέ μου τι δισκάρα. Αλλά τότε ήταν άλλη εποχή και ήταν 35 χρόνια νεότεροι

Και ναι 1/17 είναι πάρα πολυ καλό ποσοστό προφανώς.

Το Power Up ηταν αυτό που θέλαμε από τους AC/DC εν έτι 2020. Οι τρελοί Αυστραλοί (Νταξ Βρετανοί) μετράνε κοντά 50 χρόνια καριέρας αν περίμενες να πειραματιστουν ή να αλλάξουν τον ήχο τους στα γεράματα είσαι μυρωδιάς. Προφανώς και δεν μου έπεσε το σαγόνι αλλά άκουσα κλασικούς AC/DC με τα χαρακτηριστικά ριφ του Angus και την φωνάρα του Brian (εντυπωσιακός). Ναι λείπει ο Malcom αλλά και πάλι μας έδωσαν feel good hard rock σε μια εποχή που το θέλαμε.

1 Like

Τίποτα το μέτριο σε αυτό το δίσκο, μόνο κλασικοί αγαπημένοι AC/DC με τον Brian σε μεγάλα κέφια. Έχω ξεχωρίσει realize, shot in the dark, through the mists of time, kick you when you are down, witch’s spell και code red.

2 Likes

Αυτη η απλοτητα του angus,με ενα απλο ασπρο t-shirt,ενα καθημερινο τζινακι και προς στο τελος “σπαει” λιγο οταν μιλαει για τον malcom,τελοσπαντων,ασχετα ποσο καλος η μετριος,η τρομερος ειναι αυτος ο δισκος,3-4 τραγουδια θα μας μεινουν και απο εδω να ακουμε.

3 Likes

Τι υπερβολάρες είναι αυτές; Ποιο καλύτερο άλμπουμ τους εδώ και 30 χρόνια, ήμαρτον.

ε εφημερίδες και περιοδικά που κανουν “καμπάνιες” είναι. τι περίμενες, να πούνε οτι είναι καλύτερο των προσδοκιών, αλλά ντάξ, δεν πηρε και φωτιά το κορδελίο ? Βσκ καποιος υπερκλασσικός δίσκος με 10 κομματάρες που να γίνουν όλες σινγκ, δεν νομίζω οτι έχει βγεί μετα το nevermai …ωραίοι, υπέροχοι ναι, μπορεί να είναι και όλα τα κομμάτια μπόμπα, αλλά δίσκος καλός και με τεράστια εμπορικη απηχησή - όχι. Ο μποντζόβις στο HAND πούλησε ΠΟΛΥ κάλα κι ακουγώτανε, αλλά δεν το λες οτι ήταν και BIB, Appetite, Black Album κτλ. Μετά κλαφτα Χαραλαμπάκο.