μια χαρά σας χώνουν πάντως οι disturbed.8)
(το accept δεν το έχω ακούσει ακόμα)
μια χαρά σας χώνουν πάντως οι disturbed.8)
(το accept δεν το έχω ακούσει ακόμα)
Mια χαρα βλακειες λεει παντως ο τραγουδιαρης και στους στιχους του.
Εννοειται οτι μαλακιες λεει και ο τραγουδιστης των Accept και ξενερωσα αρκετα
με το θεμα.
είμαι ο μόνος που στο bucket full of hate μου ήρθαν στο μυαλό παλιοί καλοί Savatage??? και μην μου πει κάποιος ότι οι Accept ήταν πριν και τέτοια (i know…) απλά μου έβγαλε ένα feeling για το πως θα ήταν ένα τραγούδι Savatage εν έτει 2010…:roll: (fanboy alert)
κατα τα άλλα πολύ καλό το album, αν είχε και Udo εγώ θα ήμουν πιο χαρούμενος γενικότερα…
ρε παιδιά, τώρα σας πείραξαν στίχοι metal τραγουδιών??? χαλαρώστε λίγο ή απλά μην ασχολείστε… αν ήμουν ενάντια στους στίχους συγκροτημάτων που ακούω τώρα θα έπρεπε να μην άκουγα minimum το 70% της δισκοθήκης που έχω…
Ρε συ, δεν ειναι το ιδιο… Οι Metallica αν εξαιρεσεις το …And Justice For All δεν ηταν ποτε ιδιαιτερα πολιτικοποιημενοι, πιο πολυ κοινωνικοι παρατηρητες σε κοινωνικα φαινομενα ηταν… Οι στιχοι των Accept γραφτηκαν απο εναν πολιτικοποιημενο ανθρωπο με αυτη την πολιτικη αποψη και θεση. Αυτο ακριβως που πιστευει το εκφραζει και αυτο μου δειχνει εναν το λιγοτερο ηλιθιο και brainwashed ανθρωπο… Δεν θυμαμαι ποτε παρομοιους στιχους των Metallica. Οσο για τις δηλωσεις του Hetfield οτι δεν τον πειραζει αν τα τραγουδια του χρησιμοποιουνται για βασανισμους κρατουμενων που ειχες αναφερει δεν τις εχω δει, μπορεις να μου δωσεις ενα link απο συνεντευξη? Γιατι μπορει αλλο να ειπε και να εχουν παραφραστει τα λογια του. Και ειναι πως του καθονται του καθενος οι στιχοι, αλλους τους ενοχλουν πολυ, αλλους λιγο, αλλους καθολου.
Ξενέρωσα κι εγώ με τους στίχους και είπα να το ακούσω και να το δω με μια πιο σκεπτικό μάτι.Kαι τι άκουσα?Ό,τι άκουγα και στις προηγούμενες ακροάσεις.Τον καλύτερο Heavy metal δίσκο της χρονιάς,για να μην πω πενταετίας τουλάχιστον(μόνο το Enforcer ίσως να το κοντράρει).Από μικρός όταν άκουγα κλασσικό heavy metal δεν έδινα πολύ σημασία στους στίχους,τους σιγοτραγουδούσα αλλά ως εκεί,δεν διεκδικούν οι περισσότεροι και νόμπελ στιχουργικής.Έτσι τον ακούω και αυτόν,έτσι τον σιγοτραγουδάω.Δεν μπορώ να το εξηγήσω.Βρίσκω μέσα σε αυτό το άλμπουμ τόσες εικόνες που μου είχαν δημιουργήσει και προηγούμενα άλμπουμ τους και δεν μπορώ να του αντισταθώ.Russian Roulette ατμόσφαιρες σε μερικά,Breaker-ικοί καλπασμοί σε άλλα,ρεφρενάρες όπως πάντα,solos από τον master,και κάτι riffs(πολλά μέσα σε κάθε κομμάτι)που σε στέλνουν στο διάολο.Αυτά ήθελα πάντα από το Heavy Metal μου και αυτός ο δίσκος τα έχει σε αυθονία.
Μην παρεξηγηθώ,μου τη σπάει αυτό με τους στίχους.Και δεν θα το ανεχόμουνα από τον…Dylan ας πούμε,αλλά εδώ δεν μου λέει κάτι.Είμαι πολύ λάθος?
εντάξει , όντως μεγάλη ξενέρα το θέμα των στίχων κ η τόσο αφελής αντιμετώπιση ενός πολέμου … αλλά αυτό δν σημαίνει πως δν θα ξαναβάλω τα τραγούδια να παίξουν ούτε πως δν θα ξανακοπανηθώ , ίσως με μισή καρδιά βέβαια …
Αντικειμενικά, το θέμα των στίχων είναι κάπως περίεργο. Εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας και αν θα δώσει μεγαλύτερη βάση στη στιχουργία ή στο καθαρά μουσικό μέρος. Κ γω πάντως με ένα δεύτερο προσεκτικό πέρασμα, ξενέρωσα αρκετά.
Πάντως, η μουσική του δίσκου είναι άπαιχτη. Πολύ καλές κιθάρες και γρήγοροι ρυθμοί που θυμίζουν κάτι απ τα παλιά.
Διαφωνώ κάθετα με τον υπερπατριωτισμό των Αμερικανών (από τότε που πρωτοάκουσα το The Glorious Burden των Iced Earth), κυρίως όταν εκδηλώνεται μέσω των στίχων. Από κει και πέρα, την πολιτική/κοινωνική γνώμη του καλλιτέχνη την αξιολογεί ο καθένας όπως νομίζει. Δικιά μας υπόθεση ως ακροατών είναι το πως θα φιλτραρουμε τους εκάστοτε αμφιλεγόμενους στίχους. Γνώμη μου είναι στη τελική να κρατήσουμε αυτό που μας κάνει. Α και το Teutonic Terror είναι ΥΜΝΟΣ!!
επειδή το ξανά έπιασα σήμερα λέω για ακόμη μια φορά οτι είναι δισκαρα…από την αρχή ως το τελος .
μπράβο τους…
και ξανά ότι το Time Machine (και καλά Bonus Track) είναι πολύ όμορφο…
*τώρα που το σκέφτομαι και την προηγούμενη φορά που ειπα κάτι για το δίσκο τα ίδια είπα…χέστηκα.! [B]ΔΙΣΚΑΡΑ.!![/B]