AC/DC - Sofia (Bulgaria) 14.05. - May 2010

Ξύπνησα και εγώ :slight_smile: Astaldo μη μασάς. Και εγώ το ξέχασα ο μλκς!!! Βρέθηκα με mrmaiden, thodoris,guardian_of_ the_blind, και heatseeker. Φανταστική η συναυλία με πάρα πολύ καλό ήχο και σε μεγάλα κέφια τον Brian. Ελπίζω να μην ήταν η τελευταία μου φορά.

Μόλις γύρισα.
Γάμησαν το σύμπαν ΞΑΝΑ.
Το high voltage live τα έσπασε ω ναι.
Αυτό το τριήμερο είναι ότι ποιο απάλεφτο έχω κάνει στην ζωή μου.
Έχω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος από την τετάρτη (κάνα 8 ώρες συνολικά όλες τις μέρες).
23 ώρες σε τρένα.
Καληνύχτα.

Μην πας για ύπνο ακόμα σου στέλνω τις photos :slight_smile:

Αν έχετε και τίποτα απ’το live αν δεν κάνει κόπος στείλτε/ανεβάστε γιατί εγώ ήμουν πολύ απασχολημένος με το να κρατάω μπύρες και να χοροπηδάω για να χρησιμοποίησω την κάμερα!!!

Διαβαζοντας τα μηνυματα σας εχω μια απορεια… Μονο σε εμενα δεν αρεσαν αυτη τη φορα??? Ενταξει το σοου ηταν γαματο, αλλα το ειχα ξαναδει στην Αθηνα και η διοργανωση τελεια, καλυτερη αποτι εδω. Αλλα ο δυσμηρος ο Johnson δεν ειχε φωνη. Δεν εβγαινε τιποτα σε εκνευριστικο σημειο. Οι στριγγλιες του ηταν απαραδεκτες σε φασεις, ειδικα στα τραγουδια του bon scott και οσο κυλουσε η συναυλια ηταν ολο και χειροτερα…

Ενταξει δεν το μετανοιωσα το ταξιδι και καλα περασα γενικα, αλλα δεν το λες και ονειρο…

και για κοσμο που δεν ηταν στη συναυλια… :frowning:

Ας ανεβασω κι εγω την καλυτερη φωτο απο χθες!

Η μπαντα σε πληρη διαταξη!

Εδω το λινκ για το κανονικο μεγεθος…
http://img7.imageshack.us/img7/4829/sdc10089h.jpg

ηταν η πρωτη μου συναυλια !!! καταπληκτικη ειχα εισιτρια για κερκιδες απεναντι απο την σκηνη φενντουσαν πολυ καλα το support ηταν χάλια εισιτιρια μεσω ιντερνετ και 3 ωρες καναμε κυκλους γιατι δεν ξεραμε απο που να τα παρουμε και τελικα ηταν απεναντι απο το σταδιο:lol: κατι μαλιαδες απο το λεωφοριο μασ βοηθησαν τους ευχαριστω πολυ !!

υ.γ ηταν κανεις στο λεωφορειο του οσε που ηταν απο θεσσαλονικη σερρεσ για σοφια ΄;;;

Έσπειραν. Μέσα στο λεωφορίο από Θεσ/νίκη είχαμε τον μικρό θεούλη τον Frank Zappa (καθόταν με crabsody). Η μαλακία του όλου θέματος ήταν πως κάποιος μας είχε πει να μην κάνουμε λέβα και δεν μπορούσαμε να πάρουμε μπύρες έξω από το γήπεδο και στα official merchandise tents σε έκλεβαν ζητώντας 25 ευρά (~50 λέβα) ενώ κανονικά ήταν στα 40 λέβα (20 ευρά). Τέλος , όπως είπε και ένας Ξανθιώτης εδώ… Παρόμοιο show μόνο οι Floyd

Προσυπογράφω για τον “Zappa”!!! Ακόμα γελάω. Πολύ άτομο!!

AΠΟ MERCADINICE ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΑΙ ΤΟ TOURBOOK ΣΕ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΝΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΙΕΜΣ΄΄΄;;;

Και οτι θα ρωσουσα για το αν περνανε τα ευρω εκει. Μονο μεσα ε; :-k

Από εκεί που την είχα ξεγραμμένη αυτή την συναυλία, έγινε το θαύμα και τα κατάφερα.Ταξίδι-σφηνάκι βέβαια και όλα τελευταία στιγμή.Έκλεισα εισιτήριο αεροπλάνου για να πάω, την Πέμπτη το μεσημέρι.Και επιστροφή με πούλμαν για Καβάλα και από εκεί Αθήνα.
Η μπάντα γάμησε, αν και στην αρχή ο ήχος μου φαινόταν λίγο “μπερδεμένος”, έφτιαξε πολύ γρήγορα.Το κοινό προσωπικά δεν μου άρεσε.Δεν τραγουδούσαν σχεδόν καθόλου και πολύ χαλαρές αντιδράσεις.
Ρε παιδιά, διάβασα στο blabbermouth οτι λέει η συναυλία είχε 55000 κόσμο.Είναι δυνατόν?Εμένα το γήπεδο μου έκανε το πολύ για 35000(μαζί με αρένα εννοείται).Άσε που δεν ήταν εντελώς γεμάτο…

πήγαμε, είδαμε, σπείρανε, γυρίσαμε.
Με μια μικρή αλλάγη τα ίδια, αλλά τι να λέμε, οι AC είναι ένα απο τα καλύτερα live στον πλανήτη. Ήχος καλύτερος απο Ελλάδα, η μπάντα λίγο πιο χαλαρή αλλα πάντα καλή (ήταν και η πρώτη τους συναυλία στο 2010 tour) ο κόσμος, χαλαρότερος σε αντιδράσεις αλλά και γενικά πιο χαλαρός. Ντάξ!

Έπισης, οι Βούλγαροι σε μεγάλο ποσοστό πλένονται, σε αντίθεση με κάποιους συμπατριώτες μας και σέβονται your own personal space.

Η Βουλγαρία οκ ,πολύ 80ς. (ρούχα, μαλλιά, attitude) Τόκοι στις τράπεζες 8 %, γυναίκες ετς κ ετς. Φαί χάλια, μπύρα πιό χάλια, αυτή η (ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ) πως στο διάλα προφέρεται, πολύ νερο. (σπονσορας στη συναυλία πάντως)

Ο κόσμος χαλαρός σχετικά, λίγο κουτοπόνηρος, αλλά πιο χαλαρός απο τους
περισσότερους Έλληνες. Πολύ ευγενικοί και ο κόσμος και οι αστυνομικοί και οι μαφιόζοι στα ανταλακτήρια, σε βοηθούσαν, και ας μη μίλαγαν καλά αγγλικά. Φτηνά hotels & hostels. (τα πιο πολλά γαμ@$@#νες πλην όμως)

To στάδιο χωράει full, 60.000 κόσμο και η σκηνή ήταν στην άκρη του πέταλου.
Άρα, 55.000 άνετα, και απόλυτο ρεκόρ στη Βουλγαρία, αφού δεύτεροι είναι οι metallica me 32.000.

τεταρτη φορα και ελπιζω οχι τελευταια…

ααααα…

και kamenitza -->>> <3 <3 <3

Αυτό!!! 2λιτρο μπουκάλι 1,6 κύριοι!!! :smiley: :smiley:

Ωραία ήταν η καμενίτσα ρε παιδιά!!!Άπαιχτοι πάντως!!!:slight_smile:

