Ηails!

Μολις γραφτηκα κι εγω. Ελπίζω να τα λέμε.

Keep the flame alive!

Best,
Spiros G.

Βέλκαμ

Γεια σου ωρέ πατριώτη

ΚΑΛώς όρισες και καλα πόστς, εσυ πρέπει να ακούς, λιγακι death metal ε? Τιποτα σε doom-death ? Ξέρεις τίποτα, dRaconian, Daylight Dies ?

αλο ζουζουνι…αν και εσυ θα πρεπε να με καλωσορισεις…:stuck_out_tongue:

Καλωσηλθες ρε μαγκιτη.Δε μου λες, hardcore ακους καθολου?

ΣκΥΛαδΙΚα ακούς?

Aπο Κερκυρα κι εσυ ματια?

Καταγωγή, νε.

Καλως τα παιδια!
Death? χμμ… λιγα πραγματα… Hardcore οχι παντως…

ειδικα απο αυτα ακουει παρα πολλα…:lol:

Σκυλαδικα? χαχαχα! Εχω ολες τις limited edition που υπαρχουν…:lol:

Ε τότε είσαι φίλος :!:

Χαιρομαι! Εγω την κανω για να δω και τα άλλα posts! καλως σας βρηκα και παλι λοιπον.:slight_smile:

Welcome. Ωραία ακούσματα :!:

operation:mindcrime–>Τ Ε Λ Ε Ι Ο Τ Η Τ Α
Δεν υπάρχει ανώτερη λέξη να βάλεις για το operation? :-s

Έψαξα πολύ, πίστεψέ με. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι το Mindcrime είναι η τελειότητα στην ύψιστή της μορφή. Έτσι απλά για να το ξεχωρίζουμε από άλλες τελειότητες όπως το Nightfall In Middle Earth ή το Land Of The Free :wink: (φίλτατοι ντεθάδες του φόρουμ:—)

welcome:)

Ειναι ειναι!! Και το Nightfall δεν το αγγιζει τιποτα οσο και να προσπαθουν. Το land ειναι σκετη μαγεια. Να μου επιτρεψεις στην ιδια κατηγορια να βαλω και το dreamspace! Καποιους θα ξυνησει αυτη η επιλογη αλλα εκει μεσα χανεσαι πραγματικα…

πολύ ωραίο κομμάτι το contemplation από ό,τι άκουσα. και τα φωνητικά σου είναι πολύ “διαστημικά” επίσης και ταιριάζουν έμορφα. έχετε και τον κιθαριστα απο τους odes of ecstasy καθώς είδα, ωραία πράγματα (θυμάμαι το κομμάτι τους Total Absence of Light που το άκουγα παλιά).

Keep on!