Adsl απορίες

ειναι 2 ετων το πισι. εχει απο την πισω μερια κατω κατω δυο υποδοχες η μια λεει line και η αλλη phone.παλιοτερα επαιρνα ενα καλωδιο τηλεφωνου απλο και το εβαζα απο την line απευθειας στην πριζα του τηλεφωνου. Αν εννοεις αυτο ως καρτα δικτυου τοτε εχει. αλλα εχω την εντυπωση οτι η καρτα δικτιου αλλο πραγμα ειναι… Επισης εχει και μια υποδοχη στην μητρικη καρτα η οποια μοιαζει με αυτες τις δυο αλλα ειναι λιγο μεγαλυτερη. Βοηθησα καθολου να καταλαβεις?

Αυτή είναι η κάρτα δικτύου.

ναι οντως τωρα το εψαξα στο google και το βρηκα ευχαριστω παντως!

κεντρο πατρα???θεωρητικα ολες οι εταιριες μεχρι 24,πρακτικα μονο ο οτε…

Oσοι/ες εχετε conn-x σας κανουν νερά οι ταχύτητες τελευταία ή ειναι η ιδέα μου?:-k

Καθόλου, είμαι στα 4 mbps και με IDM πιάνω μέχρι και 500 kbps στο download. Σε τι ταχύτητα κλειδώνεις και ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα;

Μου βγάζει ταχυτητες εως και 700 kbps ενώ εχω 1024 mbps…Ας ελπίσουμε οτι θα είναι προσωρινό…

Εννοείς από site όπως το speedest; Μην το λαμβάνεις υπόψη σου, δεν είναι και πολύ έγκυρο. Δοκίμασε να κατεβάσεις από site όπως www.nvidia.com www.ati.com www.sun.com κι από ελληνικά ftp, όπως ftp.otenet.gr & ftp.ntua.gr με καρφωμένα ip/dns στη κάρτα δικτύου και προληπτικά απενεργοποίησε antivirus/firewall και το firewall του router (αν είναι ενεργοποιημένο)

Εχω παρατηρησει οτι ενω το downloading δουλευει αψογα εχω σοβαρο προβλημα οταν ανοιγω σελιδες. Περιεργο.

ξερει κανεις πως γινεται να πιασεις καλες ταχυτητες στο μtorrent??

1. Ξεκλειδωνεις τα ports
  2. Βαζει upload limit.Εγω οταν ειχα 1024 εβαζα 12-15 limit και κατεβαζα με 90-95 :stuck_out_tongue:
  3. Εξαρταται και απο τον αριθμο των seeders φυσικα.
  4. Το πιο σημαντικο!Καλη συνδεση. :smiley:

Aπλα θελω να πω πως χθες κατεβασα με 8051 στο utorrent.

Ευχαριστω.

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOOOO οπτικαλ φαημπερζ ρε!

Εγώ που έχω 24άρα, δεν έχω κατεβάσει πάνω από 1200…
και 8000 seeders με 0 leechers να έχει το τόρεντ, δεν πάει πιο γρήγορα! [-X

Παρτο και το σημερινο… :–

δεν είναι απορία αλλά δεν ήξερα που να το βάλω

[B]Η Forthnet φέρνει την Superleague στον υπολογιστή των συνδρομητών της! [/B]

Απόλαυσε το μοναδικό προνόμιο να είσαι [B]συνδρομητής [/B]της [B]Forthnet [/B]με τη νέα [B][U]δωρεάν προσφορά[/U][/B] στους συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της. [B]Δες σε ζωντανή μετάδοση αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, Live Streaming στον υπολογιστή σου, μέσα από το novasports.gr![/B]

Χωρίς user name & password και το πιο σημαντικό [B]χωρίς καμία χρέωση [/B]παρακολούθησε σε απευθείας μετάδοση αγώνες της ελληνικής Superleague.
O Όμιλος Forthnet διαθέτει τα αποκλειστικά δικαιώματα για μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος μέσω της κεντρικής διαχείρισης. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και εμπειρία της Forthnet στο broadband και της Nova στα media, δημιουργούμε μια νέα ενότητα στο novasports.gr, η οποία θα προσφέρει μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας στους χρήστες του διαδικτύου!
[B]
Κάθε αγωνιστική, [/B]παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος θα προβάλλονται «Live Streaming» μέσα από το web site www.novasports.gr και μόνο μέσω του δικτύου Forthnet. Η αρχή γίνεται το Σάββατο 5/2 με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα [B]Αστέρας Τρίπολης ? Λάρισα[/B] στις 17.15 απευθείας από το γήπεδο της Τρίπολης.

Η διαδικασία είναι απλή. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.novasports.gr και μπείτε στην ενότητα Live Streaming. Την ημέρα του αγώνα, 5 λεπτά πριν από την έναρξή του, θα εμφανιστεί το button ?ΕΙΣΟΔΟΣ? στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Πατώντας το θα μπείτε στον player.
[B]
Η νέα εφαρμογή αφορά όλους τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών εντός δικτύου Forthnet![/B]

Πατήστε play στον υπολογιστή σας και απολαύστε ζωντανά τους αγώνες της Superleague.

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=313099

καλη φαση για εμας με forthnet

8O
Mόνο καλή??Τρίκαλη!
Το θέμα βέβαια είναι να έχει καλύτερη ποιότητα από myp2p κ.λ.π και να μη lagάρει κάθε τρεις και λίγο
Θα το τσεκάρω αύριο:-k

εγω τη περασμένη αγωνιστική που ειδα την καβαλα η ποιότητα ηταν παρα πολυ καλη…
:wink:
yeahh!!

Πού την είδες?

στο site της novas ρε…
ενα απλο ακαουντ θελει!!

Επειδή πάνω έλεγε ξεκινάει από αύριο
Θα το τσεκάρω