Ναι ρε συ την έχω δει. Κατ’αρχήν το θεωρώ χειρότερο από αρκετές στιγμές των floyd (είναι επαναλαμβανόμενο και γεμάτο fillers) και παρ’ όλα αυτά εξαιτίας του “μηνύματός” του είναι το πιο γνωστό τους album (αυτό και όχι το DSotM). Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύεις εσύ, για μενα η μοναδική δύναμη του δίσκου είναι διάφορα σκόρπια κομμάτια όπως το Run like Hell, το Goodbye Blue Sky κλπ, ενώ το concept το βρίσκω υεπρβολικά διδακτικό (δε μου έρχεται καλύτερη λέξη τώρα).
Number of The Beast.Ακουω συνεχεια κλασσικο και οτι ειναι το καλυτερο απο Maiden ενω διαθετουν αλμπουμ 1000 φορες καλυτερο απο αυτο.Να ξεκαθαρισω οτι :bow2: το Hallowen Be The Name και οτι μου αρεσουν οι Maiden.
Απλα, για μενα το The Wall ειναι βιωμα οποτε δεν μπορω να ειμαι ουτε στο ελαχιστο αντικειμενικος. Για να καταλαβεις το θεωρω το κορυφαιο μουσικο εργο ever…
δεν νομιζω να υπαρχουν κλασσικες μπαντες που να μισω, απλα ειναι μερικες που δν τις συμπαθω, συνηθως πλην καποιων εξαιρεσεων, οπως ειναι οι Metallica(απο Ride The Lightning και μετα), Rolling Stones, Beatles, Cradle Of Filth(αν θεωρειται κλασσικη), Blind Guardian, Manowar, Pantera(προσκυνω το Cowboys και καποια κομματια απ’το Vulgar, μονον αυτα), Queen, Slayer. μπορει να θυμηθω κι’αλλες αργοτερα.
Για το The Wall γούστα είναι αυτά. Εγώ προσωπικά το προσκυνώ σαν ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της τέχνης-διανόησης, αλλά το τονίζω το προσωπικά. Όσο για τον Θεό (στα ιταλικά Dio σημαίνει Θεός παρεπιπτόντως) : :ban: :please: :lightsabre: :evil: :blow: :thumbdown:
EΓΩ. THE NUMBER OF THE BEAST ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
Οκ,τώρα ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ,αλλά να ξέρετε ότι έχω μεγάλο πρόβλημα με πολλά συγκροτήματα,οπότε μάλλον δεν θα αρέσει σε πολλύς η λίστα.Here it goes:
Whitesnake
Deep Purple
Rainbow
Iron Maiden(εκτός από το A Real live one)
Led Zeppellin
Metallica(από το Kill ‘em all μέχρι το Maste of puppets,όπως και το St.Anger)
UFO
U2
Uriah Heep
AC/DC
Rolling Stones
Beatles
Manowar(οι πιο αντιπαθητικοί απ’ όλους)
Judas Priest
Mottley Crue
Limp Bizkit
και πολλά ακόμα…να πώ ότι δεν τα μισώ κατ’ ανάγκη αλλά νιώθω μια αντιπαθεια απίστευτη για πολλούς από αυτούς.Να πώ επίσης ότι το Master of puppets είναι δισκάρα,αλλά για κάποιο λόγο μου φέρνει (στο 90% από όσο το έχω ακούσει) πιο αρνητικά συναισθήματα και από δίσκο My dying bride,μου χαλάει όλη τη ψυχολογία και για αυτό το ‘μισώ’.
Σύμφωνα με το γούστο μου λοιπόν,αν είχα δισκογραφική θα είχα χάσει έσοδα κάπου 200.000.000 με 300.000.000 πωλήσεων:lol: :lol: :lol: