Accept - Blood Of The Nations

Σε 20 μερούλες κυκλοφορεί το νέο CD των θεών!!! Ότι νότα έχει δωθει στην κυκλοφορία είναι διαολεμένα γαμιστερή, ενω ο Andy Sneap είναι εγγύηση ότι δεν θα τους κάνει μοντερνο-μαλακο- metal ηχητικά πειράματα, αλλά ΠΑΡΑΓΩΓΑΡΑ!!! Αναμένω με τρέλα!8)

Θελω να ελπιζω σε κατι καλο, αλλα δεν ξερω τι να περιμενω με νεο τραγουδιστη… Οι Accept παντα ειναι στο μυαλο μου με Udo… Ειχα διαβασει μα κριτικη στο Rock Hard που ηταν πολυ καλη και μιλαγε για πολυ δυνατο αλμπουμ και για πολυ καλες ερμηνειες του Mark Tornillo… Αλλα μεχρι να ακουσω κατι εχω αμφιβολιες, αν σκεφτουμε οτι εχουν πολλα χρονια να βγαλουν κατι πραγματικα καλο.

Οσα τραγουδια εχω ακουσει απο τον καινουριο δισκο γαμανε, και πως θα μπορουσαν να μην γαμανε αλλωστε αφου μιλαμε για τους ACCEPT γαμωτο !!!

Τρομερος και ο καινουριος τραγουδιστης !!!

Για μια στουντιακή γεύση ακόμα!

Ρε γμτ, πείτε με κολλημένο, οπισθοδρομικό, ό,τι θέλετε. Έχω συνδέσει στο φτωχό μου το μυαλό τους μέγιστους θεούς με τον Udo και δε μου αλλάζει η γνώμη ακόμα κι αν μου το πει ο ίδιος ο Udo. Δε λέω ότι είναι κακοί, ότι κοροϊδεύουν, ότι μιλάμε για αρπαχτή, ότι ο καινούριος δεν είναι καλός (κάθε άλλο), ότι… Απλά ποτέ δε θα είναι Accept στα αυτιά μου…και δεν πρόκειται να γίνει…

Αν σου πουμε οτι ο καινουριος λεει τα παλια τραγουδια το ιδιο πορωτικα και καλυτερα πλεον απο τον ιδιο τον Udo ??..:roll:

Και εγω ειχα ακριβως τις ιδιες σκεψεις και αμφιβολιες με εσενα, μεχρι που τους ειδα live και εξανεμιστηκαν αμεσως ! :wink:

Εγώ παίδες έχω συνδέσει τους Accept με τις μορφές των Peter Baltes και Wolf Hoffman! Οπότε δεν θα μου λείψει τόσο ο κοντός. Καταλαβαίνω ότι πολύς κόσμος έχει τις αμφιβολίες του (όπως κ γω τις είχα, πριν ακούσω τα κομμάτια!) αλλά ο Tornillo αποδυκνυει ότι ουδείς αναντικατάστατος!

Δισκάρα θα είναι ρε,δν το συζητώ
αναμένουμε :slight_smile:

Αν κρινω απο τα 2 κομματια που εχουν βγει στο ιντερνετ τοτε μπορει το νεο Accept να ειναι οτι ηταν το Painkiller για τους Judas Priest. Τα 2 τραγουδια ειναι πραγματικα φανταστικα και ο καινουριος τραγουδιστης υπεροχος, πραγματικα εκαναν διονα και η απουσια του γερασμενου Udo μονο καλο φαινεται να τους εχει κανει .

Βασικα μονο το video clip που βγαλαν εχω ακουσει αλλα αμα εινε ετσι και ο υπολοιπος δισκος μιλαμε για γαματη κυκλοφορια.περιμενουμε αγωνιοδος!

Άκουσα σήμερα 6-7 τραγούδια σε δισκάδικο που έπαιζε το πρόμο… Μιλάμε για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ δίσκο 8O

Tracklist:

1. “Beat the Bastards”
2. “Teutonic Terror”
3. “The Abyss”
4. “Blood of the Nations”
5. “Shades of Death”
6. “Locked and Loaded”
7. “Kill the Pain”
8. “Rollin Thunder”
9. “Pandemic”
10. “New World Comin”
11. “No Shelter”
12. “Bucketful of Hate”

Κρίνοντας απο την εμφάνιση τους στο MoR μπορώ να πω ότι έχω αρχίσει να συμπαθώ τον νέο τραγουδιστή της μπάντας. Το βιντεάκι επίσης μου αρέσει…

Ειδα και εγω χτες το videoclip του Teutonic Terror και ομολογω οτι με εξεπληξε…:thumbup: Πολυ ωραιο κομματι και πολυ καλη και η φωνη του Mark Tornillo… Αρχιζω και ελπιζω…

Όντως καλό…πολύ καλύτερο από ότι περίμενα…αναμένουμε…και κανά live:):!:

αυτό διευρευσε. Μόλις το πήρε το ματι μου στους Ρωσους.

Κλασικό, αγνό Metal:metal::):!:

το κατεβαζω τωρα.για να ακουσουμε λοιπον…

Σε καμιά ωρίτσα θα ξέρουμε για τα τραγούδια κ από αύριο που θα μου ρτθει το οριτζιναλε θα σας πω κ για το artwork!

Κυκλοφόρησε???Θα το αγοράσω και εγώ οσο συντομότερα μπορώ.Τα δυο τραγούδια που άκουσα μου αρεσαν πάρα πολυ…

Μόλις τέλειωσα την πρώτη ακρόαση κ έχω να πω… ΤΙ ΔΙΣΚΑΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! Από τα 2 κομμάτια που είχαν κυκλοφορήσει το είχα ψυλιαστέι αλλά το τελικό αποτελεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία! Οι Γίγαντες δημιούργησαν ένα διαμάντι που άμα είχε βγει στα 80’ς θα παραμιλούσε ο κόσμος μέχρι σήμερα! Instant classics τα “beat the bastards”, “Teutonic Terror”, “Bucket Full Of Hate”, “Shades of Death” και to bonus “Τime Machine”.
Η παραγωγή του Sneap είναι κ πάλι δυνατή κ heavy, ο Hoffman ζωγραφίζει όπου βρεί (κ είναι παμπολλες αυτές!), το rythym section … άντε γειά!!! (έτσι κι αλλιώς του θεωρώ μέσα στα 5 καλυτερα της metal), αλλά η αποκάλυψει ακούει στο όνομα MIKE TORNILLO!!! Όσοι δεν τον ξέρατε από τις δουλειές του με τους TT Quick, ακούστε κ ΛΙΩΣΤΕ!!!

Ε, λοιπον θα την πώ την ιεροσυλλία!!! 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Ο Udo ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!!!

Πάω να βάλω μπυράκια στην καταψυξη κ να το ξανακούσω!!! Καλό λιώσιμο!!!