After forever

Δεν το είδα πουθενά…Ολλανδικό symphonic metal group(ή όπως αλλιώς γουστάρετε πείτε το…)
Δισκογραφία:

Prison of Desire (2000)
Decipher (2001)
Invisible Circles (2004)
Remagine (2005)
After Forever (2007
-Μια θεα με υπέροχη φωνή frontwoman:Floor Yansen

-Δίσκος to start with Decipher
-Kαι μερικά βιντεος για να γουστάρουμε…:

…Αnd enjoy the northern experience!!!:wink:

μου αρεσουν λιγο…:oops: :stuck_out_tongue:

το Energize Me το ακουγα για αρκετο καιρο

Iσως η μοναδικη συμφωνικη “female fronted” μπαντα που σιχαινομαι [μαζι με τους Λακουνα Τσοιλ (@@συμφωνικοι τεσπα)].
Περα απο 2 τραγουδια τους δε μπορω να τους αντεξω!

Οι After Forever ειναι η αγαπημένη μου μπάντα στο είδος! H Floor Janssen ειναι φωνάρα!

oooooooooooooooooooo!!! apsogoi!!! (ti allo 8a lega egw!!) h floor enoeitai oti ta spaei h gynaika k oi fhmes gia kontra me tous epica einai moufes:roll:

Και βεβαια ειναι μουφες καθως η Φλορ και ο Μαρκ ειναι αδερφια και εχουν τις καλυτερες σχεσεις

Χμμμ… Πολύ καλοί, αν και δεν έχουν καταφέρει να με ξετρελάνουν κιόλας. Γενικά θεωρούνται απο τις σημαντικότερες female-fronted metal bands πάντως. Τους βρίσκω λίγο “παραφορτωμένους”, κάτι που έχω δει και στους Nightwish. Πάντως τα φωνητικά της κοπέλας είναι όντως πάρα πολύ καλά.

Δισκάρα,έστω κι αν έκτοτε τους έχω χάσει.Αυτός όμως είναι πολύ καλός δίσκος με ωραίο κόνσεπτ.Αξίζει να τον τσεκάρει ο οποιοσδήποτε.

Εξαιρετική μπάντα με πολύ καλές κυκλοφορίες στο ενεργητικό της. Η Floor είναι κουκλάρα, φώναρα και όλα τα σχετικα :stuck_out_tongue:

Oυτε τους ηξερα.Αφου ειδα τα βιντεακια μπορω να πω οτι δεν μαρεσαν(φυσικα:p ) αλλα η κοπελα εχει οντως πολυ ωραια φωνη.Μακραν καλυτερη απο της Tarjas

ενταξει οχι και καλυτερη φωνη απτην tarja μην τα παραλεμε. παντως η φλορ εχει πολυ ωραια δυναμικη φωνη και οι after forever ειναι ενα απτα καλυτερα female fronted συγκροτηματα!

είναι κορυφαίο συγκρότημα , αν κ εχει στοιχεία nightwish ,αλλα μετράνε

η φωνη της floor με τη φωνη της tarja καμια σχεση ομως. διαφορετικο στυλ ειδικα τα παλια των αφτερ ειναι πολυ πιο brutal κ wild οι στιχοι ουδεμια σχεση επομενως…

Eγώ το τελευταίο τους έχω ακούσει μόνο (αυτό με το energize me δεν είναι?) αλλά δε με τρέλανε πολύ και δεν έψαξα παραπάνω.Κάποια στιγμή μπορεί να ασχοληθώ πάλι.

ναι αυτο ειναι. τα υοπλοιπα αλμπουμ τους δεν ειναι τοσο εμπορικα απο τη αποψη οτι τα φωνητικα ειναι σε στυλ enter within temptation. brutal αντρικα πιο επικα κομματια πιο πολυπλοκα πιο κοφτες κιθαρες κ γενικοτερα πιο epic κ heavy καταστασεις. ισως με παλαιοτερες δουλειες τους να μεινεις πιο ευχαροστημενη

χμ…για να το λες κάτι θα ξέρεις!!θα ψάξω αν είναι κάποιο παλιό τους!!thanks!!:slight_smile:

Συγγνωμη αλλα δεν ξερεις 100% τι μιλας?
ΔΕΝ ειναι αδερφια, το Jansen ειναι συνηθισμενο επωνυμο
Καμια συγγενεια

@Lunatic: Εχουν βγαλει και το Exordium EP 2003

Αγαπημενη μπαντα, η πιο αγαπημενη απο τις female fronted
Aγαπημενο album Invisible Circles οπου αφηνουν πισω το gothic και η Floor χρησιμοποιει και τη metal φωνη της

Nαι συγγνωμη εχεις δικιο και τα ξερεις ολα.Εκανα λαθος…

[SPOILER]Anyway, in the end, the important part is the music right? So, if you liked After Forever prior efforts, you’ll like this one too, rest assure that no mayor changes have occurred in the band, hasn’t go techno or pop, in case you’ve wandered.
The thing that have changed is the lyrical approach of the music, now all lyrics are in charge of Miss Floor Jansen, if you all remember when her brother was in the band, lyrics were dealing with fundamentalism and middle east culture themes, now the prime subject of the lyrics is society and it’s problems, problems like drug abuse, street rage and other more contemporary issues, very interesting if you ask me.

και νομιζεις οτι εκεινος το εψαξε παραπανω απο οσο εσυ?

Αφου εισαι epica fan πηγαινε στο φορουμ τους ανοιξε ενα τοπικ και δεν τι θα σου πουν γιατι ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του
Σε λιγο θα πουνε και οτι η Femke Jansen ειναι πρωτη τους ξαδερφη

Η Floor εχει μονο μια αδερφη την Irene που ηταν στους Ayreon και Star one

σοβαρα? κ εγω νομιζα οτι επειδη ηταν παλια στην μπαντα ηταν αδερφια!!! τι μαθαινει κανεις!!!ναι το invisible circles τα σπαει οντως… η floor κ αν εχει φωναρα