Σας ζηλευω που τους ειδατε, αλλα μου ανοιξατε και αλλο την ορεξη για Παρισι…

στο ac-dc.net αναφέρει πάντως 60.000 κόσμο.
το ίδιο και στο Βουκουρέστι 60.000 λέει.
εμείς που είμασταν 10 μέτρα απο το σημείο οπου μπαίναμε στην αρένα από τη θύρα 26 είχαμε κόσμο αλλά οχι σαν σαρδέλες, είχε ο καθένας το χώρο του να χοροπηδάει χωρίς να πατάει τον άλλο.
για πισω δεν ξέρω γιατί μπήκαμε 20:30 και δεν ψαχτηκαμε παραπάνω, αράξαμε κατευθείαν εκεί

και σε μας κοντά ελάχιστοι τραγουδούσαν, οι περισσότεροι μάλλον για να δουν το σόου ήρθαν και οχι για να ζήσουν 2 ώρες στο κόσμο των AC/DC
εμείς αρχίζαμε πρώτοι και ακολουθούσαν ορισμένοι ανάλογα με το τραγούδι που γούσταρε ο καθένας
το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι οι περισσότεροι δεν τραγουδούσαν τα λόγια αλλά τη μουσική που συνοδεύει τα λόγια.
αυτό που ηταν ίδιο και απαράλαχτο με το ΟΑΚΑ ηταν η προσμονή και η λαχταρα του κόσμου να δει τους AC/DC και οτι δεν άκουγε κανένας το group που άνοιξε τη συναυλία!

καλησπερα και απο μενα

Ας πω και εγω την γνωμη μου για την συναυλια.

Καταρχας ηταν η πρωτη φορα που ειδα ac dc και ηταν η καλυτερη συναυλια που εχω δει μεχρι τωρα. Οτι και να πεις ειναι λιγο. Οσοι γενικα πηγαν εστω και σε μια συναυλια των acdc καταλαβαινουν.
Τωρα το γηπεδο ηταν γεματο εγω που ημουν fan zone right δεν ειμασταν σαν σαρδελες αλλα ουτε και καθομασταν ανετα. (μαλλον προς το σαρδελισμο πηγαινε η φαση :p:p)
Το κοινο οντως περιμενε με ανυπομονησια να παιξουν οι ac dc αλλα αυτο που με ξενερωσε ηταν οτι (τουλαχιστον εκει που ημουνα) δεν ξερανε τα κομματια τους. Οι περισσοτεροι πηγαν για να δουν πως ειναι (και τα εισητηρια ειναι ακριβα για τους Βουλγαρους). Μονο εμεις κατι ελληνες φωναζαμε και χοροπηδουσαμε εκει που ειμασταν και οι υπολοιποι απλως κουνουσαν τα κεφαλια τους. Στο μονο τραγουδι που χτυπηθηκαν πολυ ηταν στο highway to hell. Σε καποια αλλα κατι λιγοστα κανανε. Περιμενα πιο δυναμικο κοινο. Ενταξει ευχαριστηθηκα αρκετα τη συναυλια αλλα αν βλεπεις και ενα κοινο να χτυπιεται πορωνεσαι πιο πολυ.

Οπου και να πηγαινα παντως ακουγα ελληνικα. Ειδα παιδια απο Πτολεμαιδα Βολο Θεσσαλονικη Ξανθη και στο ξενοδοχειο οπου διεμενα ηταν και εκει Ελληνες απο Θεσσαλονικη που ηρθαν για το live.

Οσο για το κοστος ζωης και ειδικα για τις μπυρες και τα φαγητα εκει. Θα μπορουσαμε με το μισθο που παιρνουμε εδω να ζουσαμε σαν βασιλιαδες.

Πανω απο 8? σε εστιατοριο με πληρες γευμα (κυριως πιατο σαλατα μπυρες) δεν πληρωσα.

Ενα κομματι πιτσα (πιο μεγαλα απο αυτα που πουλανε στους φουρνους) 0,70? και μια 0,500ml μπυρα σε εστιατοριο 1,5?

η komenintza (η οπως αλλιως λεγεται) καλη ηταν αλλα μου φανηκε πολυ ελαφρια. Η καλυτερη που δοκιμασα ηταν η starobrno απο την Τσεχια ηταν καταπληκτικη!!!