Accept - Blood Of The Nations

το δα και μετροπολις σήμερα αλλά δε συγκράτησα τιμή… αξίζει η έκδοση με τα 13 πάντως γιατί το μπονους γαμεί.

Στέλνει αντικαταβολές?

στελνει ναι,γενικα αυτο μπορεις να το τσεκαρεις σε καθε site με απλο processing,πριν πληρωσεις

μετα πο ολα αυτα που διαβασα το κατεβασα να το ακουσω… νταξει, ωραιος δισκος ειναι αλλλα οχι και για να κοβεις φλεβα… μου αρεσει παρα, παρα πολυ η παραγωγη, φοβερος ογκος και αγαπημενο κομματι προς το παρων Teutonic terror…

Να καταθέσω και εγώ το δέος μου για την πολύ καλή επιστροφή της μεγάλης αυτής μπάντας. Ούτε που φανταζόμουν πώς εν έτει 2010 θα άκουγα ξανά Accept, αλλά έτσι είναι οι εκπλήξεις, αναπάντεχες. Το Locked and Loaded μου θύμισε σε κάποια σημεία στο ρεφραίν αρκετά το ομώνυμο του Objection Overruled (we want the truth…nothin but the truth…), γαμώ λέμε.

κοιτα που θα με κανετε να το ακουσω :stuck_out_tongue:

Πρώτο κομμάτι με τίτλο Beat the bastards (λινκ). Τι άλλο θες να πεισθείς δηλαδή??? 8)

νταξει αυτο που εδωσες ειναι λιγο χεβι μεταλ οργασμος, οκ με πεισατε :stuck_out_tongue:

έλα ντε!

\μ/

χαχαχαχα ουτε που το σκεφτηκα ε…

παντως δεν νομιζω ουτε οι accept να το σκεφτηκαν, παιζει να κανω και λαθος βεβαια

το πρώτο σιντί ωραίο είναι, το δεύτερο δεν το έχω ακούσει ακόμα. ωραίος κι ο τραγουδιστής, ωραίες και η μελωδίες του wolf που ακόμη κι αν είναι εκεί για να θυμίζουν μεγάλες στιγμές του παρελθόντος είναι καλύτερες απ’ το σύνολο σχεδόν του σημερινού heavy metal. σκατά παραγωγή όμως, κάποιος να καταστρέψει το studio του sneap. επίσης, αρκετά βαρετά riffs και γενικά δεν έχω δει ακόμη το μεγαλείο. με τις υπερβολές σας για καλύτερο reunion γελάμε, ενώ όταν σκέφτεστε μπας και είναι καλύτερο/ισάξιο με τα παλιά σάς σπάμε τα μούτρα για να συνέλθετε.

για ζύγωσε φιλαράκι.

για το σίχαμα τον sneap συμφωνώ, αλλά όχι με αφορμή αυτό το δίσκο, νταξ.

εντάξει, έχει κάνει και χειρότερα, προφανώς. για τη γενικότερη προσφορά του θα του το σπάσουμε. επίσης, κάποιος να σπάσει και το στούντιο (το φωτογραφικό) του χοφμαν τώρα που πήραμε φόρα. γενικά πάντως, χορεύεται ο δίσκος οπότε τον αφήνουμε να υπάρξει.

Tι συγκινηση είναι αυτη!! Τι ανατριχίλα είναι αυτό το “teutonic terror”! Πολύ καλό και το “The abyss”. Eλα ρε ACCEPT αρρωστια!!!Αγνα όμορφα πράματα!Αντε να ακούσουμε και το υπόλοιπο άλμπουμ!Τι να ακουσουμε δηλ? Θα δέρνει!!Αντικειμενικά…:bow2::thumbup::drunk:=D>:metal::band:!!!

ΥΓ: Η ανησυχία μου για το νεο τραγουδιστη τελείωσε. Το τυπάκι πάει γαντι στους ACCEPT.

τι δεν σου αρεσει στη παραγωγη??? δεν βρισκω κατι ασχημο…:-k:-k

εγώ πάλι δεν βρίσκω κάτι καλό (εκτός του ότι ακούς όλα τα όργανα ξέρω 'γω) :stuck_out_tongue:

ο ήχος είναι ψεύτικος, γυαλισμένος, πλαστικός, νον-μεταλ, όπως θες πεσ’ το. και συνήθως, όσο καλά και να είναι τα τραγούδια, για έναν ολόκληρο δίσκο δεν το αντέχω αυτό (κάποτε μου άρεσε πάντως!).

επιτέλους κάποιος είπε την αλήθεια

Που ν’ ακούσεις τότε το καινούργιο Firebird. Εκεί κάνει τη μεγάλη-αρνητική διαφορά θαρρώ και όχι τόσο πολύ στις metal μπάντες.

ειναι non metal επειδη ειναι καθαρος???
αλλο κ τουτο…

ποτ ναι, σε τέτοιες μπάντες είναι ακόμη χειρότερο, δεκτό αυτό. δεν δικαιολογεί κάτι τούτο πάντως, ούτε το κάνει πιο εύκολο για μένα στο άκουσμα των metal μπαντών.

mariner, ο καθαρός ήχος δεν με πειράζει (συνήθως), το ψεύτικο με πειράζει. ειδικά η rythm section στις μοντέρνες metal παραγωγές είναι για πολλές κλωτσιές, trigger migger δεν ξέρω πώς τα λένε αυτά και πώς βγαίνει αυτός ο ήχος, αλλά κόβει όλη τη δύναμη, την ενέργεια και τη ζωντάνια. και εν τέλει ακούγονται σαν να παίζουν μέσα σε tupperware και ναι, αυτό σίγουρα δεν συμβαδίζει με το heavy metal. που αρέσει σε μένα τουλάχιστον.