Agalloch σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι AGALLOCH για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις!

Κυριακή 23 Αυγούστου στο Κύτταρο και Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Eigtball Club.

Ένα από τα μεγαλύτερα συναυλιακά απωθημένα του ελληνικού κοινού για δύο συναυλίες στη χώρα μας.

facebook event:www.facebook.com/events/855823494477283/?ref=22

Εισιτήρια: 17? (limited), 20? προπώληση, 22? ταμείο

Με κάρτα/paypal:


Από 20 Ιανουαρίου στα σημεία:
Αθήνα: Metal Era, Reload
Θεσσαλονίκη: Nephilim store, Ticket House

Από τα πρώτα χρόνια της καριέρας τους οι Agallochδημιούργησαν στενούς δεσμούς με τους Έλληνες οπαδούς οι οποίοι τους αγκάλιασαν θερμά αναγνωρίζοντας την αξία των πρώτων τους κυκλοφοριών τα οποία πλέον παγκοσμίως θεωρούνται ορόσημα του ατμοσφαιρικούdark/folk/black metal.

Στις τρεις πρώτες τους κυκλοφορίες “Pale Folklore” (1999), “The Mantle” (2002) και “Ashes Against the Grain” (2006) καταφέρνουν να συνδυάσουν με μοναδικό τρόπο μια ποικιλία από μουσικά είδη σε έναν μεγαλειώδη, μελαγχολικό ήχο ο οποίος αποτελεί το τέλειοsoundtrack της θεματολογίας των στίχων τους που αφορούν τη φύση, τον άνθρωπο, την απώλεια και τον θάνατο. Η επιρροή αυτών των δίσκων υπήρξε καταλυτική παγκοσμίως και μπορεί να ακουστεί ξεκάθαρα σε αυτό που τώρα ονομάζεται post-blackmetal. Έχοντας πλέον την καθολική αναγνώριση όλοι ανέμεναν το επόμενο βήμα τους “Marrow of the Spirit” το οποίο και εδραίωσε τη φήμη τους ως το κορυφαίο συγκρότημα του είδους φιγουράροντας στις πρώτες θέσεις των σχετικών λιστών με τα καλύτερα albums του 2010. Όντας πάντα ανήσυχοι και ανοιχτοί σε πειραματισμούς δεν επαναπαύτηκαν στην επιτυχία των full lengthalbum τους, κυκλοφορώντας ενδιάμεσα τους EP?s στα οποία η μπάντα σπρώχνει τα όρια του ήχου της στα άκρα τα οποία ανέπτυξαν οι ίδιοι, πειραματιζόμενοι άλλοτε μεpost rock/instrumental(“The Grey” 2004), άλλοτε με neo-folk/psychedelic folk (“The White” 2008), με αποκορύφωμα την επική εικοσάλεπτη σύνθεση “Faustian Echoes” (2012).

Στη χώρα μας έρχονται με το νέο τους διαμάντι στις αποσκευές “The Serpent & The Sphere” που κυκλοφόρησε το 2014 το οποίο επίσης λαμβάνει αποθεωτικές κριτικές από τύπο και οπαδούς!

Κάθε show των Agallochαποτελεί και μια μοναδική εμπειρία με τη μπάντα να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ατμόσφαιρας που μεταφέρει το κοινό σε μαγευτικά τοπία βγαλμένα από την πατρίδα τους. Αυτό είναι που κάνει και τις συναυλίες τους ξεχωριστές και must για κάθε μουσικόφιλο.

www.agalloch.org

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=35519

ναι απωθημένο είχα να τους δω σε σάουνα :frowning:

Μάλλον τρώει πανηγυρικό άκυρο. Και δεν το μετανιώνω.
Όχι να δούμε μια από τις κατεξοχήν χειμερινές μπάντες στον καύσωνα ρε παιδιά, χάνεται η ουσία.

Δυστυχώς δεν έχω ακούσει το καινούργιο τους άλμπουμ, αλλά άμα κρίνω από τα προ “Marrow of the Spirit” άλμπουμ τους, αξίζει και με το παραπάνω αυτό το λάιβ. Ελπίζω να μην περιοριστούν στις τελευταίες δουλειές τους.

Πάλι καλά που δεν τους έβαλαν σε φεστιβάλ να παίζουν μέρα μεσημέρι με τον ήλιο ντάλα. Είναι μεγάλο απωθημένο και λογικά εκεί θα είμαστε, αλλά η επιλογή της μέρας είναι τελείως άκυρη.

Είναι μια αμερικάνικη μπάντα που θα έρθει για περιοδεία στην ευρώπη του χρόνου το καλοκαίρι, προφανώς πρώτα θα κλείσει να παίξει σε πιο σημαντικές χώρες οπότε αντί να γκρινιάζουμε που βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι διατεθειμένοι να μπουν μέσα (γιατί αυτό είναι το πιθανότερο) προκειμένου να τους φέρουν με 20 ευρώ εισιτήριο, θά πρεπε νομίζω να λέμε ευχαριστώ.

23 Αυγούστου, στην άδεια Αθήνα και στο μισοάδειο Κύτταρο (ελπίζοντας σε φουλ κλιματισμό) μια χαρά μου κάνουν εμένα οι AGALLOCH.

Όχι ντάξει, σίγουρα επιτέλους έρχονται, σε λογικά πλαίσια τιμής και χώρου, μα προσωπικά αν τύχει να 'χω επιλογή να 'μαι εκτός Αθηνών ή να πάω Agalloch, μετά χαράς θυσιάζω το δεύτερο για χάρη του πρώτου. Δεν θα 'ναι όπως το φανταζόμουν και δε θα μπορώ να συγχρονιστώ με την όλη φάση, θα 'ναι εκτός τόπου και χρόνου.
Αν από την άλλη είμαι Αθήνα, μπορεί και να τιμήσω, αλλά λογικά μιλώντας, δε με βλέπω.

