Ατάκες Διαμάντια (aka το "Ωχ Με Κούφανες!" thread)

Θυμόσαστε οι παλιότεροι μια στήλη στο Metal Hammer, τη δεκαετία του '90, το War Of Words? Του Τάσου Σταματούκου. Έλεγε διάφορες φοβερές ατάκες (λιγότερο ή περισσότερο φανταστικές) ροκάδων/μεταλλάδων κλπ, οι οποίες ήταν απλά μικροσκοπικά διαμάντια! :lol:

Σε αυτό το θρεντ εξοπλιζόμαστε λοιπόν με αρκετό χιούμορ και θετική διάθεση και φτιάχνουμε μερικές δικές μας τέτοιες ατάκες. Ή, αν έχει τύχει να ακούσει κανένας, και καμία πραγματική ατάκα (όχι επώνυμη όμως).

[SIZE=“2”]Προσοχή[/SIZE] όμως, ΔΕΝ προσβάλλουμε κανέναν, και δεν γράφουμε καφρίλες! (αν αρχίζει να γίνεται τίποτα τέτοιο να κλειδωθεί το θρεντ).

Πάμε λοιπόν σε μερικές που σκαρφίστηκα τώρα, και οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν ειπωθεί :roll:

Οι Metallica κάνουν ο,τι μπορούν για να το παίξουν «κακοί». Ακόμα και ο τραγουδιστής τους λέγεται James Hatefield.

Το μέταλ έδωσε ό,τι ήταν να δώσει τη δεκαετία του '80. Μετά άρχισαν τα υποκατάστατα.

Έχουν σχέση οι Smashing Pumpkins με τους Helloween? Ρωτάω γιατί αναφέρονται και οι δυο σε κολοκύθες?

Το heavy metal είναι μουσική για αληθινούς αισθηματίες.

Μεγάλο συγκρότημα οι Bathory. Νομίζω έχουν διασκευάσει και το Bridge of Death των Manowar.

Φοβερό τραγούδι το Diamonds And Rust των Judas Priest…

Πήγα σε μέταλ συναυλία και δεν είχε καρέκλες να κάτσω. Ξενέρωσα και έφυγα.

Οι Sex Pistols επανενώθηκαν για να δείξουν στον κόσμο ποιό είναι το αληθινό νόημα του punk!

-Φοβερός ο νέος δίσκος των In Flames i lay…
-Kομματαρα το falling down (aka man on the edge )των Ιron Maiden…
-Ρε εχεις ακούσει Αmon Amarath?(ατάκα φίλου αυτή…)
-Οι Pantera ειναι κατι πάνκηδες που παίζουν heavy metal…

Οι Scorpions είναι Group-άρα…

Πότε θα έρθουν οι Scorpions … ?

• Lamb of God ; Τους ξέρει η μάνα τους; (ατάκα Linkin Parker)

—> Ένα βράδυ με πήρε ο ύπνος ενώ άκουγα King Diamond και το επόμενο πρωί το κρεβάτι είχε γεμίσει καρφιά και πεντάλφες.
—> Ο Ventor έπαιξε δίκαση όρθιος.

(και οι δύο είναι ατάκες που θυμάμαι από την συγκεκριμένη στήλη του περιοδικού)

γιατι καπου να το εχω ξανακουσει αυτο?

*Αν όλος ο κόσμος άκουγε χέβυ μέταλ, εγώ θα προτιμούσα να άκουγα Μαντόνα

*Αν οι Μετάλλικα ήταν πρώτη φίρμα σε πίστα στην παραλιακή, τότε μπορώ να πω ότι ο Βέρτης θα είχε σκληρό ανταγωνισμό

*Αν οι μοντς έπαιρναν μια δεκάρα για κάθε ηλίθιο χρήστη που γράφεται στο φόρουμ, τότε κανείς δε θα ήταν δισεκατομμυριούχος γιατί δεν υπάρχουν δεκάρες στα ευρώ

*“Είμαι ανοιχτόμυαλος. Ακούω όλα τα είδη της μέταλ” (κλόπυραιτς)

*Οι Cannibal Corpse είναι κατά βάθος βαθύτατα πουριτανό γκρουπ. Εδώ δεν τολμούν να αρθρώσουν καθαρά τις βρισιές που λένε, για να μην τις καταλάβει ο κόσμος

*Η αλήθεια είναι ότι οποιοδήποτε συγκρότημα θα προτιμούσε να έρθει στην Ελλάδα για μπάνια στις παραλίες, παρά για συναυλίες. Πόσο χαζό είναι το μεταλλικό κοινό που δεν προτιμάει το ίδιο;

*Ο Μπους είναι για το μέταλ ό,τι οι δράκοι για το πάουερ. Με κάθε αναφορά του ονόματός του, το συγκρότημα κερδίζει ένα popularity point.

