Ατάκες Διαμάντια (aka το "Ωχ Με Κούφανες!" thread)

Αχαχαχα.Προσπαθουσα ωρα να καταλαβω ποιους ειπε Ορετη.Δεν το πιστευω.:lol:

Πως τη λεν αυτή την εκφωνήτρια του ατλαντίς?

Παιδί παλιά,εννοώντας το rock you like a hurricane είχε πει:Μπορείς να μου κατεβάσεις το real i am?

Εγώ είχα γράψει τρίτη γυμνασίου “OPETH” στο θρανίο μου και ήρθε ένα μπάζο και μου λέει "ποιοί είναι αυτοί οι “OPETA”.

Νταξ, δε κάνω τόσο χάλια γράμματα και δε ξέρω αν κολλάει εδώ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΑΦ’ΤΟ!

Τι? omerta? ποιοι είναι αυτοί παιδάκι μου δεν τους ξέρω.

εγώ γιαγιά δε ξέρω.

Είχα ακούσει σε ραδιόφωnο πανεπιστημίου…

“Τώρα ακούσαμε το poisοn της Alice Cooper…”

Είχε ζητήσει ένας ακροατής παλιά στον Ατλαντίς να ακούσει Κότσιφα και του λέει ο παραγωγός πάρε τα βουνά να ακούσεις κότσιφα :lol:
Σε μια άλλη περίπτωση ζήτησε ακροατής λαικό τραγουδί, του λέει όμως ο παραγωγός δεν γίνεται τώρα παίζω μόνο ροκ - και του λέει ο ακροατής, καλά άντε βάλε μου Ρόκκο:lol:

“και τώρα περνάμε στον σημαντικότερο ποπ καλλιτέχνη της δεκαετιας του 80. Στινγκ και ΦΡΑΓΚΙΛΕ” …

Τιιιιιιιιιιιιιιι??? Ορετη??? Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Αυτο ειναι πιο καλο απ’το Κασατορ!!!

-Ρε Λωρα! Το SOAD,σημαινει “Sisters of a Dog”? (ατακα φιλης την ωρα που ετρωγα δημητριακα…παραλιγο να καταπιω και το κουταλι!)

-Rotting Christ? Αυτοι οι emo που γκαριζουν? (ατακα θειας! ανοιξα την πορτα και εφυγα…απο τοτε δεν με ξαναειδε!) :lol: #-o

Eιχα παει σε ενα τοπικο λαιβ και ο τυπος που τραγουδουσε και ανοιγε για το συγκροτημα που θα επαιζε μετα λεει: Ηταν το nothing else απο Μetallica.

#-o #-o #-o #-o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γαματοι οι iron metal, ε?#-o
εγω το ειπα αυτο, στην πεμπτη δημοτικου για να το παιξω σκληρη.
ακουγα παντα το ονομα τους, αλλα μαλλον το ακουγα λαθος…!

To καλύτερο τραγούδι των Iron Maiden είναι το Fear Of The Dark.
Όχι το studio.
Το live, το 1ο τραγούδι που ακούει ο εκκολαπτόμενος μεταλλάς.

Θυμάμαι το είχα ακούσει 1η γυμνασίου (το live φυσικά) και είχα ξετρελαθεί (πρωτότυπη αντίδραση).
Και ζήτησα από τον ξάδερφό μου να μου δώσει το cd.
Μου έφερε το αυθεντικό (την παλιά έκδοση , όχι το multimedia με τα βίντεο και τις φωτό , την μαλακία) και έβαλα αμέσως το τραγούδι.
Και ξενέρωσα…:smiley: :roll:

:lol: #-o

Ναι, έχει πλάκα επίσης το γεγονός ότι το τραγουδάς και live!

“Fear of the dark… you…
FEAR OF THE DARK… yes!!!”

Κι ακόμα περισσότερη πλάκα θα’χε να φωνάξει κάποιος σε συναυλία “παίχτε τo live, όχι τo studio!”:stuck_out_tongue:

Σε μεταλλαδικο της πολης μου που στην εφηβεια μας επαιζε πολυ καλη μουσικη και το ειχαμε τρελο στεκι, ενα βραδυ ηρθε ενας νεοπας να παιξει μουσικη και επαιζε τελειως παραταιτα τραγουδια με το κλιμα του μαγαζιου, κατι αλτερνατιβ και ετσι. Η παρεα ειχε ξενερωσει και ενα φιλος μου ειχε μαζι του το Edge of Thorns των Savatage οποτε του το παμε μπας και βαλει τπτ και ξεβουλωσουν τα αυτια μας. Το βλεπει και αρχιζει να διαβαζει αργα-αργα: “ΣΑ-ΒΑ-ΤΑ-ΤΖΕ, τι ειναι αυτο”. Του το πηραμε απο τα χερια και φυγαμε. :stuck_out_tongue:

Ευτυχώς δεν πήγα το 2005 στους Maiden γιατί έμαθα δεν παίξανε το καλύτερο τους , το Fear Of The Dark (βλέπε πίσω σχόλια για αυτό).
Ο κόσμος το ζητούσε αλλά δεν το παίξανε…:frowning:

Δηλαδή τι να πάω να ακούσω?
Remember Tomorrow?
Phantom Of The Opera?
Ή το Where Eagles Dare?

[-X[-X

Μια ζωή δεν παίζουν αυτά που ζητάει ο κόσμος…
Μα να ζητάει κλασικά κομμάτια σαν αυτό και το Afraid To Shoot Strangers και αυτοί να παίζουν κάποια που δεν τα ξέρει κανείς…

Ευτυχώς ενώ παίξανε τα Number Of The Beast , Iron Maiden , Hallowed Be Thy Name , Run To The Hills όταν πήγα το 2007…
Γιατί τώρα που το ξανασκέφτομαι ο μόνος λόγος για να πάει κάποιος το 2005 ήταν αυτά τα κομμάτια…:-k

Ξέρουν να αποζημιώνουν σε κάθε επανεμφάνισή τους με αυτά τα κομμάτια όποιον έχασε την προηγούμενη συναυλία τους…:slight_smile:

Δε ξέρω αν όντως ειπώθηκαν τα παραπάνω, αλλά είναι πολύ αληθοφανή! 8O

Βρε κακό κι αυτό με το Fear Of The Dark, και τα; 3-4 πασίγνωστα τραφούδια τους… Και εντάξει, παίξ’ τα βρε αδερφέ, δε λέω. Αλλά ρίξε και κανένα απο τα λιγότερο χιλιοεκτελεσμένα κομμάτια σου…

Τέσπα, ήταν ένα σχόλιο, μη βγαίνω και off topic! :smiley: