Accept - Blood Of The Nations

:oops:

Μολις τωρα κοιταξα ξανα τα tracklists απο τα 3 κορυφαια τους albums (αυτα που αναφερεις και εσυ) και τα συγκρινα με το καινουριο, για να δω αν απλα μιλαει το αλκοολ και η καυλα τωρα, αλλα ναι ρε φιλε, στεκεται ισαξια και πολυ πιο δυναμικα διπλα τους. :yes:

[SIZE=“4”]EDIT ΓΑΜΩ :

ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ
ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΟΠΑΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]

Προσυπογράφω τα αποπάνω σχόλια. Είναι το καλύτερο άλμπουμ Accept. Κανένα άλλο δεν έχει τέτοια ποιότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο κομμάτι. Αυτό δε σημαίνει ότι στο BOTN θα βρεις τα καλύτερα τραγούδια των Accept. Κανένα εδώ δεν είναι εφάμιλλο ενός Balls to the wall ή ενός Princess of the dawn (αν και δεν απέχουν πολύ). Ως αλμπουμ, όμως, σπάει κόκαλα. Φυσικά δε θα γίνει ποτέ ¨κλασικό". Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι κατώτερο από τα “κλασικά”.

Μ’ αρέσει που νόμιζα ότι εγώ έχω ξεφύγει! :lol::lol:

Το καλύτερο δεν ξέρω άμα είναι αλλά από τα καλύτερα είναι!!! Πως να γίνει ρε παίδες;;; ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ τις φιλοφο-νεομοντερνο-μαλακίες που μας ταϊζουν κάτι μεταλοπατερες τα τελευταία χρόνια! Εγώ [παντως είχα χρόνια να γουστάρω τόσο με δισκάκι κ είχα χρόνια να ακούσω δίσκο του οποίου η κριτική πρέπει να είναι 2 λέξεις: HEAVY METAL!

Γειά σας κ περαστηκά μας!!!

ΠΑΝΤΕΜΙΚΚΚΚΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑ!!! ΙΤΣ Α ΜΕΤΑΛ ΝΤΙΖΙΖ!!!8)

όπως;

κατά τ’ άλλα τρομάζω με τα σχόλια και αναρωτιέμαι αν έχετε ακούσει το return of the snow giant π.χ. με το σκεπτικό ότι το νέο αξέπτ είναι το καλύτερό τους, το return είναι άνετα ο καλύτερος HEAVY METAL δίσκος όλων των εποχών.

:-s:-s

Κλασσικός αιρετικός Σομν.

Πολύ ωραίοι οι Overlorde αλλά όχι κι έτσι!

Σιγα ρε somnam… Καλο και το δισκακι των Overlorde, δυνατο και βαρβατο, αλλα το Blood of the nations δεν το φτανει ουτε για πλακα…

χαχ, εντάξει, δεν είναι τίποτα… προφανώς το βλέπουμε πολύ διαφορετικά το μέταλ! γράκχε, ο αιρετικός στην συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα δεν είμαι εγώ. “αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν…” λογική, αλλά πολύ θα ήθελα να δω πώς θα είχε αντιμετωπιστεί το overlorde αν έγραφε πάνω jag panzer και πώς το accept αν είχε βγει από μια οποιαδήποτε γερμανοσουηδική μπάντα που παίζει πρωί στο στο βάκεν.

καλά, επειδή διαφωνούμε πρέπει να μας φορέσεις παρωπίδες σώνει και καλά?

Σωστη παρατηρηση και οντως θα ειχε πολυ ενδιαφερον, αλλα νομιζω πως τοσο εγω οσο και οι Γρακχος και Dude δεν κολλαμε σε ονοματα. Αν κατι ειναι γαματο, θα το αποθεωσουμε οπως του αρμοζει, ασχετα με το λογοτυπο που φερει επανω. :wink:

έλα, dude, ακριβώς από πάνω έγραψα ότι προφανώς το βλέπουμε διαφορετικά. και μάλλον ξέρεις ότι αν δεν είχαν γραφτεί αυτά για τις μετριοπάθειες και τους φιλοφονεομοντέρνους δεν θα είχα κάνει καν reply.

οκεικ.

τι είναι οι φιλοφονεομοντέρνοι??

Συνεχίζοντας λοιπόν τη λογική με τα ρουλεμάν της γιαγιάς:

1. Αν το Overlorde έγραφε Jag Panzer θα ήταν πιο γνωστό αλλά όχι ΤΟΣΟ γνωστό όσο υπονοείς. Θα το θεωρούσαμε άλλο ένα από τα εξαιρετικά reunion albums αυτού του αγαπημένου μας γκρουπ και κάθε κουβέντα γι’ αυτό θα κατέληγε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο στο “αλλά ρε φίλε το Ample Destruction και το Chain of Command είναι τα καλύτερά τους όπως και να χει!”

