AC/DC - Rock or Bust

Aνακοίνωση


Play ball teaser

Rock or Bust
Play Ball
Rock The Blues Away
Miss Adventure
Dogs of War
Got Some Rock & Roll Thunder
Hard Times
Baptism By Fire
Rock the House
Sweet Candy
Emission Control

Play ball

play ball behind the scenes

play ball video

rock or bust audio

Πολυ καλο και σαφως ανωτερο απο το Play Ball.

Οι περισσοτεροι συμφωνουν μαζι σου, εγω παλι προτιμω το play ball. Αυτο δεν μου κατσε καλα

Χθες έγινε το listening party. Κλασσικά οι οπαδοί το αποθεώνουν. Καλύτερος δίσκος από εποχής Flick of the switch και έτσι. Άντε λίγες μέρες ακόμα…

Βίντεο Rock or Bust

Μου άρεσε αυτό το στυλ του και καλά live με τους οπαδούς! Πολύ ωραίο το κομμάτι, καθαρά συναυλιακό. Μέχρι στιγμής και τα δύο κομμάτια που έχουν δημοσιοποιηθεί είναι μια χαρά, αν και τα υπόλοιπα είναι στο ίδιο ύφος ο δίσκος θα είναι σούπερ!

Ακουσα ολο το δισκο,οι εντυπωσεις απο τις πρωτες ακροασεις ειναι πως το αποτελεσμα ειναι μετριο και απλα ξεχωριζουν 3-4 κομματια.

Αυτα για μενα ειναι Rock or Bust,Rock The House,Baptism By Fire(ισως το καλυτερο του δισκου), Sweet Candy.

Σιγουρα μπορουσαν κατι καλυτερο,αλλα με οσα εχουν γινει τελευταια στη μπαντα,το αλμπουμ μαλλον δεν θα συγκινησει και πολλους οπαδους γιατι ηδη ειναι ξενερωμενοι.

πώρωση που έχουν σκάσει οπαδοί με τα “καλά τους”, αμάνικα τζιν με 132 patches αλλά και κασκόλ στον καρπό… σε λίγο ο αναστόπουλος θα βάλει και δεύτερο γκολ και θα περάσουμε τον Αγιαξ! μεγάλη χρονιά το 1983…

οντοπικ:
ύπνος…

Stream όλος ο δίσκος στο itunes store

Τελικά δεν άντεξα να περιμένω. Νομίζω πρόκειται άνετα για τον χειρότερό τους δίσκο. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι δεν μοιάζει και πολύ με AC/DC. Εμένα μου θύμισε αλλού Kiss, αλλού Aerosmith αλλού Led Zeppelin αλλά ακόμα περισσότερο Def Leppard. (Στα δεύτερα φωνητικά που είναι παντού και είναι πιο pop από ποτέ). Τελειώνει ο δίσκος και δεν σου μένουν riff αλλά χορωδιακά ρεφραίν που δεν είναι και τα καλύτερα. Ο Stevie μια χαρά παίζει αλλά αυτό που λείπει είναι ο ηγέτης. Έχω την εντύπωση ότι με την μη παρουσία του Malcolm ανέλαβε περισσότερα ο παραγωγός. Το καλύτερο κομμάτι του δίσκου για μένα είναι το play ball το οποίο μπορεί να μην έχει κάποιο ιδιαίτερο κεντρικό ριφ αλλά έχει πάθος έχει μια πολύ καλή αλλαγή του Angus μετά το ρεφραιν και γενικά κυλάει πολύ ευχάριστα. Επίσης ξεχώρισα Baptism of Fire που είναι το πιο ζόρικο κομμάτι του δίσκου. Πρώτη ακρόαση ήταν. Μακάρι να αλλάξει η άποψή μου αλλά δεν νομίζω να γίνει αυτό τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό.

Υ.Γ: Για να μην παρεξηγηθώ ο δίσκος δεν είναι κακός. Μιλάμε για τους AC/DC στην τελική.

Αυτο μου εκανε εντυπωση και εμενα,οτι ο ηχος εχει στοιχεια που θυμιζουν αλλα συγκροτηματα,αφηνει μια περιεργη αισθηση αυτο.

Στο πρώτο άκουσμα ήταν αδιάφορο. Όσο το ακούω όμως καλυτερεύει.

O δίσκος μαμεί! 10 στα 10!!!
Νταξ ότι μπορούσαν έκαναν για τώρα. Πάντως περίμενα χειρότερο δίσκο. Δηλαδή για DC περίμενα ένα 2/10 αλλά, οκ, 3/10 . Καλά νομίζω οτι όλοι περίμεναν το tour και όχι το δίσκο. Εγώ δε πατάω έξω αλλά όσοι πάνε καλή διασκέδαση πολύ μπύρα, ζαβολιές, την Ελληνική σημαία μπροστά να του σπάσουμε πάλι τα νεύρα του Brian και φυσικά φαλανδερή και holy goodzians.

Με τρομαζει αυτο που λετε. Σαν να μην εχουν δηλαδη τα κομματια την αναγνωρισιμη AC/DC ταυτοτητα?

Κατα τη γνωμη μου ναι. Στα χορωδιακα φωνητικα κυριως που ειναι πολυ εντονα σε αυτον τον δισκο. Ο δισκος παντως εχει μια παρτυ ατμοσφαιρα. Δεν τον εχω ακουσει ακομα οπως πρεπει παντως. Περιμενω το βινυλιο