Adsl απορίες

ναι, σωστά. αν και το portforward αν επηρεάζει κάτι θα είναι την ταχύτητα των τορρεντς, όχι του browser…

Θα κοιτάξω αυτό σχετικά με το QoS μιας και οι συνδέσεις είναι σχετικά λίγες. Το Port Forward είναι Ok το έχω ρυθμίσει από την πρώτη στιγμή. Μήπως ξέρεις σε ποιο section του Router Menu υπάρχει συνήθως το QoS για να μην ψάχνομαι?

εμένα είναι στο apps & gaming. υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει κιόλας, ποιό έχεις?

connections δεν εννοώ το πλήθος των τορρεντς που χεις ανοιχτά, δες στο BitTorrent στα preferences του utorrent!

δεν ξέρω, εγώ μιας και δεν είχα αλλάξει τπτ όταν άρχισα να σέρνομαι πάντως μυρίζομαι δάκτυλο isp… :frowning:

Τελικα καταφερα κ μπηκα με Τελλας…σε τορρεντς επιασε μεχρι κ 400+ αλλα απο rapidshare το πολυ 80.
Καμια λυση;;[-X

Βοήθεια. Ανοίγω το Utorrent και δεν κατεβάζει ούτε ανεβάζει τίποτα. Έβαλα torrent με κάπου 80000 seeders και τίποτα. Το port forward έχει γίνει από το Router μου και γενικά οι ρυθμίσεις που έχω παίζαν άψογα μέχρι χθες αλλά τώρα που το άνοιξα το απόγευμα δεν παίζει τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει? Η σύνδεση μου είναι Conn-X 4 Μbit. Αν ξέρει κανείς τίποτα να δώσει λίγο Help.

Τι έγινε ρεεεεεέ? Κανείς δεν ξέρει? Μήπως είναι πάλι καμιά καινούργια traffic-shaping πατέντα της Potenet?

Μόλις πρόσεξα ότι κάθε προσπάθεια που κάνει το πρόγραμμα να κάνει Update τους trackers αποτυγχάνει. Μήπως βοηθά αυτό?

darth λίγο αργά σε βλέπω. μήπως είναι από private ρε συ το τόρρεντ? (τώρα θα μου πεις πριβέ με 80 χιλιάδες σίντερς…) εκτός κι αν δε μιλάμε για ένα μόνο αλλά είναι γενικό το φαινόμενο…

Όχι ρε συ. Μάλιστα δοκίμασα πολλά torrents από διαφορετικούς trackers για να είμαι σίγουρος. Φοβάμαι μην είναι κάνα Βιρούσι. Δοκίμασε κανείς με σύνδεση Otenet από σήμερα το απόγευμα και του κάνει τις ίδιες λαλακίες μήπως?

εγώ οτενετ έχω, σχετικά νορμάλ δουλεύει (έχουμε μια διαφορά φάσης εμείς…)

Εντάξει απότι βλέπω μάλλον το πρόβλημα λύθηκε από μόνο του σήμερα. Αργεί να δεσμεύσει λίγο τους Seeders αλλά παίζει. Μάλλον κάποιο πρόβλημα στον κόμβο DSL θα έπαιξε χθες αλλά τις ερχόμενες μέρες θα κάνω Format στο μηχανημα μου καλού κακού.

ελεος…ακομα και το ifolder.ru,μεγαλυτερες ταχυτητες εχει απο rapidshare…

βασικα παιδια το rapidshare αλλαξε…και πλεον οι φρι γιουζερς μπορουν να κατεβαζουν μεχρι 100kb μεγιστη ταχυτητα…γι αυτο και ολα αυα που λετε…απλα μου φαινεται οτι κατεργησαν τον χρονο αναμονης…

ειμαι πσιλοασχετος με το ιντερνετ κ θελω να ρωτησω:
ενδιαφερομαι για το πακετο του φοιτητικου ιντερνετ του οτε στα 8Mb αλλα λεει στην ιστοσελιδα οτι ειναι
ασυρματο. Το πακετο εχει μεσα ασυρματο μοντεμ/ρουτερ αλλα πρεπει εγω να εχω εξτρα εξοπλησμο στον υπολογιστη μου για να το συνδεσω? αν ναι ποιος ειναι αυτος? κ ξερει κανεις αν τελικα ειναι οντως ασυρματο η αν υπαρχει και σε ενσυρματο για την ταχυτητα 8 Mb?

όταν λέει ασύρματο εννοείται πως είναι ΚΑΙ ενσύρματο :). προχώρα άφοβα.

ναι δηλαδη μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις μ’αυτο?? εννοω ποια θα πρεπει να ειναι η συνδεσμολογια που θα κανω?

isdn ή pstn έχεις? δεν είναι τίπουτις φοβερόν, μην ανησυχείς. το πισί πρόσφατο? αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχει κάρτα δικτύου (ethernet), που μάλλον έχει.

ε σιγουρα θα εχει…
φιλε μου απλα θα συνδεσεις το καλλωδιο του δικτυου στο πισι σου…αυτο ειναι ολο…

τι συνδεσεις υπαρχουν στην πατρα??

οτι γουσταρεις…μεχρι 24αρες εχει…