AC/DC - Sofia (Bulgaria) 14.05. - May 2010

Ήρθε η ώρα! Τα λέμε front of stage right την Παρασκευή!

Καλα ρε ολοι front of stage right εχουμε???

NAI !!! :twisted: :twisted: :twisted:

Πότε ρε έκλεισαν οι θέσεις; Εγώ την Παρασκευή το βράδυ έκλεισα. 8O

Μέσα κι εγώ έστω και την τελευταία στιγμή με εκδρομή από Καβάλα… Τελικά έχουμε σημείο συνάντησης πριν την μάχη?

Στο stand της eventim να γίνει πανικός και να τους πάρουμε τα εισητήρια :lol: :lol:

λοιπον εγω προτεινω να βρεθουμε κατα τις 6 στη σταση του μετρο κοντα στο γηπεδο

εδω ειναι ο χαρτης

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=42.686726,23.332987&spn=0.006893,0.013797&t=h&z=16

Το θεμα ειναι να ανταλλαξουμε και τηλ οσοι επιθυμουν για να επικοινωνησουμε. Εγω θα ειμαι στη Σοφια απο την Πεμπτη το απογευμα.

Α για το support απο οσο εψαξα και οσο καταλαβα να βγαλω ακρη στα βουλγαρικα δεν θα εχει καποιο συγκροτημα παρα μονο μια επιδειξη απο βιντεο κατα τις 7:30 μεχρι να ξεκινησει η συναυλια. Ολα αυτα τα λεω με καθε επιφυλαξη.

Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται με τις εταιρείες της κινητής στη Βουλγαρία? Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουμε roaming για να πάρουμε τηλέφωνο?

Για αυτο θα πρεπει να τηλεφωνησεις στο κεντρο εξυπηρετησης της εταιριας που εισαι συνδρομητης ωστε να μαθεις αν ειναι ενεργοποιημενο το roaming. Δεν ειναι τιποτα εξαλλου.

Απο Αθήνα έχει 1. Εμείς θα πάμε στις 12. Φτάνει 13. Χαζεύουμε μια μέρα, 14 είναι Η ΜΕΡΑ. Μετά πίσω.

τελευταιο ποστ πριν το ταξιδι

το πρωι πεταμε!!! :vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:

Παιδια καλο ταξιδι και καλα να περασετε, αν και στην συναυλια ειναι δεδομενο οτι θα περασετε και γαμω… Χτυπηθειτε και λιωστε…[SIZE=“5”]AC/DC ΡEEEEEEEEE[/SIZE] :vibrate:

Κλείσαν οι περισσότερες εκδρομές από Θεσ/νίκη… λογικά με τρένο θα ανέβουμε. Εσείς που θα ανέβετε με τρένο έχετε κλείσει και δωμάτια η θα τη βγάλετε στο σταθμό?

Εγώ θα την βγάλω στον σταθμό μέχρι τις 07:00 που φεύγει τρένο για σαλόνικα :wink:

Θυμάται κανείς το μπλουζάκι που είχα φτιάξει πέρσι για τους ac/dc στο Λονδίνο ???

ε προστέθηκε άλλη μια ημερομηνία 8)8)8)8)8)8)

Μπροστά

και πίσω

καληνύχτα σε όλους αύριο ξημερώνει μεγάλη μέρα

Ωραιος…:thumbup:

Απλά να ενημερώσω ότι το setlist είναι το ίδιο.
Οπότε κάθομαι σπιτάκι μου και τα σπάω με boyohead περιμένοντας μπας και πατήσουν του χρόνου.
Άντε γλύτωσα και τα λεφτά για Παρίσι που φυσικά θα τα πάρω θεϊκό πασα(Mid)τέμπο!

Μόλις γύρισα. ΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!

Setlist ίδιο ναι αλλά ούτε που με ένοιαξε. Το βουλγαρικο κοινό μια χαρά πορωμένο και 1 fucking euro η μπύρα!!!

Βασικά το θέμα είναι ότι AC/DC fucking owns!!!

p.s. crabsody sorry αλλά ξέχασα να αποθηκεύσω το τηλ σου#-o#-o

Ωχχχχ… Αχχχ… Εγώ τώρα ξύπνησα… Υπέροχη η συναυλία και πολύ οργανωμένα τα πράματα. Αν μιλούσαν και αγγλικά θα προσεγγίζαμε την τελειότητα… :wink: