After forever

για την ποια??? :-k

Oπως λεω εγω για τους δικους σου, τους Epica

Δικοι μου?Δυσκολα :wink:

ε ειλικρινα κοφτε το. κοφτε το λεμε. το τοπικ δεν ειναι για να μαλωνουμε

Χοχαοχοαχοαχαχ.
Δειγματα παλιου καλου Τολκη.

Δε μαλωσε κανεις :?
Την γνωμη μας λεμε.Εκτος αν το τοπικ ειναι για να λεμε ποσο γαματοι ειναι οι Αφτερο Φορεβερ.Τοτε να αποχωρησω διακριτικα ε :wink:

Φαϊ καφτερο forever!!!

οχι βεβαια. απλα τεκμηριωσε το :wink: (σας βλεπω πολυ φορτσατους κ τους 2 κ νταξει οοοοοοοοοοοοοοοολοι πια συγκρινουν epica k after κ κατανταει καπως χαζο στο τελος)

Δεν μου κανουν κουκου για τα μουσικα μου ακουσματα.Πιστευω να σε καλυψα :slight_smile:

Ουτε συ τεκμηριωνεις ομως κατι. Απλα γραφεις ποσο γαματοι ειναι οι Epica, οι After Forever, oι Νιghtwish και οι Within Temptation ξερωγω…

Ε, εμεις λεμε οτι ειναι βαρετοι. Ετσι ειναι αυτα…

το λεω γιατι θεωρω οτι ειναι κ για μενα ναι ειναι κ τους ακουω συνεχεια κ οταν λεω συνεχεια το εννοω. δε θα αρεσουν σε ολους οπως κ εμενα δεν μου αρεσουν αλλα συγκροτηματα κ ειναι λογικο. απλα οταν δεν μας αρεσει κατι υπαρχει κ καποιος λογος. αυτον ζητησα να μαθω :slight_smile:

ΛΟΛ, γιατι τα μουσικα σου ακουσματα (Εpica) ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα.

Εμενα μ αρεσουν γιατι εχουν σαφως καλυτερη φωνη απτις περισσοτερες μπαντες με γυναικες και αλλαζουν σε καθε αλμπουμ (απο gothic σε progressive, rock σε symphonic, industrial, black)

Το οτι μου αρεσουν δηλαδη οι Επικα οι παλιοι Ναιτγουις κτλ παει να πει οτι σωνει και καλα να μου αρεσουν κι αυτοι?:?

οχι βεβαια. εννοειται πως οχι. κανεις δεν αναγκαζει κανεναν κ ειδικα στην μουσικη…
χαχα εγω απλα ειμαι το πορωμενο της υποθεσης με τα συγκεκριμενα bands κ γεμιζω τα τοπικς τους. δεν πειραζω κανεναν ουτε το ψωμι σας τρωω

γιατι τα 2 πρωτα των AF ειναι στο ιδιο υφος μ αυτα που μου λες, οποτε δεν ειναι τελειως διαφορετικα
Αλλα εχεις δικιο, και μενα μου εχει τυχει

FM είμαστε οι τελευταίοι των Μοικανων you and I…:lol: Δεκτες κ απόλυτα σεβαστές όλες οι απόψεις αν κ καταλαβαινω για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να βρίσκει την φωνή της floor ανιαρή…στα δικά μου τα αυτια ακούγεται θεία(divine όχι η αλλη)

Ο παλιος τολκι που επέστρεψε πρεπει να βγαίνει με λεξικό πλεον…Τί είναι αυτο το" καρα…πως το λένε":lol: :lol:

σιγουρα η φωνη της floor ειναι παρα πολυ καλη αλλα γενικα οι συνθεσεις τους δεν ειναι τοσο πορωτικες οσο των επικα… μη με μαλωσεις frozen angel!!:stuck_out_tongue: :wink:

Σιγουρα, αν βρισκεις πορωτικο τις cliche gothoσυνθεσεις ιδιες επι 3 αλμπουμ :lol:
(σορυ frozen angel αλλα δε μπορεσα να κρατηθω…δε μαλωνουμε ομως, ακομα προσπαθουμε να επιλεξουμε οπλο)

helloooooooooooooooooooooooooooooooooooo γιατι να μαλωσω? δε το πιασα κ γιατι σορυ? αποψεις σας ειναι κ θα τις πειτε. απλα το οτι οι after ειναι χαλια κ τιποτα παραπανω εμενα δεν μου λεει τιποτα. δηλαδη θαβεις ενα band χωρις να λες το γιατι.

καταρχας δεν ειναι κλισε γκοθοσυνθεσεις οπως το θετεις… αλλα μαλλον για σενα για να ειναι καλο ενα συγκροτημα η τραγουδιστρια του πρεπει να ειναι απο διπλωματουχος κλασσικου τραγουδιου και πανω8)

καλε κουλαρε πλακα σου κανω!!#-o δεν ειπα οτι οι αφτερ ειναι χαλια ισα ισα μ’αρεσουν πολυ οκ?