Agent Steel-Vicious Rumors 21 Σεπτεμβρη!

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5062

ον τόπικ:

Πάντως και τα τρία συγκροτήματα έπαιξαν καλά (όσο έπαιξαν…) και είχαν καλή παρουσία στη σκηνή… Συνολικά, και χωρίς να είμαι οπαδός κανενός από τα συγκροτήματα, νομίζω ότι η συναυλία ήταν συμπαθητική έως καλή.

To πιο “δίκαιο” για όλους πάντως θα ήταν να “κουτσουρέψουν” χρόνο απ’όλους, κι όχι μόνο από τους Αgent Steel.

το πιο δικαιο για μενα θα ταν να κουτσουρευαν χρονο απο τους πρωτους.ο κοσμος πληρωσε να δει μια co-headline περιοδεια agent steel \ vicious rumors.
ειναι εντυπωση μου οτι οι after all παιξανε πιο πολυ απο τους agent steel?

Εγώ το λέω από την άποψη ότι θα μπορούσαν αν είχαν παίξει από μία ώρα Agent Steel & Vicious Rumors και κανα κομμάτι λιγότερο οι After All.
Οι After All πρέπει να έπαιξαν κανα πεντάλεπτο παραπάνω από τους Agent Steel.

Γενικότερα από αυτό το live δεν θα μείνω και με τις καλύτερες αναμνήσεις… Εφαγα μία κληση για παράνομο παρκάρισμα :frowning:

Έλα ρε… Μα πού το βαλες κι εσύ; Νόμιζα ότι τόσο αργά δεν κόβει κανείς κλήσεις…:frowning:

Κι εγώ :frowning:
Το μόνο καλό είναι ότι το ποσό δεν είναι και τίποτε το τρομερό.

end of off topic

βασικα αν ειχε ξεκινησει το λαιβ στις 19:30 οπως αναγραφωταν στην αφισα,που παρεπιμπτοντως δεν ειδα ουτε μια!ουτε εξω απο το κλαμπ,πιστευω οτι δεν θα υπηρχε προβλημα.αλλα…

απαραδεκτη παντως η συμπεριφορα ορισμενων κολλημενων (παντελονιων?) μυαλων!

eagleheart και γω ειχα φαει κληση οταν συναντησα τις προαλλες τον ulver!!γαμω την αθηνα μου,δεν υπαρχει μερος ουτε για να κλασεις!!

Καλά, όλες οι συναυλίες στο Underworld τελειώνουν δηλαδή στις 12 τα μεσάνυχτα; Είναι δυνατόν; Ούτε όταν πήγαινα σχολείο δεν έπρεπε να πάω τόσο νωρίς σπίτι μου… Και η αλήθεια είναι ότι ξενερώνεις όταν βλέπεις τι ώρα σε πετάνε έξω.

Καλά Agent Steel κόλαση! Της καραεκδιδόμενης!!! Αλλά για πολύ λίγο… :frowning:
Vicious Rumors πολύ καλοί!
Μου κάνει πάντως εντύπωση πόσο έχει φλωρέψει ο μεταλλόκοσμος στην Ελλάδα. Άλλες φορες (πολλά χρονια πριν) θα φώναζε ο τραγουδιστής του πιο άσημου γκρουπ, για την συμμετοχή του κόσμου και ο κόσμος θα θυσίαζε το λαρύγγι του για το τελετουργικό του λάιβ, όχι απαραίτητα για το γκρουπ. Σήμερα οι Agent Steel ήταν για κανένα 10λεπτο στην σκηνη προετοιμάζοντας τα όργανα (χωρις roadies δυστυχως, φτώχια καταραμένη!) και ο κόσμος να αγνοεί την παρουσία τους! Και με το που παίζουν την πρώτη νώτα… χαμός!!!
Δεν ξέρω… Είμαι ο μοναδικός που το βρίσκει αυτό παράλογο; :-k

Θυμάμαι μετά το live Hammerfall-Gamma Ray το '97 που ο κιθαρίστας hammerfall δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκαν προσωπικό security από τον διοργανωτή για να μην τους φάνε ζωντανούς οι 1100+ οπαδοί στη Θεσ/νίκη κατα τη μεταφορά του από και προς τη σκηνή (ήμουν εκεί :slight_smile: )…

Τι σκατά έγινε και αδελφοποιηθήκαμε τόσο πολύ;!;

Καλά μην πιάσουμε το θέμα προέλευση κόσμου , τιμές εισητηρίων κλπ…

Τέλος πάντων… κάλα περάσαμε
Απλά αν αυτό το live γινόταν το '97, θα γινόταν στο Ροδον και θα ήταν sold out!
Περνάμε δύσκολα χρόνια αδέρφια… #-o

Παρεπιπτώντος πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε με το ότι, όσοι φώναζαν για τους Agent Steel την ώρα που έπαιζαν οι Vicious Rumors, είναι άτομα με χαμηλή διανοητική ικανότητα, απογοητευμένα με τις ερωτικές τους επιδόσεις. και με το ότι με το να προσβάλουν το γκρουπ το οποίο βρίκεται επί σκηνής βγάζουν όλα τα κόμπλεξ της προσωπικότητας τους και της ανικανότιτας τους, την οποία, έστω και ενδόμιχα έχουν συνειδητοποιήσει …

ΥΓ. τι γράφω ο πούστης όταν είμαι σουρωμένος!!! :lol:

Είδαμε live 2 απίστευτες μπάντες που για όσο παίξανε ήταν τρομερές. Τώρα γιατί από πολλούς θεωρούνται ξεπερασμένες είναι μια μεγάλη μου απορία αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Οι Vicious Rumors με ξετίναξαν ενώ όπως όλοι, ήθελα τους Agent Steel περισσότερη ώρα απο το μισάωρο που έπαιξαν.

Ας ανεβάσει κάπιος το setlist …

αδερφε ειχε γινει αυτο το λαιβ
The Ultimate Power Force 1994: με Metal Church, Vicious Rumors, Zodiac Mindwarp και Killers.
πακετο ονειρο πιστευω και ομως παλι μπαλα παιζανε!
αστα ειμαστε απιστευτα κολλημενοι.οταν καθονται και σνομπαρουν θρυλικη μπαντα καθαρου heavy metal τι περιμενεις?
πλεον δεν βλεπω διαφορα απο τους δηθεν γκοθαδες με τους κολλημενους 80αδες!
μεχρι και οι ιδιες οι μπαντες εχουν αλλαξει ντυσιμο!!!

οσο για το κοινο βαλε και κατι παραγωντες οπως οτι αρκετοι εκει μεσα ηταν περασμενα τα 30,οπωτε λογικο ειναι να μην γινεται ευκολα εκδηλος ο ενθουσιασμος τους,βαλε και τα πιτσιρικια που ρθανε για μοστρα,συν το γεγονος οτι αυτες οι μπαντες που εχουν περασει οι μερες δοξας τους,δεν διαφημιζονται πλεον οπως οι Hammerfall πχ στο hammer τοτε που κοντευε να αφιερωσει ολο το τευχος για την παρτη τους,ε πιστευω βγαζεις ενα συμπερασμα.

τεσπα,καλυτερα να μην ξυνουμε αλλο τις πληγες.

για σετλιστ
με τυχαια σειρα

agent steel

rager
bleed for the gods
illuminati is machine
guilty as charged
agents of steel
unstopable force

vicious rumors

don’t wait for me
digital dictator
abandonded
ghost within
mr miracle
lady took a chance
soldiers of the night
hellraiser
down to the temple
6 stepsisters
minute to kill
on the edge
immortal
sonic rebellion

όσων αφορά την περιοδεία του '94 έχω μιλήσει με 5 διαφορετικά άτομα (Αθηναίους) που μου είπαν ότι τράβαγαν τα μαλλιά τους μόλις έμαθαν οτί έγινε το συγκεκριμένο live και αυτοι δεν το πήραν γραμμή. Και εγώ μπορει να φέρω την πιο HOT SHIT μπαντα του πλανήτη αλλά αν δεν διαφημίσω λίγο την συναυλία, μόνος μου θα την δω! :lol:

• march or die

συμφωνω σε αυτο.αλλα απο την αλλη σκεψου.το 94 δεν γινοτανε ο χαμος απο λαιβ οπως γινεται σημερα.και επιπλεον αυτα τα συγκροτηματα ηταν στα πιο πανω τους.δηλαδη υποτιθεται οτι οι οπαδοι τους τοτε θα ταν πιο πορωμενοι.οπωτε σε περιπτωση που μενανε αθηνα,το κοβω και λιγο αδιαφορια να μην μαθανε πιο γκρουπ ερχοταν να παιξει ζωντανα.
οπως και γω θυμαμαι για το πρωτο λαιβ των amorphis οτι τελευταια βδομαδα σκασανε οι αφισες.και ομως το χα μαθει ενα μηνα νωριτερα.και επιπλεον μαζεψε πολυ κοσμο για τη διαφημιση που του γινε.
και ενα επιπλεον που αποκομησα,παιρνω την παρασκευη εναν φιλο μου πορωμενο με vicious rumors ο οποιος μου χε γραψει τα cd τους καθως τα χε αυθεντικα και δεν βρισκονταν και ευκολα (εποχη πριν dsl) και του λεω :
θα ρθεις αποψε?και εκτος του οτι δεν το ξερε (τον δικαιολογω καθως δεν εγινε διαφημιση) δεν εδειξε να εκπλησσεται.αντεδρασε σαν να του λεγα οτι παιζει ενα συγκροτημα που δεν το ξερει.
δεν κρινω με βαση αυτο το γεγονος.απλα το παραθετω.

Απ’ότι φαίνεται μόνο εγώ ήμουν στη Θεσσαλονίκη… . Δεν είμαι πολύ του γραπτού λόγου, οπότε θα επανέλθω με φωτορεπορτάζ…
Με δυο λόγια?

Οι After All νιουήζαν επικίνδυνα και από ήχο και από σκηνική παρουσία και σίγουρα θα πρέπει να είχαν και τα μέσα για να παίζουν τόσο πολύ, γιατί και πάνω παίξανε πολλά κομμάτια.

Οι Rumors ήτανε πολύ δυνατοί και ο Ριβέρα, όλα τα λεφτά… Δεν τον είχα ξανακούσει ζωντανά και μου έκανε πολύ εντύπωση…

Οι Agent Steel και αυτοί πολύ καλοί. Παίξανε κανονικά από πλευράς χρόνου και είχανε μεγάλη όρεξη, όπως και οι Rumors βέβαια…

[SIZE=“1”] Χαρακτηριστική φυσιογνωμία ο τραγουδιστής που στις κορώνες γινότανε σαν τελικό σίγμα, καθότι έγερνε το κεφάλι στη μία μεριά και πετούσε τον κώλο στην άλλη… :stuck_out_tongue:

[/SIZE]

Ο κόσμος μάλλον λίγος (περίεργο…:dunno: ) και ο ήχος πολύ καλός.

Αυτά…

off topic : Γάματός ο Balrick!!!