AC/DC - Sofia (Bulgaria) 14.05. - May 2010

εμενα παντως μαρεσ τα κυματα που καναμε !!! το κοινο βαρετο και το σουπορτ χαλια και ο τραγουδιστης κατι για την μαμα του ηθλελε να πει :lol:

Παιδιά θα συμφωνίσω και εγώ ότι η συναυλία ήταν καλή αλλά ήταν ένα κλικ κατώτερη της περσινής στο ΟΑΚΑ όπου και καλύτερο ήχο είχε αλλά και το Ελληνικό κοινό τα έσπασε! Στην Σόφια δε πορωθήκαμε όσο και στην Αθήνα! Ίσως και να ήατν το Σοκ της 1ης φοράς πέρσι αλλά ένα είναι το σίγουρο! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Ας ελπίσουμε να έχουμε καλύτερες τιμές και πιο πολλές συναυλίες χρόνο με τον χρόνο!

πολυ γαματη συναυλια ηταν…οντως το κοινο ηταν ξενερα…ο ηχος απο κει που ημουν ητανε πολυ καθαρος!μια χαρα περασαμε!
ασε που τους εκτιμησα περισσοτερο ως συγκροτημα :smiley:
μην αρχισετε τις φαπες!!καποια πραγματα πρεπει να τα ζησουμε πρωτα! :lol::lol:

Nομίζω πάντως ο ήχος (και οι περισσότεροι συμφωνούμε) ήταν καλύτερος στη Σόφια. (Μέχρι το the jack στην Αθήνα ήταν μέτριος). Το κοινό καμμία σχέση. Πολύ καλύτερο στην Αθήνα.

ας πω και εγώ.
πέρασα τέλεια,η συναυλία ήταν γαμάτη μέσα στις καλύτερες που έχω δει στην ζωή μου,
επίσης ήταν η πρώτη φορα που βγήκα εκτός Ελλάδας για συναυλία.
τι να πω για τους ACDC?Στην Αθήνα πέρυσι δεν είχα κατέβει να τους δω και μετανοιώνω οικτρά.
Ωραίος ήχος,ζωντάνια,χορταστικό setlist,το κοινό δεν μου φάνηκε αι τόσο ενθουσιώδες (κοντεψα να τσακωθώ δυο φορές με Βουλγαρους γιατί χοροπηδούσαμε και τους ενοχλούσαμε,ΕΛΕΟΣ#-o).
Επίσης συνειδητοποίησα ότι καλο είναι να μην έχεις πιει σε σε συναυλία,είχαμε τσακίσει μία πριν την συναυλία και ενα captain morgan μέσα στην συναυλία (περασαμε με μπουκαλάκια νερού) γιατί χάνεις μερικά σημεία της συναυλίας8).Αγαπημένη στιγμή the Jack.
Μετά την συναυλία σκεφτηκα “Μακάρι να τους ξαναδώ”
“Μια φορά δεν είναι αρκετή.”

π.σ.Επισης μου φανηκαν ανοργάνωτοι ολιγοντι οι Βούλγαροι.Μόνο ένα κισέ από τα 5 ανοιχτό για την εξαργυρωση των εισιτηρίων
Guardian_of_the_blind ήμουν ένας Ελληνας που σου μίλησε όταν ψάχνοσουνα για το σκηνικό με τα εισιτηρια.:wink:

στη Σόφια support ήταν οι…Konkourent :frowning:

αλλά στο Βουκουρέστι ήταν οι Down :slight_smile:

και στο Παρίσι ο Slash:lol:

γαμώ τη τρέλλα μου γαμώ

είδα ac/dc …
όλα τα άλλα ήταν για ζέσταμα :stuck_out_tongue:

Το support είναι απλά για να σε ξενερώνει πριν τους θεούς…

3 μπλουζακια εκανες …ακομα να το γραψεις “Thunderstruck”;;; :stuck_out_tongue:

Σετλιστ;;;

2 έχω κάνει και όχι δεν θα το γράψω ποτέ Thunderstruck :p:p:p

setlist το ίδιο που παίζανε τελευταίο καιρό … (με high voltage κλπ … )

Tα δικα σου μπλουζακια θα ειναι λαθος. :stuck_out_tongue:

High Voltage;;; :x

Δηλαδη ολοκληρο;;;

Ήτα η δεύτερη φορά που είδα τους Ac/Dc ζωντανά και ήταν πραγματικά τέλειοι! Ακούραστοι, με κέφι και ζωντάνια παρά τα χρόνια τους! Εντύπωση μου έκανε όμως και η οργάνωση των Βούλγαρων. Ωραία… Δυο Λέβα η μπύρα (1 ευρώ δηλαδή) την στιγμή που στην Αθήνα έκανε 5! Πολύ όμορφα! Αν είχαμε αλλάξει και τα ευρώ σε λέβα θα μπορούσαμε να αδειάσουμε όλο το merchendise αλλά και πάλι καλά ήταν!

Εχω τραβήξει ορισμένα βιντεάκια από την συναυλία και τα ανέβασα στο youtube αλλά είμαι καινούργιος στο forum και δεν ξέρω αν επιτρέπεται να postaρω τα links. Αν επιτρέπεται let me know, να τα μοιραστώ μαζί σας.

Κούμπωσε τα να γουστάρουμε αδερφέ!!! :smiley: :smiley:

ΟΚ here they are:

Το Back In Black

To Shot Down in Flames που αποτελεί προσωπική αδυναμία http://www.youtube.com/watch?v=b5aMUF8mfUw

Η έκπληξη της βραδιάς High Voltage

Και το The Jack (Ας με συγχωρέσουν οι Ελληνίδες αλλά οι Βουλγάρες μου φάνηκαν πιο απελευθερωμένες στο συγκεκριμένο τραγούδι)

Πολύ καλός ήχος, δυστυχώς όχι τόσο καλή εικόνα!

Σαν σημερα περυσι τετοια μερα ζησαμε μοναδικες στιγμες στη Βουλγαρια.

Ακομη τη θυμαμαι σαν χτες και λαχταρω τρομερα να ξαναζησω τετοιο σκηνικο. Αφου σκεφτομουν οταν τελειωσε η συναυλια να πηγαινα μετα Ρουμανια να τους δω εστω και μονος μου.

Επισης ολη η βορεια Ελλαδα ηταν εκει παρων και παντου ακουγες ελληνικα.

Ας ελπισουμε συμφωνα με οσα λενε σε 2-3 χρονια να κανουν νεα περιοδεια και να ερθουν ξανα απο τη χωρα μας

Το καλό είναι ότι σύμφωνα και με τις δηλώσεις τους δεν είναι η τελευταία φορά που τους είδα. Το είχα ένα φόβο…

Καλά ήταν Σόφια αλλά σαν την Αθήνα και το κλίμα που επικρατούσε δεν ήταν για κανένα λόγο!!!

Ναι αλλά στη Σόφια είχε πολύ καλύτερο ήχο και το στάδιο γεμάτο. :wink: Πράγματι ο κόσμος όμως δεν ήταν τόσο ενθουσιώδεις όσο στην Αθήνα.

Άλλη φάση εκεί …
Γύρω μου είχα οικογένειες …8)8)8)

'Eλα ρε. Ήμασταν στα ακριβά για Βούλγαρους εισητήρια :slight_smile:

Υ.Γ: Ελπίζω να μην λες εμένα για οικογένεια. Ο γιος μου δεν είχε ξεφυτρώσει ακόμα. :slight_smile: