δλδ αν αυτος ο ηχος ειναι ψευτικος τοτε τι να πουμε για σκανδιναβια μερια… τελος παντων, γουστα ειναι αυτα…
αν καταλαβα καλα ο ήχος που ενοχλεί είνια κάτι σαν και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=7Wm0TA5FJ3k
δηλαδη η πλαστικούρα…
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν ξερω για καλυτερο/επικοτερο κτλ.
Ξερω οτι ο δισκος ακουγεται πολυ ευχαριστα,ο τραγουδιστης κολλαει μια χαρα.
Θα προτιμουσα και εγω τον ηχο λιγο πιο αναλογικο ρε παιδι μου.
Αν και δεν με ενοχλει τοσο οσο τον Somnambulist.
Thrashakia μακαρι να ειχανε πολλες μπαντες την παραγωγη μπετον-αρμε του Burn My Eyes.
Λοιπόν μετά από αρκετές πλέον ακροάσεις ο δίσκος μου φαίνεται μια χαρά αλλά νομίζω πως αυτά που γράφονται εδώ μέσα περί δισκάρας και της καλύτερης επιστροφής είναι απίστευτα υπερβολικά, ειδικά δε οι συγκρίσεις με τα παλιά αριστουργήματα τους. Έχουν ωραία τραγούδια με όλα τα χαρακτηριστικά του κλασικου τους ήχου, εύκολα αναγνωρίσιμα ρεφρεν και χορωδιακά σημεία και έναν πολύ καλό τραγουδιστής, άξιο αντικαταστάτης του UDO. Αλλά δύσκολα ξεχωρίζεις από μέσα την κομματάρα που θα σου μείνει για ώρες μετά την ακρόαση όπως γίνεται π.χ. με τα τελευταία enforcer, grand magus ακόμα και με τους white wizzard. Εκτός αυτό όπως έγραψα οι πολλές συνθέσεις που έχει μέσα το άλμπουμ δεν βοηθάν στο να αναδειχτεί κάποιο κομμάτι.
Ο χρόνος δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως θα φερθεί και πολύ καλά σε αυτό το άλμπουμ, πάντως σίγουρα είναι έκπληξη σε σχέση με αυτό που περίμενα όταν ανακοινώθηκε πως θα βγάλουν καινούργιο άλμπουμ και μάλιστα χωρίς τον κοντό. Ωραίο άλμπουμ γενικά αλλά όχι η δισκάρα για την οποία διαβάζω στα περισσότερα ποστ εδώ μέσα.
Πάντως είναι καλό που άρχισε να εκφράζεται και κάποιος σκεπτικισμός για το δίσκο κτλ. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάποιοι λίγοι δίσκοι όντως δικαιούνται καθολικής αποθέωσης και ένας απ’ αυτούς είναι το νέο Accept, αλλά είναι αλήθεια ότι αυτές οι “ναι μεν αλλά” απόψεις, παρ’ όλο που δε με βρίσκουν σύμφωνο, θα προστατέψουν το δίσκο από το υπερβολικό hype που πάει να δημιουργηθεί. Η αλήθεια είναι επίσης ότι όντως είναι λίγο νωρίς για τόσο μεγάλες κουβέντες.
Ας αφήσουμε λοιπόν το χρόνο να δείξει πόσο μεγάλη δισκάρα είναι το Blood of the Nations και αν μπορούν να σταθούν δίπλα του οι υπόλοιποι -τωρινοί- μεγάλοι που είπαμε.
Αύριο θα το έχω!
για αυτο ακουμε αυτη την μουσικη!!!γιατι βγαινουν τετοιες γαμημενες δισκαρες!!!δεν ξερω για την παραγωγη αυτο που ξερω ειναι οτι απο την αρχη ως το τελος το αλμπουμ βαραει αλυπητα :bounce::bounce::bounce:
ποσο τραγουδαρα το blood of the nations???
περιττο να πω οτι αφηνουν τους μαιδεν μιλια πισω…
Το τριτο καλυτερο τους αλμπουμ (μετα τα metal heart και restless and wild) αν και πρεπει να πω οτι οι στιχοι του ομωνυμου τραγουδιου , με ενοχλησαν ακομα και μεσα στην παιδικοτητα τους αφου ουσιαστικα υμνουν στρατευματα τυπου αμερικης στο ιρακ .
Το να ακούει κανείς ένα τέτοιο δίσκο, από αυτό το συγκρότημα, εν έτει 2010, και να γκρινιάζει γιατί η παραγωγή ακούγεται καλοδουλεμένη και “καθαρή”, μου φαίνεται ελαφρώς άκυρο. Γούστα είναι αυτά, βέβαια. Αλλά αυτό είναι το θέμα μας, ή το αν οι Accept επιστρέφουν σαν δυναμίτης 8O στο μέταλ προσκήνιο μετά από καμιά 15αριά χρόνια ανυπαρξίας συν μερικά χρόνια παρακμής; Και τι παραγωγή ακριβώς περίμενε κανείς τη σημερινή εποχή, που εδώ και καμιά δεκαετία τουλάχιστο άπειρα γκρουπ (και από ΟΛΟ το φάσμα του μέταλ, ακόμα και το μπλακ, έτσι;) έχουν υιοθετήσει τον γυαλισμένο, κοφτερό ήχο; Εξάλλου, διαφωνώ κάθετα ότι το άλμπουμ ακούγεται “πλαστικούρα” - η παραγωγή είναι φυσικά καθαρή, λίαν επαγγελματική και προσεγμένη. Κι αν κανείς αποζητά “βρωμιά”, ε υπάρχει μπόλικη στο γρέζι του Τορνίλο για να κάνει κέφι. Ας μη κοιτάμε το γάιδαρο που μας χάρισαν στα δόντια…
Όσο για το αν απουσιάζει το τραγούδι που θα κάνει πάταγο, ομολογώ κι εγώ ότι δυσκολεύομαι να πω ποιο ξεχωρίζει. Όμως πιστεύω ότι αυτό ακριβώς έχει την εξήγησή του στην παντελή απουσία φίλλερ - ΟΛΑ τα τραγούδια δίνουν την εντύπωση ότι είναι αποτέλεσμα δουλειάς, κανένα δεν ακούγεται πρόχειρο, σαχλό ή απλοϊκό. Το σκιπ απλά δεν παίζει! Τι να ξεχωρίσει λοιπόν; Είναι και μπόλικα τα κομμάτια, οπότε όλοι χρειαζόμαστε χρόνο. [Μου φαίνεται ότι αυτό είναι φυσιολογικό την εποχή που κάθε τραγούδι μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά ονλάιν. Νομίζω πως η εποχή των φίλλερ τελείωσε, δεν εξυπηρετούν πια τίποτα εφόσον υπάρχει αρκετό ταλέντο για 10-15 τραγούδια (κάποτε θέλω να ανοίξω ένα θρεντ για όλα αυτά).]
Αφού γούστα είναι αυτά, δεν βλέπω πού σκαλώνεις. Εγώ πάντως δεν γκρινιάζω, ήταν σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα έδινα πάνω από 2-3 ακροάσεις στον δίσκο. τέτοιες παραγωγές (σε συνδυασμό με την απουσία θεϊκών κομματιών που να θέλω να ακούω συνέχεια) είναι αρκετές για να με κρατήσουν μακριά.
Σαν δυναμίτης επέστρεψαν για σένα. Εγώ προς το παρόν ακούω καλά τραγούδια, αυτό. Δυναμίτες μου φαίνονται τα breaker restless & balls. Εγώ περίμενα παραγωγή με την οποία οι κιθάρες ακούγονται σαν κιθάρες, το μπάσο σαν μπάσο και τα ντραμς σαν ντραμς. Το τι κάνουν οι υπόλοιπες μπάντες είναι άσχετο (λυπηρό βέβαια), σκατά και σ’ αυτές, αλλά ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί που δεν διαλέγουν ήχο με βάση το τι κάνουν οι υπόλοιποι, αλλά με βάση το τι ζητάει η μουσική τους.
Και πολύ καλά κάνεις, τα δικά μου αυτιά πάντως ακούνε άλλα πράγματα. Τώρα για το αν αποζητώ βρωμιά και πού να κεντράρω για να την βρω, κοροϊδευόμαστε νομίζω.
Υπερβολές.
Ο δίσκος με κάθε ακρόαση γίνεται όλο και πιο απολαυστικός.
Ρε παιδιά πιστεύω ότι τα βλέπουμε με λάθος οπτική. Για αρχή δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος εδώ που να πει ότι ο δίσκος είναι βλακεία/αποτυχία/σαβούρα κτλ. Επίσης δεν μπορεί για όλους μας να είναι αριστούργημα ή καλό!
Oι Accept ήταν μια μπάντα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΤΙΤΑΝΙΑ albums… 20 χρόνια πριν… Στο διάστημα απο τότε μέχρι τώρα δεν έκαναν κάτι και πέραν τούτου δεν έχουν τον βασικό τους τραγουδιστή.
Το album αντιμετωπίστηκε με πολύ μεγάλη καχυποψία (τι το θέλουν μωρέ το reunion, το τελευταίο που έβγαλαν ήταν πατάτα) κυρίως λόγο του ότι ο UDO δεν θα ήταν μαζί τους.
Η Metal τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί σε άλλα gengres και το είδος αυτό έχει παίσει αρκετά οπότε δεν περιμέναμε και πολλά…
Όταν λοιπόν μετά απο όλα αυτά έρχονται οι Accept και προσφέρουν ένα πάρα πολύ καλό δίσκο, έστω με τα μειονεκτήματα που έχει (ναι είναι καλογυαλισμένος, στο 2010 είμαστε είναι 50αρηδες) είναι λογικό στις πρώτες ακροάσεις να επικρατήσει ένας ενθουσιασμός που δεν θα επιτρέψει να “καταλάβουμε” τα όποια μειονεκτήματα του δίσκου.
Θες η έκπληξη του ότι ο “ποιος ιερόσυλος θα αντικαταστύσει τον Udo” βγήκε καλός, θες ότι το album βγήκε καλό, θες ότι κάπου στο βάθος έχεις στο μυαλό σου ότι ΧΑ δεν υπάρχει μόνο alternative και nu metal μέλλον…
E την πλαστικούρα που είπε ο φίλος θα την δούμε αργότερα…
Αυτή είναι τουλάχιστον η γνώμη μου!!
Αυτό!!!
Και χωρίς UDO δεν περίμενα και τίποτα φοβερό…
Οι Accept πάντως έχουν κάνει ΔYO γαμάτα comeback.Μην ξεχνάμε το Objection…
Εγώ έχω μια απορία για κάτι που με εκνευρίζει μονίμως στις κυκλοφορίες. Οι Αccept έχουν γράψει τιτάνιους δίσκους όπως λέτε κι εσείς. Δίσκοι που με τίποτα δε γίνεται να ξεκρεμαστούν από τον τοίχο με τους υπόλοιπους τιτανιους μεταλ δίσκους με τους οποίους ανδρωθήκαμε. Δίσκοι που είναι “τέλειοι” επειδή αυτούς ορίσαμε σαν το ιδανικό. Τότε. Μετά βρήκαμε άλλα πράγματα, ψαχτήκαμε περισσότερο κτλ κτλ. Όμως η φωνή του UDO δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τίποτα. Πόσο μάλλον από έναν τραγουδιστή που είναι σαν τον UDO. Μπορεί να είναι γαμηστερός, δε λέω. Μπορεί να έχει καλύτερη φωνή -πράγμα αρκετά εύκολο, σιγά την αντικειμενικά καλή φωνή που έχει ο κοντός. Όμως η χροιά του και μόνο είναι η ιδανική χροιά. Εξ’ ορισμού. Και αυτό συμβαίνει σε μένα γιατί έτσι μεγάλωσα. Το ίδιο και με τον Halford και κάποιους ακόμα τραγουδιστές που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Για να τον ξεκρεμάτε, έστω και δειλά, έστω και απ’ έξω απ’ έξω, έστω και για να εξυμνήσουμε τον καινούριο, για μένα ακούγεται κάπως. Όχι λάθος, απλά σαν να μην είχατε βάλει ποτέ στο μυαλό σας το Restless And Wild για παράδειγμα, κάπου “εκεί ψηλά”.
