Βλέπω ένα dvd των Kiss και μπαίνει η γυναίκα μου στο δωμάτιο παρατηρεί με έκδειλη προσοχή και λέει με στόμφο, ‘‘τελικά μετά την eurovision, όλοι τους Lordy αντιγράφουν’’.:lol:
Ενοείται ότι έπεσα από την καρέκλα.
Σε μία συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη όταν έπαιζε το Come Together των Beatles πετάγεται ένας τύπος και λέει το Θε’ι’κό, ‘‘καλά Michael Jacson παίζει’’
Ότι και να έχω πει για τους Maiden είναι αληθοφανές και δεν έχει ειπωθεί , ή τουλάχιστον δεν το έχω ακούσει…
Αυτό όμως το άκουσα χθες το βράδυ και είναι 100% αληθοφανές.
Δεν το είπε κατά λέξη , κάνω μια διασκευή , γιου νόου γουάτ άι μιν α?
“Οι Metallica αλλάξανε στυλ για το St.Anger , προκειμένου τα κέρδη που θα βγάζανε από αυτό (και θα ήταν πολλά αφού θα άρεσε σε πολλά 15χρονα Αμερικανάκια) να πήγαιναν στην αποτοξίνωση του Hetfield.”
Καλά όλα αυτά και “πω πω, τί άσχετοι!”, αλλά… “Lordi” και “Jackson”, ε; Δεν είναι καλύτερα έτσι;
Αν και φαν των Lordi έχω να πω έλεος!:lol:
να νομιζει ο αλλος πως οι rem ειναι typo του ρέμου…
καθομαστε εγω με εναν φιλο μου σε ενα μαγαζι και πειμενουμε εναν αλλο,και ετσι μεσα στη βαρεμαρα του λεω:ρε θα ερθουν οι iron maiden φετος το καλοκαιρι αθηνα…
-ποιοι ειναι αυτοι?ουτε η μανα τους δεν τους ξερει!
και μετα ηρθε ο φιλος μου που εχει καψιμο με μεταλλικα και motorhed και γελαγαμε για ολη την υπολοιπη μερα
“Ακούς Arcturus?”
“Ναι ρε το Chaos Path τα σπάει…”
Ακούω AC/DL!
-Δε μαρέσουν οι Aerosmith, μόνο το Dream On λέει…
-Ποια άλλα έχεις ακούσει?
-Κανένα αλλά έχω ακούσει ότι είναι σκατά…
-Ρε συ καλά καλά δεν ξέρεις το Am I Evil?.. (Εγώ σε φίλο μου)
-Έλεος ρε συ ακόμα και γω το ξέρω το Am I Evil?. (3ος που το παίζει σκληρός κι έτσι)
-Ποιανών είναι?
-Metallica…
Όσο κι αν ακούγονται ψεύτικες, πιστέψτε με, αληθινές είναι…:lol:
-(φιλος): οι led zeppelin ειναι gothic metal?
παραλιγο να μου πεσουν τα μαλλια!!!
Ατάκα φίλου:
- αυτό το δισκάκι των Tool, το “ΛατερΝάλους” είναι κορυφή!!!
Λατέρνα, prog και φιλότιμο… :lol::lol::lol:
Τους Kreator τους διάβαζα κι εγώ Κασάτορ στην αρχή…
Με το Fear of the dark έπαθα ό,τι έπαθαν και οι προλαλήσαντες…
Και ον τόπικ τώρα: Συζητώντας με μια γνωστή (άσχετη με μέταλ) για το τι κάναμε το καλοκαίρι, της λέω:
“Πήγα και Judas Priest και Iron Maiden…”
“Ποιοι είναι αυτοί; Σατανιστές, μαλλιάδες κι έτσι;”
Βάζω τα γέλια και της λέω:
“Ίσως, πριν 35 χρόνια!!”
:lol::lol::lol::lol:
-Πω, ναι ειναι ωραιοι αυτοι οι Twisted Sisters.
-Εεε, Twisted Sister λεγονται
-Οχι ρε συ αφου εχουν παρει το ονομα (κτλ, κτλ, μπλα, μπλα, μετα απο 2 λεπτά)… αα… εχεις δικιο… τους Sisters Of Mercy εννοουσα…
#-o#-o#-o
ενα ηρωικο παλλικαρι βλεπει μια φοτο του οζζυ στο κινητο μου και λεει ‘‘πω…οζζυ οσμπορν…και γαμω τους κιθαριστες’’…
‘‘εε βασικα τραγουδιστης ητανε’’ λεω…
‘‘ναι αλλα επαιζε και κιθαρα ρε στο συγκροτημα του…’’
αλλο…ενα αλλο παλλικαρακι σε μια συζητηση που ειχαμε καταλαβα οτι του αρεσουν οι γκανς εν ροουζες…με λεει λοιπον…’‘καλα αυτο το sweet child o mine…απιστευτο…βασικα τους ακουω για τη φωνη του…ΑΞΓΟΥΕΛ’’!!!
και συνεχιζει σε λιγο…’‘ρε την ξερεις τη μουσικη απο την ταινια ο νονος που…’’
'‘ναι ρε συ που την επαιξε ο σλας στο λαιβ ιν τοκυο’'συνεχιζω πριν τελειωσει εγω…
‘‘οχι ρε…δεν ξερω για αυτον αλλα το εχουν παιξει και οι γκανς’’!!!
το παιδι τους ειχε στην καρδια του τους γκανς…
rocking_monster πλακα με κανεις ? Ποιος τα λεει αυτα ρε !
ΘΕΟΣ!!!
μια γνωστη μου λεει μια μερα: εσυ τι ειπαμε οτι ακους, hard metal?
αλλος γνωστος μ και μαλλιστα “μεταλλας”: το St Anger γαματο album!(και γενικα ηταν ολο"st anger" και “st anger”).ο ιδιος ειχε γραψει στον τοιχο “METALLICA”,Die die my darling και κανα δυο αλλα τραγουδια! πολυ μεταλλικα to "die die my darling
ατάκα του παρουσιαστή ειδήσεων του σταρ (στο ράδιο αρβύλα την άκουσα πριν λίγο):
και τώρα θα ακούσουμε το rock n roll train σε αποκλειστική πανελλήνια μετάδοση. Πρόκειται για το νέο κομμάτι των ACD.