οκ, οπως και να 'χει αστειο μου φαινεται!!
Δεκτό. Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Για μένα πάντως είναι κάτι… χμ… προφανές. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω.
ε??
τι ειναι προφανες?
Ότι οι Entombed (και αρκετά άλλα γκρουπ) είναι πολύ καλύτερα των Metallica.
θα συμφωνησω οτι ειναι γουστα αυτα…
Ε ναι! Αυτό είπα και πιο πάνω.
ε ναι, γιατι δε θα γινει σοβαρος διαλογος… θα λεμε και οι 2 τα δικα μας…
Δηλαδη εσενα τραγουδια σαν το Master of Puppets και One δε σου λενε τιποτα?Δεν θα ειχα ασχοληθει αλλα εισαι Rocking Editor και για αυτο ρωταω… [-X
Nα σε ρωτισω κατι αλλο εσυ εισαι που εγραψες για το Ride The Ligtning?
Το Master of Puppets όχι δεν μου λέει πολλά. Το “One” είναι ωραίο κομμάτι. Επειδή είμαι Rocking Editor τι σημαίνει, ότι δεν μπορώ να ακούω αυτά που θέλω ή ότι πρέπει σώνει και καλά να μου αρέσουν οι Metallica?
Και ναι, εγώ έγραψα για το Ride The Ligtning. Πως σου φάνηκε το review?
Ευχαριστω που μου απαντας.Το review ηταν πολυ ψυχρο λες και διαβαζα ενημερωτικο χαρτι… :roll:
Προτεινω να μαζεψουμε υπογραφες να φυγει ο nihilist απο το φορουμ…
Ρε παιδιά, όσο αφορά αυτα που λέει ο nihilist για τους Metallica απλώς είναι η άποψη του για τη μπάντα κατα τα δικά του κριτήρια. Απλώς τη λέει με τέτοιο τρόπο ώστε να τσιμπήσουν κάποιοι και να γίνει κανας τζερτελάκος. Είναι σα’να λέω εγώ δλδ ότι από Maiden αξίζει μόνο το Somewhere In Time κι από’κει και πέρα κλάφτα Χαράλαμπε και πώς οι Grim Reaper (πού μου αρέσουν περισσότερο) τους έχουν άνετα!
Ίσως. Ίσως έτσι το αντιλήφθηκες εσύ. Τι να πω, κατ’ εμέ είναι μια καλή περιγραφή των γεγονότων γύρω από την δημιουργία του δίσκου, και αντανακλά την σημαντικότητα του δίσκου, γενικά στο μέταλ στερέωμα, καθώς και στην μετέπειτα εξέλιξη του γκρουπ. Δεν ξέρω τι παραπάνω θα ήθελες εσύ να διαβάσεις.
Ναι μονο που ειπε οτι δεν κανει πλακα οποτε τι προτηνεις?Να μην τον περνουμε στα σοβαρα?
Εdit:Αυτο παει στον Εagleheart.
Αυτό είναι δικό σου θέμα.
Προσωπικά μετά από αρκετό καιρό στο φορουμ έχω καταλήξει πλέον να διασκεδάζω με τέτοια posts του. Κατα τα άλλα πιστεύω ότι έχει άποψη, αλλά χάνει πολλούς “πόντους” με τον τρόπο πού την εκφράζει. Αυτά
Oχι ρε φιλε εγω πιστευω οτι τα εννοουσε αυτα που ειπε για Metallica.Δε θα μπω στη διαδικασια να προσπαθω να καταλαβω αν ο καθε ενας εδω μεσα αυτα που λεει τα λεει σοβαρα η για πλακα… 8)
Aν τόση ώρα έχεις καταλάβει πώς τον υποστηρίζω πλανάσαι πλάνην οικτράν. :lol:
Η αληθεια ειναι οτι δεν μου περασε απο το μυαλο αυτο γιατι παλι δεν μπηκα στη διαδικασια να σκεφτω αν εσυ υποστηριζεις τον nihilist…
Εγω θα ψηφισω να μεινει γτ ειναι γαμω τα παιδια!
Δηλαδη επειδη καποιος ειναι ειλικρινεις και λεει ανοιχτα την γνωμη του για κατι ειναι κακος?[-X [-X
Και να τα εννοουσε χεστηκαμε, ο καθενας εχει την αποψη του και την εκφραζει οπως θελει. Αν λεει ο καθενας βλακειες σιγα μην κατσω να δωσω σημασια. Αυτο ισχυει για ολους, μην το παρει καποιος προσωπικα.