Booked. Και το ψήνω χοντρά και για Σαλονικα.

Όποιος γκρινιάξει που παίζουν Αύγουστο είναι γελοίος. Ό,τι είπε και ο Χρήστος παραπάνω.

Εγώ θα αντιστρέψω την ερώτηση: Ρωτάτε αν το συγκρότημα θέλει να παίξει καταχείμωνο; Μπορεί να θέλουν οι άνθρωποι να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Καλοδεχούμενοι όλες τις εποχές του χρόνου.

Και ναι, θα συμφωνήσω κι εγώ.

αν δε γίνει το Live στην Αράχωβα με δυο μέτρα χιόνι εγώ δεν πάω…

Πραγματικα οσους σας νοιαζει ο καιρος και αλλα τετοια, μην ερθετε γιατι δε σας αξιζει να τους δειτε. Το λαιβ θα μπει μεσα και τα παιδια που τους φερνουν το κανουν απο καυλα και αντι να το στηριξετε λετε για πανηγυρικα ακυρα επειδη δε θα κανει κρυο. ΗΜΑΡΤΟΝ.

Δεν είναι το θέμα αν θα κάνει κρύο ή ζέστη, αυτό το είπα χαριτολογώντας. Είναι η περίοδος. Μια περίοδος που κατά πάσα πιθανότητα ΔΕ θα 'μαι Αθήνα και πόσο μάλλον αν είμαι ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ 'ΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ. Θέλω να τους δω, να κλείσω απωθημένο, αλλά πίστεψέ με, στο παρελθόν έχω πιστολιάσει Faith No More -που τους έχω εξαιρετική αδυναμία- στο Βράχων επειδή δε γουστάρω σούρτα-φέρτα με Αθήνα ενώ μπορώ να ηρεμήσω λίγο.
Όσο για το αν έγινα γελοίος ή όχι ή αν δε μου αξίζει να δω Άγκαλοχ ή αν δε θέλουν να παίξουν καταχείμωνο όπως λέει και το αστέρι παραπάνω (lawlz, όλα τα τραγούδια για χιόνια, ντεσολέισο και θα μας ξυλιάσουν): σοβαρά τώρα; Από πότε είναι ο βλάκας της υπόθεσης αυτός που δεν κάνει πέρα-δώθε για να πάει κάπου που ξέρει ότι θα του 'ναι ψυχικό βάσανο για κάτι που δε θα ευχαριστηθεί για γαμημένα προσωπικούς λόγους; Τόσο εριστικό πια το ποστ μου ώστε να σηκώσει μίσος;

πράγματι, η περίοδος εκείνη είναι κρίμα για το λάιβ, θα θαφτεί, ελπίζω όχι πολύ…

Εριστικο το ποστ δεν ειναι, ειναι μια σειρα απο παραμετρους που το κανουν να μου φαινεται τερμα υπερβολικο. α) Τα παιδια που το κανουν αυτο το κανουν απο καυλα και προσπαθουν να φερνουν πακετα σε καλες τιμες, βλεπε το Dead Congregation, το Procession, και αλλα που θα ανακοινωθουν εν καιρω. β) Διαφορες εταιριες θελαν να φερουν τους Agalloch ανα τα χρονια, για διαφορους λογους κανεις δε το τολμησε. γ) Εχω δει Agalloch δυο φορες και ενω ειχε μια ζεστη στο χωρο δε δυσκολευτηκα καθολου να μπω στο κλιμα τους. Αλλα απο κει και περα, δικαιωμα σου να κανεις οτι θες.

Και στα δύο πρώτα σύμφωνοι και χρειαζόμαστε τέτοιους μπας και μας έρθουν και άλλα απωθημένα. Το πανηγυρικό άκυρο δεν πάει στην προσπάθεια, αλίμονο δηλαδή, να ‘χουμε και λίγη κρίση. Πάει στο δίλημμα που μου τίθεται και μόνο σ’ αυτό, στο οποίο και χάνουν κατά κράτος. Αν δε μπορώ να 'μαι εκτός (που καλώς εχόντων θα 'μαι), θα τιμήσω. Τα υπόλοιπα όταν κοντοζυγώνει.

Ενταξει, τωρα πηγαινε να απαντησεις στο βρειτε το αλμπουμ συνειρμικα γιατι βαραω το κεφαλι μου που δεν το χεις βρει ακομα.

όχι παιδιά ναναι κλειστός ο κλιματισμός όπως στους atheist στο αν εκείνο τον αυγουστο… Το χειρότερο με ζέστη πάντως παραμένει το live των death στο ρόδον :stuck_out_tongue:

αυτό που πρέπει να πετάμε τη σκούφια μας ότι και να γίνει με ξεπερνάει πάντως, προφανώς γουστάρουμε αλλά θέλουμε να πάρουμε και μια άδεια ρε αδερφέ, συγνώμη που δεν είναι όλα μας τα ποστ μέσαααα, θα γίνει χαμός κτλ

Απωθημένο δεν λες τίποτα:!: καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα στηρίξουμε.

Ε ενταξει, και μενα δε μ αρεσει οτι γινεται καλοκαιρι, αλλα αφου τοτε περιοδευουν. Ειναι αμερικανικη μπαντα, δεν ειναι οτι ειναι ευρωπη και μπορεις να τους τσιμπησεις απο καπου ανα πασα στιγμη.

…αυτό ακριβώς…θα χειμωνιάσει κατακαλόκαιρα, και θα κουφαθεί όλος ο κόσμος:):!: