Adsl απορίες

απο την περασμένη αγωνιστική ξεκίνησε… :smiley:

H ποιότητα σα να το έβλεπες κανονικά από nova?
Κολλούσε καθόλου?
Μεγάλη μαγκιά από τη forthnet

πάντως δεν λέει κάτι για account

@crimson_Idol τι να σου πω εμενα ενας φιλος μου το ειχε στείλει εκανα ακαουντ και ειδα τον αγωνα… μπορει απο 5/2 να μη θελει ξερω γω…

μη με μαλώνεις παλι όπως με τη what’s up… :frowning:

[SPOILER]
:stuck_out_tongue:
[/SPOILER]

@PaSxaLak0s
ναι σαν να έβλεπες απο το κανάλι… :smiley:

οχι ρε…ετσι και αλλιώς στο τέλος εγω είχα λάθος στο whats up…το κάνανε 10 ευρό και ησυχάσαμε

ελπιζω να μην θελει account και τέτοια…θέλω να το βάλω να το δει ο αδερφός μου και δεν θα είμαι εδώ

Τώρα που το ξαναδιάβασα έμεινε το μάτι μου εδώ:

Κάθε αγωνιστική, [B]παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος[/B] θα προβάλλονται «Live Streaming» μέσα από το web site www.novasports.gr και μόνο μέσω του δικτύου Forthnet.

Και κάτι μου λέει ότι όλα θα είναι τίπου Αστέρας-Λάρισα, Εργοτέλης-Σέρρες κ.λ.π
Δεν θα δούμε κανένα derby εδώ

Με 7? έχεις 1200 sms+λεπτά

ε λογικό είναι [B]PaSxaLak0s[/B]
δύσκολο να δείξει ντέρμπι

Από τη μια θα μου πεις “δεν φτάνει που είναι τζάμπα” αλλά από την άλλη αν δεν δείξει την ΠΑΟΚΑΡΑ τί να το κάνεις?:stuck_out_tongue:
Μάλλον 1-2 ματσάκια κάθε Σ/Κ θα δείχνει:-k
Υποψιάζομαι ότι αν πιάσει θα δώσουν όλο το πακέτο…με το αζημίωτο φυσικά

Edit:Τυχεροί οι γάβροι

Ο Ολυμπιακός στο Novasports!

Σε συμφωνία με την Forthnet προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και, μέσω live streaming, θα μεταδοθούν όλοι οι υπόλοιποι εντός έδρας αγώνες των Πειραιωτών στην Σούπερ Λίγκα μέσω του σάιτ της Nova, του novasports.gr. Ιντερνετικά τα παιχνίδια μεταδίδονται και απ’ το woop.gr, ενώ τηλεοπτικά τα έχει η ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση Forthnet για Ολυμπιακό!

H Forthnet εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Απολαύστε το μοναδικό προνόμιο να είστε συνδρομητές της Forthnet, με τη νέα δωρεάν προσφορά στους συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της.

Την Κυριακή 6/2, στις 15.00, δείτε στον υπολογιστή σας ?Live Streaming? τον αγώνα Ολυμπιακός ? Skoda Ξάνθη σε απευθείας σύνδεση από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Χωρίς user name & password και το πιο σημαντικό χωρίς καμία χρέωση
επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.novasports.gr και μπείτε στην ενότητα Live Streaming. Την ημέρα του αγώνα, 5 λεπτά πριν από την έναρξή του, θα εμφανιστεί το button ?ΕΙΣΟΔΟΣ? στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Πατώντας το θα μπείτε στον player.

Κάθε αγωνιστική, παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος θα προβάλλονται «Live Streaming» μέσα από το web site www.novasports.gr, μία ακόμη προσφορά της Forthnet στους συνδρομητές της.

Η νέα εφαρμογή αφορά όλους τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών εντός δικτύου Forthnet!

Την Κυριακή στις 6/2 Ολυμπιακός ? Skoda Ξανθή στις 15.00 απευθείας από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πατήστε play στον υπολογιστή σας και απολαύστε ζωντανά τους αγώνες της Superleague"

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=media&Rec_ID=40946

Εβαλα και βλεπω σημερα Αστερας Τριπ. - Λαρισα μιας και ειμαι στο ιδιοκτητο της Forthnet και δουλευει παρα πολυ καλα!