Εν πάσει περιπτώση, ξέφυγα. Εκεί που ήθελα να καταλήξω, είναι σε κάτι που με ενοχλεί περισσότερο και απ’ ό,τι ενοχλούν τον dude οι γρατζουνισμένες θήκες: οι τιτάνιοι δίσκοι των Accept είχαν διαρκεια μικρότερη των 45 λεπτών, κοτζαμ METAL HEART ήταν μόνο 39 λεπτά. Που σημαίνει ότι και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι για να γράψεις ένα δίσκο μνημείο, τόσα λεπτά είναι αρκετά. Δε χρειάζεσαι παραπάνω Και τώρα τι; Τόσο υπερτεράστια έμπνευση είχαν; Τόσο αδυνατούσαν να αφήσουν ένα κομμάτι έξω; Γιατί να φτάνουμε κοντά στα 80; Ποιος ο λόγος; Just food for thought.
Στα του δίσκου τώρα, είναι πολύ καλός ναι. Αλλά μήπως υπερβάλλετε; Δηλαδή μου άρεσε και τον άκουσα πολύ ευχάριστα, κούνησα το κεφάλι με το ομώνυμο, το time machine και κάποια άλλα (όχι τόσο επειδή είναι standout tracks, αλλά επειδή είναι τόσο μεγάλο που έπρεπε να ξεχωρίσω εγώ κάποια), αλλά μήπως ο UDO που συνεχίζει τόσο καιρό δεν έχει εξίσου καλές στιγμές; Εγώ δεν μπορώ να πω ότι θεωρώ το Blood of the nations τόσο πολύ πιο γαμάτο από το Man And Machine του UDO ας πούμε.
Ενηγουεη, ένας πολύ καλός Accept δίσκος εν έτει 2010. Ενας ωραίος χεβυ μεταλ δίσκος. Συνεχίζουμε. Χωρίς συγκρίσεις με τα μεταλ μεγαθήρια που βρίσκονται στο προσκήνιο γιατί είναι κάτι τόσο άτοπο όσο οι συγκρίσεις του δεχορορ μεταξύ χαη ον φαηαρ και τριπτυκον (:Ρ)
Πω πω…Δίσκαρος!!!Cause I’m your private eye…
Aυτό που λες για τις διάρκειες πόσο μα πόσο αλήθεια…?
Κι εγώ συμφωνώ στις διάρκειες, είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουν όλες οι μεγάλες μπάντες. Πιστεύω πως κανείς όμως δεν αποκαθυλώνει ούτε στο ελάχιστο τον Udo, απλά όλοι παραδεχόμαστε πως ο καινούριος ταιριάζει γάντι. Θα μπορούσε το ίδιο να είχε συμβεί και με την περίπτωση του Tim Ripper στους Priest μόνο που εκεί οι δίσκοι που έβγαλαν οι Priest ήταν μέτριότατοι(όχι ότι τώρα βγάζουν καλύτερους,τεσπα).
Νταξει μωρε,14 χρονια ειχε να γραψει ο καραφλας και ξεκαβλωσε μια κι οξω:p
Εδω θα διαφωνησω.Για τη συγκεκριμενη μπαντα πιστευω οτι αν ερχοντουσαν με κανεναν με τη φωνη στο θεο η γενικα οποιαδηποτε αλλη φαση περα απο αλητοφωνη που να προσεγγιζει UDO,θα χτυπαγε ασχημα και οπως και να ταν ο δισκος,θα τρωγε Χ η προσπαθεια απ τους φανς γιατι δε θα ταν “ACCEPT”.
Now Bowing To:Kill The Pain’s Solares
Ωχ ρε μαλακες πολυ το κουραζετε το θεμα με τις γκρινιες και τις παραξενιες σας.
[SIZE=“4”]ΗΡΘΑΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ.[/SIZE]
Τοσο απλα.
'Η μηπως δεν ‘‘ΕΦΥΓΑΝ’’, αλλα θα γινει και καμια περιοδεια, να ερθουν και Ελλαδα να σπειρουν καυτο μεταλλο και να γινει πανικος ??? :papas:
Μακαρι να ερχοντουσαν Ελλαδα…
Οσο για τον καινουριο τραγουδιστη…καθολου δεν μου λειπει ο Udo (ειδικα ο Udo των τελευταιων 10 ετων)