2. Αν το Blood of the Nations ήταν δίσκος γερμανικού ή σουηδικού συγκροτήματος που παίζει πρωί στο Βάκεν:
    α)Κανείς δε θα κλεινε μάτι στο Βάκεν
    β)Την επόμενη χρονιά θα παίζανε βράδυ
    γ) Θα ψιλοπαραμιλούσαμε και θα λέγαμε π.χ. “έχεις ακούσει Metal Inquisitor; Ε, αυτοί είναι ακόμα καλύτεροι!” ή “ποιοί Nocturnal Rites μου λες τώρα! Αυτούς τους συγκρίνω άνετα με Heavy Load!”

οκεικ.

:stuck_out_tongue:

γι’ αυτούς που ρώτησε κι ο νταρθ περιμένω ακόμα απάντηση πάντως από τον μιντνάητ

Αν αυτός ο δίσκος είχε βγει το 85 θα ήταν ήδη κλασικός και θα μιλάγαμε για την απόλυτη τετράδα των Accept μαζί με τα Balls, Restless και Metal Heart. Απλά. Για μένα ο καλύτερος μεταλ δίσκος της χρονιάς ήδη και εύκολα από τα καλύτερα δισκάκια που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Άξιοι!

δεν θα είχε αυτή την παραγωγή ακριβώς…

χθες μια στιγμή το βραδάκι ήθελα να κάνω δυο πράγματα…

1. να πάρω τηλεφωνώ την κοπέλα μου να δούμε τι θα κάνουμε αύριο που γιορτάζει
  2. και να κλείσω το παράθυρο στο δωμάτιο μου πριν μπουν 247126 κουνούπια…

έτυχε λίγο πριν τα κάνω να ξαναβάλω τον δίσκο…πάνε και τα δυο…
αποτέλεσμα:

1. πρόλαβαν τα κοράκια(συγγενείς της κοπέλας μου) να κλείσουν πρόγραμμα και θα είμαστε όλοι μαζί [-X
  2. κοιμήθηκα με κουνούπια…και ξύπνησα με σημάδια παντού…:?

*δεν ειναι οφ τοπικ ρε…απλά θέλω να πω με παράδειγμα το πόσο ΔΙΣΚΑΡΑ είναι…

Για την φιλοσοφικέ της φάσεις δεν αναφερόμουνα σε συγκεκριμένη μπάντα, αλλά σε άπειρα σχήματα που πιπιλάνε την καραμέλα “εχμμμ εμείς παίζουμε μέταλ με άποψη κ έχουμε ανοιχτά μυαλλά…” και “…εχμμμ το μέταλ πρέπει να είναι άρτιο, πάντα πρωτοπορειακό και και και…” … Αλλά δυό δυνατά παραδείγματα είναι οι Theater (οι Dream ντε!) κ λοιποι …

Για τους μεταλοπατέρες στα τοπ μου κατατάσω τους Maiden (και αυτό γιατί χτες άκουγα το Chemical Wedding και δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Μπρουσάκης ενώ είχε τέτοιες ιδέες κ τέτοια παραγωγάρα, κατάντησε να γράφει Ελ Ντορίτος με πάπρικα.), Megadeth και Iced earth (ειδικά για τους τελευταίους!)…

Ξέρω ακούγομαι υπερβολικός, αλλά αυτό που θέλω να πώ είναι πως μου χουν λείψει ειλικρινείς δίσκοι! Δλδ, παίζω μέταλ, χωρίς φρουφρου κ αρώματα ή αμπελοφιλοσοφίες, γιατί έτσι μου αρέσει (Άμστελ!)… Γι αυτό μου άρεσε το δισκάκι αυτό! Διότι όπως λέει στο στούντιο report ο Baltes: "όταν κάνα με τις συν αυλίεσ με τον UDO μου γεννήθηκε η φλόγα να ξαναγράψω τραγούδια, όπως κάναμε παλιά με τον Wolf! "

“Blood Of the nations” και Manimal " The darkest Room" … το μέταλ όπως πρέπει (για εμέ!)

ΥΓ: Το Overlorde δεν το έχω τσεκάρει, αλλά με πείσατε! Θα τα κατεβάσω κ αν είναι τόσο καλό, πες πως το παρείγγειλα ήδη!
ΥΓ2: το TT Quick “Metal Of Honor” είμαι ο τελευταίος γραφικός που το γουστάρει/έχει???

instant love o Midnight_Masquerade … :smiley: