Ατάκες Διαμάντια (aka το "Ωχ Με Κούφανες!" thread)

λυπάμαι αλλά αυτό είναι αλήθεια

:lol: :lol:

H ‘‘αντικειμενικη αληθεια’’ που λενε ολοι οτι δεν υπαρχει για να δικαιολογησουν αλλα πραγματα…#-o

Εμενα μου φενεται απο τα 6 albums που εχουν κυκλοφορησει, οτι ειναι καλυτερο μονο απο το Threshold και ισο με το Renegade. Oλα τα υπολοιπα τα θεωρω καλυτερα απο αυτο (οχι οτι και το glory δεν ειναι δισκαρα, απλως βρισκω οτι στα επομενα αλμπουμς εχουν πολυ καλυτερα τραγουδια.)

οκ γνώμη σου, για να μην σε στενωχωρώ(λέμε τώρα) και το legacy of kings είναι μια χαρά για τα υπόλοιπα δεν τρελλαίνομαι.

“Οι Γκάμα Ρέι πηραν τ’ όνομα τους απο ιδεα που κατεβασε ενας γύφτος που δούλευε σε μπ**ρδελο”. Και ναι, ο συγκεκριμενος το πιστευε. :lol:

Edit:
Κατι που οι πιο παλιοι σιγουρα θα πιασουν. Διαλογος γνωστουμ και χαρντροκα d.j. προ αμνημονευτων (:wink: ετων.
-Φιλαρακο, μηπως μπορεις να βαλεις λιγο TNT;
-Των AC/DC; Ναι, θα το βαλω.
-Οχι, ΤΝΤ το συγκροτημα.
-Τι ειναι αυτο;

AXAXAXAXA οχι ρε μλκ λιωνω πρωινιατικα αχαχαχαχχαχαχα μου το χουν πει και μενα αυτο. Ποσοι θεοι επιτελους το χουν διαβασει ετσι;

Κάτι που είχε αναφέρει ενα παιδί από εδω μέσα ότι είχε ακούσει αλλά δεν θυμάμαι ποιος…

Πολλοί ωραίοι αυτοί οι DIO αλλά αν αλλάζαν τραγουδιστή θα ήταν πολύ καλυτεροι…

ωραίος αυτός ο D10, δηλαδή ο DIO…ατάκα έλληνα μεταλλά(παίζει και σε μπάντα)

Βασικά ποιό πριν έλεγε “η ατάκα μερικών ανιστόρητων” ή κάτι τέτοιο.

Όσο για Κασάτορ, και ο μικρός μου αδερφός ενώ άκουγα Coma Of Souls είχε πάρει τη θήκη για να δεί τι ακούω και αναφώνησε “Ωραίοι αυτοί οι Κασάτορ που ακούς τώρα!!” :lol: :lol: :lol:

-Αυτοί οι κομμουνιστές είναι πολύ άπλυτοι!

Δεν ειναι ατακα ακριβως αλλα καποιος παραγωγος στον Atlantis προφερει τους Candlemass “Καντλεμας”.2 φορες που το ακουσα λυθηκα μιλαμε:lol: :lol:

σου χω καλύτερη. εκφωνήτρια του Ατλαντίς είχε πει το θεϊκό:

“και τώρα περνάμε στους Ορέτη”…

Πλακα κανεις!Πες μου οτι μετα ανεφερε οτι ειναι και Ελληνες! :lol:

Α και οι κρασατορ τελικα ποιοι ειναι;

ναι ρε ήταν αλλού μιλάμε, και το είπε και στην tv μάλιστα που είχε μια εκπομή ο Ατλαντίς… Όσο για τους Κασάτορ, είναι συνηθισμένη παρερμήνευση του ονόματος των Kreator, λόγω λoγότυπου κυρίως:

εδιτ: με πρόλαβε ο φρεεδομ!

Οχι ρε τους Kreator εννοουσε;Χαχαχαχα! :lol2: :lol2: :lol2:

νομιζω οτι μαζι με τους κασατορ

υπηρχε και μια μπαντα ΣΑΒΑΤΑΓΚΕ!!!

Ατακα φιλου που ακουσε το the number of the beast για πρωτη φορα

“Ποιο ειναι αυτο?Το Geronimo’s Cadilac?”

Αληθινό 100%

Poll: Ποιά είναι η γνώμη σας για τους Marilyn Manson?

ωω καλα εισαι…και οι Μανου Τσαο ειναι μεγαλη μπανταρα, ετσι ακουσα τουλαχιστον…:-s

Το αντιστροφο το χα παθει με τους Nickelback που νομιζα σε καποια περιοδο οτι ετσι λεγεται ο singer τους:p

Συνέβηκε τέτοιο πράμα ??? χαχαχαχαχαχαχαχα