Μου ήρθε μήνυμα απο την forthnet οτι μπορώ να παρακολουθήσω τον υποβιβασμό της λαρισας την κυριακη στο ματς με τον βολο σε live streaming απο το site της νοβα :stuck_out_tongue:

*εγώ θα είμαι στο γήπεδο βέβαια…όπως και άλλοι 16.500 κόσμου…όπως θέλει να δει πως πέφτει μια ομάδα ας το τσεκάρει

Ρε μαμώ της γης τον άξονα μην γράφεις τέτοια πράγματα:D . Τι σκατά γούρι το έχεις; Εσύ θα είσαι στο Γήπεδο και δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις το live streaming(για να είμαι και on topic χοχοχοχο) εγώ που θα είμαι σε γάμο πρώτου ξαδέρφου την ώρα του μάτς; Την τρέλα μου .

χαχαχα…κρίμα…αυτό με τους γάμους είναι μια μαλακία και μισή…το έχω κάνει μια φορά σε αελ-αεκ και δεν το ξανακάνω…και στον δικό μου δεν θα πάω αν παίζει η αελ…

*δυστυχώς είναι πολλά αυτά φέτος που έχουμε στην καμπούρα μας…:frowning:

Λοιπόν αφού καταρχήν πως ότι η forthnet τον παίρνει και καταραστώ την hol που ακόμα δεν έχει φέρει το δικτυο της μέχρι το μέρος που μένω συνεχίζω με μια απορία που έχω.

Εδώ και αρκετό καιρό η μέγιστη ταχυτητα που κάνω downloading είναι τα 350kb/sec παραπάνω δεν πάει με την καμία. Τι σκατά μπορεί να φταίει; Είναι μονο το δίκτυο της εταιρίας η παίζει να είναι και τίποτα άλλο; Δεν είναι τίποτα έχω πει στην forthnet καμιά 4-5 φορές να μου φέρει τεχνικό και ακόμα έρχεται

Έχεις κάποιον γνωστό στην ίδια περιοχή να δεις αν έχει το ίδιο πρόβλημα?
Να τους παίρνεις κάθε μέρα μέχρι να έρθει ο τεχνικός…μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα
Στην Ελλάδα πάντως δεν ισχύει το "Η forthnet/hολ/ΟΤΕ είναι καλός/κακός πάροχος"
Είναι τί θα σου κάτσει ανάλογα την περιοχή που είσαι
Εγώ π.χ από filehosters κατεβάσω με 1700

εγω πάντως dead που ειμαι πισω απο το εκκοκκιστήριο μες τη βδομάδα έτρωγα σκαλώματα αλλα τωρα ειναι καλα δηλαδή πιάνω καλες ταχύτητες… :-k

Παιδες εγω και ο ξαδερφος μου με hol και οι 2 και σε κοντινη αποσταση (100 μετρα)
μεσα στην ημερα κατεβαζουμε torrent με 100kbps και το βραδυ 1,2 ΜΒ :!:
Το ιδιο ακριβως ! Οποτε υψοπιαζομαι γενικοτερο προβλημα γιατι το ιδιο εχουν παθει
και αλλοι εδω Πατρα αλλα απο αλλους παροχους.

εμενα ειναι σταθερα στα 350 βραδυ πρωι… τον τεχνικο βαρεθηκα ρε πουστη μου να το φωναζω. Θελω να αλλαξω εταιρια βασικα και περιμενω να ερθει και προς τα εδω η hol που ακομα δεν καλυπτει ολο τον νομο.

Παλια κατεβαζα μεχρι και 1,5ΜΒ/sec

ή απλά κατά τη διάρκεια της μέρας βάζουν κόφτη στα πακέτα με αποτέλεσμα να πλήττονται τα τορρεντς

Ποτεητο/ποτατο :stuck_out_tongue:

Τον παιρνουν κοινως :smiley:

Το τελευταίο καιρό όταν κατεβάζω με torrent client, η σύνδεση παθαίνει κοκομπλόκο. Όσο και να είναι η ταχύτητα κατεβάσματος, δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα από τον firefox. Πριν δεν γινόταν αυτό…φταίει η σύνδεση ή η εταιρία?:-s:-s