Ατάκες Διαμάντια (aka το "Ωχ Με Κούφανες!" thread)

Έλεος ρε γαμώτο, πάρ’ τε τους κάποιος και κλείστε τους σ’ ένα τσουβάλι…

η πλάκα ήταν μετά που που οι κανάκης - σερβετάς πετάγανε ατάκες του στυλ:

Καλοί οι Led Zep!
Τι να πεις για τους Iron Maid!
Οι καλύτεροι είναι οι U!
εμένα μου αρέσουν οι Beastie Bo!

κλπ! :lol:

Αχαχαχα, μόλις μου έδωσες ιδέα για νέο αστείο θρεντ στη μουσική! :D:wink:

τελικά το σταρ προνοεί για το φόρουμ του ροκινγκ τζι αρ! :lol::lol:

Ήμουνα 1η γυμνασίου και πηγαίναμε εκδρομή Ανάβυσσο αν θυμάμαι καλά…ήμασταν στο ίδιο πουλμαν με ένα τμήμα της τρίτης γυμνασίου.Είχα βάλει στο walkman maiden και άκουγα και κρατούσα το CD Brave New World (τότε πρόσφατα είχε βγει…) και με βλέπει ένας “Μεταλάς” που καθόταν μπροστά μου :

Μεταλάς : Ακούς Maiden ?
Εγώ : Ναι!
Μ: Τι άλλα ακούς ?
Ε: ε Metallica, Λίγο Priest , Nirvana …
Μ: Nirvana ? μην τους ακούς είναι φλώροι …
Διπλανός φίλος μεταλά : Καλά εσύ από 4η δημοτικού άκουγες Slayer !
M: Ε φυσικά ρε …εμείς παλιά ήμασταν αλλιώς … Ακούς πολύ καιρό Maiden ?
Ε : εε 2 χρόνια …
Μ : Για πες μου 3 cd των maiden ! (μου έκανε το τεστ αξιολόγησης μεταλά)
Ε : Killers , Piece Of Mind και Somewhere In time …
M : Το somewhere in time είναι τραγούδι τους , όχι δίσκος …
CRITICAL ERROR !!!..

μετά δεν ξέρω γιατί , αλλά έκανα το λάθος και του δωσα το Brave New World να τ’ακούσει αλλά μου το επέστρεψε μετά από ένα μήνα χωρίς βιβλιαράκι …και όχι πως θέλω να τον θίξω αλλά μετά το “γύρισε” σε Crazy Town και μετά σε Dance ! μουαχαχαχαχα ! Η Κατάρα μου έπιασε !!!

Εγώ, ο άχρηστος, σε κατάσταση περισσής ασχετοσύνης (πριν 5-6 χρόνια):
Εγώ (σε ξάδερφο): Ακούω τώρα τελευταία ενα γαμάτο γκρουπάκι τους “Κιους”.
Ξάδερφος: Τους “Κάϊους” εννοείς ρε βλαμμένε;…
Εγώ: “Κάϊους” προφέρεται; Και γιατί δεν γράφεται “Kayus” και γράφεται “Kyuss”;;

Ξέρω είμαι βλακέντιος τελείως!

-Τι; Σου αρεσουν οι Motorhead; Μα αυτοι ειναι ποζεραδες!
-Εγκεφαλικα ΤΙ ΛΕΣ;
-Τους ακουει ο ταδε ρε συ, αρα ειναι ποζεραδες!

.

Όχι, μετά δεν θα έχουμε με ποιόν να γελάμε :wink:

-Helloween=Hell+ween(win)=Νίκη της κόλασης #-o

-Οffspring=Οff+Spring=τέλος άνοιξης=κακοί=σατανιστές

-Celtic Frost: Την μια τους ακούς “Σέλτικ φρόστ” και την επόμενη “Κέλτικ Φρόστ”

-Όταν φορούσα t-shirt Βest of the beast απο MaIDEN μου λέει ένας εντελώς άσχετος με τη ροκ φιλος:
Αααα, Άιρον Μάιντεν, ωραία μπάντα. Ακόμα έτσι τους λέει και ας μη ξέρει τραγούδι τους.

Βέβαια στην Αγγλία λόγω προφοράς παίζει να προφέρουν και Mάιντεν αρκετοί, νομίζω ότι το έχω παρατηρήσει σε live με Paul Di Anno,δε θυμάμαι που ακριβώς

-“Το Load των Metallica πολύ μεγάλη πατάτα,δεν ακούγεται.”
(Έλεος ρε! Ανοίξτε λίγο τα αυτιά σας,τπτ καλό δε βρίσκετε εκεί μέσα;)

-Το Virtual XI και ως “Βίρτσουαλ χί γιότα”

Και η μεγαλύτερη ΠΑΤΑΤΑ που την έχω ακούσει/διαβάσει αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια,σε 2 διαφορετικές version:

“Οι Black Sabbath διαλύθηκαν το 1979 (πόδι ο Ozzy) και ξαναενώθηκαν το 1997”
“Οι Black Sabbath διαλύθηκαν το 1983 (“Aλέκος” ο Gillan) και ξαναενώθηκαν το 1997”
#-o#-o#-o αισχος.

Ατακα διπλανου μου στο σχολειο (ελαφρως σκυλας…)
“Καλα ρε μαλακα, γιατι σου αρεσει να πηγαινεις στις συναυλιες κ να παιζεις ξυλο? Χαλας τοσα λεφτα για το ξυλο??? Δωσε μ εμενα 5 ευρω, βαλε ακουστικα οτι συγκροτημα γουσταρεις κ θα σε κοπαναω εγω!”

Το γεγονος πως ένας ελλεινος σκυλάς στην προσπάθεια να μου αποδείξει πως το rock/metal είναι σατανιστικη μουσικη μου έλεγε την κλασσικη ηλιθιότητα(για να μην χρησιμοποιησω χειρότερο χαρακτηρισμο) πως το AC/DC σημαίνει AntiChrist/DeathChrist…Ε δεν του ξαναμιλησα,γιατι αν το κανα θα καταλήγαμε να πλακωθουμε.Άλλωστε το να ασχολεισαι με ηλίθιους είναι απλά χάσιμο χρονου.Αλλά απ την άλλη τι θα είχαμε να γελαμε οπως είπε σωστα και ο Sharuman πιο πάνω!

ημουν στο σχολειο κ ενας συμμαθητης μου ειδε το θρανιο μου οπου ειχα γραψει Metallica,Iron Maiden και αλλα που δεν μας απασχολουν στην προκειμενη περιπτωση.Το παιδι δεν το επαιζε μεταλλας,το επειζε μονο fan των Maiden.Βλεποντας λοιπον το θρανιο μ κατι μ λεει για τους Maiden και τελοσπαντων εμαθα κατι φοβερο απο την συζητηση π ειχαμε: πιστευε οτι “Μetallica” ειναι τραγουδι των Maiden!!! 8O8O8O

Εγω εχω ακουσει ενα απιθανο “Τα καλυτερα “riffs” στο μεταλ ειναι του Tate”…
Τι εννοουσε ο ποιητης?

Οτι όταν ο Chris έγραφε τις κιθάρες, ο Tate έλεγε τη γνώμη του, και μάλιστα ηταν τόσο ισχυρογνώμων, που περνούσε το δικό του. Ετσι κατά κάποιο τρόπο τα riffs είναι του Tate.

:lol::lol:

:lol: Λες ε??? Σωστο κι αυτο… Δεν το χα σκεφτει!