After forever

Ναι για να ειναι συντακτης σε ενα πολυ σοβαρο περιοδικο…
Σιγα μην ειμαι και τσιρλιντερ των Simone Pussyholes!!!

Oμαδα Β κατηγοριας της Ολλανδιας στο handball ε

Ειναι λογικο να πιστευουν οτι ειναι αδερφια.

Αλλα σου λεω πηγαινε ρωτα σε φορουμ που εκει οι φανς ξερουν και θα παρεις την απαντηση σου

Οριστε:

FAQ του Εpica forum
http://forum.epica.nl/viewtopic.php?t=2672&highlight=floor+mark+brother

"For example, if some people ask if Mark Jansen and Floor Jansen are married, as i’m asked a lot haha the answer is NO!!
only similar family names "

Μια πραγματικά καλή μπάντα στο χώρο.
Δεν νομίζω πως έχουν δημιουργήσει ποτέ κάτι μέτριο…
Νοσταλγώ τις εποχές του Decipher αλλά το καινούργιο τους με αφήνει ευχαριστημένο και με το παραπάνω οπότε…

Πολυ καλη μπαντα με σταθερη ποιοτητα σε καθε κυκλοφορια. ΦΟΒΕΡΟ το Decipher, ΦΩΝΑΡΑ η Floor.

u guyz brought my fav topics back to life!!! χαχαχαχα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι! απο ολες τις frontwomen νομιζω ειναι αυτη που εχει την καλυτερη επαφη με τους φανς ειναι πααααααααααααααρα πολυ φιλικη (κ μου εχει απαντησει σε messages στο myspace :smiley: ) αν μια υπαρχει μια frontwoman που δεν ειναι diva ειναι η floor

Πρόσφατα άκουσα τυχαία το energize me και δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε…

ο νεος τους δισκος ειναι πολυ καλος κ δεν ξερω… λατρεψα πλεον τα τραγουδια που ειναι η gllor το πιανο… η φωνη της ειναι το κατι αλλο!

Γαματη μπαντα αν και μετα το Invisible circles επαψε να μ ενδιαφερει.
Δειτε βιντεο:

Παντα ειχα την απορια αν θα καταφερει να βγαλει τα φωνητικα λαιβ!!!Και τα βγαζει! :open_mouth:
Θεα.

Οποιος ενδιαφερεται εχω bootleg απο προσφατο gig με μερικα highlight
Οπως Monolith of Doubt (με ολοκληρο το vibrato στο τελος), Dreamflight, For Whom The Bell Tolls (Metallica), Follow in the Cry (Xmas Version) και αλλα πολλα, αρκετα καλος ηχος και φυσικα τελεια performance

Πω πω καιρο ειχα να τους ακουσω!Τωρα θυμηθηκα ποσο μου αρεσαν!!Γαμανε εντελως.
Και για οποιον τους λεει εμπορικους παρτε αυτα απο το πρωτο τους cd.

Δες το live
Πολυ καλυτερο

Kαλα και γαμω το λαιβ.Το χω δει.Αλλα ειπα να δωσω το στουντιο για οσους δεν εχουν ακουσει.
Πως τα κανει αυτα λαιβ??Πωπω…Θεα δηλαδη.

Ε δεν ειναι σαν καποιες αλλες frontwoman που τους ανεβαζουν τα φωνητικα στο στουντιο και μετα στα live δεν τα φτανουν ποτε. Μην ξεχναμε οτι η Floor εχει αποφοιτησει απο την Ροκ ακαδημια και απο την Οπερα με υποτροφια

8O I do…:slight_smile:

PM on its way

Monolith of Doubt

thanx…:wink: το monolith of doubt είναι η απόλυτη κομματαρα…μαλλον το πιο αγαπημενο μου απο αυτους…απειρα πορωτικό…:slight_smile:

καλα η floor εχει ΤΗ ΦΩΝΗ (καλα κ η simone μαζι της βαζω :smiley: )

Πολυ κακο για το τιποτα με τους After forever

οκ! εσυ το λες! υπαρχουν κ οι αλλες αποψεις ομως :wink:

σαφως.Δε προσπαθω να επιβαλλω καμια γνωμη.Ειπα τη δικη μου αποψη και αυτη ειναι οτι οι Αφτερ φορεβερ ειναι για την καραφουτσακλαρα :slight_smile: