Adsl απορίες

Όταν λες δεν ανοίγει καμιά σελίδα εννοείς ότι αργεί πολύ ή δεν ανοίγει καθόλου;
Πάντως σε παλαιότερες εκδόσεις του utorrent γινόταν αυτό γιατί χρησιμοποιούσε όλη τη σύνδεσή σου. Μήπως άλλαξες κάποια ρύθμιση του;

Λοιπόν δεν ανοίγει καθόλου είναι σαν να μην έχω internet. Βέβαια emesene μπορώ να μπω αλλά με προβλήματα και ελάχιστες φορές με πετάει. Δεν έχω utorrent, αλλά transmission(linux). Αυτό να πω την αλήθεια άρχισε όταν μου αντικατέστησαν το router επειδή είχε χαλάσει. Λες να έχουν σεταρισμένο το καινούργιο και να έχουν πειράξει τίποτα???:-k:-k:-k

Πολύ πιθανό. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις του ρούτερ.

το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι να τσεκάρω. Τέσπα ευχαριστώ και θα προσπαθήσω να βρω άκρη…

ποιο ρουτερι εχεις?

το άθλιο της Pirelli, ΟΝ telecoms έχω. Έχει καμία ιδέα?

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εδω και 2 χρονια! δεν με πεταει το τορεντ απλα ιντερνετ γιοκ! επισης εχω φορθνετ αρα δεν πρεπει να φταιει η εταιρια αλλα καποιο firewall ισως?

για όποιον εχει forthnet, εχει AΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εδώ:
http://www.novasports.gr/WebTV.aspx?a_id=69910#

Επειδή το rapidshare γαμιέται γενικά τους τελευταίους μήνες και οι περισσότεροι χρήστες έχουν πάψει πλέον να ανεβάζουν αρχεία σε αυτό, είδα ότι γίνεται ένας χαμός με filesonic, οπότε σκέφτομαι να πάρω καμία συνδρομή σε αυτό.
Ξέρει κανείς αν αξίζει ή να προτείνει κάποιο άλλο;

filesonic,fileserve,megashares εχουν ανεβει πολυ τελευταια απ’οτι εχω προσεξει.Και το τελευταιο πιανει πολυ καλες ταχυτητες και σε free user.

filesonic υποστηρίζεται και από μεγάλους crackers διάλεξε το.

Τσίμπησα τελικά μια 6μηνη συνδρομή. Για να δούμε πως θα πάει…