*Εντέλει αυτοί οι μαλλιάδες είναι κομμουνιστές ή φασίστες;

Ο Harris εμπνεύστηκε το όνομα της θρυλικής μπάντας του ως εξής.
Το προηγούμενο βράδυ έκανε σεξ με μια παρθένα (Maiden).
Όμως συνάντησε πολλές δυσκολίες και αναποδιές οπότε του ήρθε και το Iron.

Οπότε…

Του ξαδέρφου μου:D

Χα χα κορυφαιο θρεντ!

Σπουδαια μερα η 17 Νοεμβριου.Βγαλαν καινουριο αλμπουμ οι Maiden νομιζω τοτε.

Pixies;Αυτοι που μοιαζουν με Nirvana;

Ακουω πολλα ειδη μουσικης,απο power μεχρι thrash. (edit:τωρα ειδα οτι εχει ποσταρει κατι παρεμφερες ο Μανος:!: )

Το μεταλ εχει αναγκη ενα νεο Master of puppets για να ξεπερασει την κριση που περναει.

Τουλαχιστον οι μεταλαδες ακουν μεταλ επειδη το γουσταρουν και οχι επειδη τους το πλασαρουυν να ουμ!

• Ρε οι Iced Earth, αυτοί οι Έλληνες δεν είναι;;;

• Οι πραγματικοί άντρες κλαίνε με grindcore. (ατάκα συμφοιτητή μου)

• “Είμαστε κατά του πολέμου και υπέρ της ειρήνης των λαών.”
    (Από τυχαίο εκπρόσωπο τυχαίας αριστεριστικής παράταξης. ΣΗΜ. Φόραγε μπλούζα Manowar ενώ το έλεγε, ε.)

90 ευρώ ο Cohen στο Terra Vibe, ρε μαλάκα. 90 ευρώ για έναν 70χρονο με μία ακούστική. Καταρχήν αυτός παίζει να πεθάνει από τη ζέστη πάνω στη σκηνή. :lol: :lol: :lol: (θεϊκή ατάκα του κολλητού μου).

Οι αγαπημένες μου μπάντες είναι οι Metallica , Iron Maiden , Judas Priest , Operation: Mindcrime…

:lol: :lol: :lol:
“πολυ μελαγχολικοι ειναι αυτοι οι Ved Buens Ende”(φιλη μου,που της εβαλα ν’ακουσει το Den Saakaldte κι εκλαψε :expressionless: :expressionless: )

Πραγματική ατάκα φίλου σε ψιλολογομαχία περι ροκ

• Ρε σεις ακούστε κανα σοβαρο συγκρότημα, όχι μόνο τους μαλλιάδες!
  • Σαν ποιο ας πουμε, τον πρεζακια τον Νικ Κειβ και την αδερφαρα το Μορισευ?
  • Ναι ρε βλακα. Εξάλου ο Νικ Κειβ τα έχει κόψει τα ναρκωτικά.
  • Ναι τώρα πια πίνει μόνο γαλατάκι…

“Ωραία η διασκεύη των Motorhead στο Orgasmatron των Sepultura” (Στο τεύχος Metal Hammer Αυγούστου 2004
με το αφιέρωμα στις 100 καλύτερες metal μπάντες)

–> γουστάρω Κασάτορ!!!
–> Στο παρτυ μας θα ακουστούν όλα τα είδη. Από Καλομοίρα μέχρι Χατζηγιάννη. Αλήθεια.

Ο Μητσοτακης ειπε στον Burton να κατσει διπλα στο παραθυρο?
Οι Queensryche ειναι σαν τους scorpions αλλα σε πιο γλυκαναλατο#-o (ατακα αδερφης μου)

Έλα τώρα, τυπογραφικό ήταν… :lol:

“οι sisters of mercy έχουν διασκευάσει το walk away των paradise lost” φοβερή ατάκα μεταλλά.

Με κουφαινει η φραση : ‘‘Ο,τι αξιζει απο τους Hammerfall ειναι το glory to the brave…’’