Κλασσικό συγκρότημα/album που σιχαίνομαι

Ti se ekane na saresi to real live one ton maiden.Mipos epidi exis mono ayto?

Dream Theater. Ted Nugent. Depeche Mode. Δεν μπορώ ούτε να τους βλέπω…και για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου την σπάνε απίστευτα οι Uriah Heep και οι Pixies και οι Radiohead.

Όχι,αλλά αυτό μου το δωσε ο μεγάλυτερος μου ξέδελφος κάπου το 95,δλδ σε ηλικία κάπου 7 ετών.Είναι ο πρώτος metal δίσκος που άκουσα,ακόμα και οι Manowar να το 'χαν βγάλει δεν θα το έθαβα τόσα που σημαίνιε για 'μένα.

φιλε red_pyramid εισαι απιστευτα ιεροσυλος, σε σημεια που κατανταει εκνευριστικο!!
ειναι δυνατον?? [-X
σιγουρα ακους αυτην την μουσικη?!?

Από πότε το προσωπικό γούστο είναι ιεροσυλία?

1ον: πλακα εκανα.

2ον: δες την λιστα, το 99% των συγκροτηματων που ειπε, εφτιαξαν αυτη τη μουσικη. απορω που δεν ειπε και τους sabbath…!!!

Ευχαριστό πολύ,με έβγαλες απ’ το κόπο να το πώ:thumbup: .Δεν ήξερα ότι το metal είναι θρησκεία,οπότε δεν ήταν από πρόθεση.

Δεν το κάνω για να σνομπάρω,άλλωστε άλλα γκρούπ που αναφέραν άλλοι(π.χ. Motorhead) τα λατρεύω.
Γούστα είναι αυτά,που 'πε και ο nihilist.

Εξαρτάται για πια μουσική μιλάς.
Επιπλέον δεν έχεις δικιά μου λίστα να πάθεις πλάκα! :wink:

ποια θρησκεια ρε??? στα @@ μου το γραφω το metal!!! ας ακουει ο καθενας οτι γουσταρει! απλα αυτα που ειπες ΕΙΝΑΙ αυτο το ειδος μουσικης, κατα κυριο λογο.
μα να σιχαινεσαι π.χ. το ride the lightning?!?!?!?!?
ειναι ιεροσυλια για 'μενα.

τεσπα, πολυ ευθικτοι γινατε ολοι…!!!

ε γραψτην…

θα μου πεσουν τα μαλλια δηλαδη?!?!?!?:stuck_out_tongue:

Άσε εσύ. Το ξέρουμε ότι την έχεις λερωμένη τη φωλιά σου. :lol:

Καλά είπαμε,αυτό λέγετε έγκλημα όχι επιλογή.:lol:

Δείξε 'μας τη αυτή τη λίστα,με έχει φάει η περιέργεια,άσε που θέλω να τρώει άλλος θάψιμο(just j/k)

Επειδή υπήρχε και άλλο παρόμοιο τόπικ και βαριέμαι να ξαναγράφω πάρτε το link:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=131167&postcount=15

πολυ γενικα ειναι αυτα…
θελω ονοματα

Άντε επειδή έχω κέφια σήμερα πάρτε και μια μικρή λίστα αυστηρά μόνο με “κλασσικά” γκρουπ:
Scorpions
Pink Floyd
Rolling Stones
U2
Guns N Roses
Manowar
Metallica (μέχρι το Ride… κάτι κάνανε, μετά κλάφτα Χαράλαμπε)

Τα γενικά που λες περιλαμβάνουν οτιδήποτε εντάσσεται σ αυτές τις κατηγορίες. Απ’ το μεγαλύτερο ως το πιο άγνωστο.

ε ενταξει, καλα εισαι…

αυτο προφανως το κανεις επιτηδες για να μου σπασεις τα νευρα…
αν οχι, πες να ξερω για να αρχισω τα μπινελικια για τους entombed και τα “γ@μημενα” demo τους, ως nihilist…:-k

Ωχ. Άγγιξες ευαίσθητο σημείο τώρα. Φίλιππα take it easy 8)

Φυσικά και το εννοώ, δεν θέλω να σπάω τα νεύρα κανενός. Για τους τους Entombed/Nihilist και τα demo τους πες ότι θες. Τους Tallica μια φορά τους έχουν άνετα, οπότε… :dunno:

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

ok… καλο…

υ.γ.: τους γουσταρω τους entombed, επιτηδες το ειπα, αλλα μη λεμε και οτι θελουμε…!!!

Μα δεν με πιάνεις. Δεν το είπα για αστείο, ούτε για να υπερβάλλω, ούτε για να σε πικάρω. Το εννοώ. Πίστεψέ με, όταν θα αστειευτώ για κάτι θα το καταλάβεις.