Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

The Verve - A storm in heaven

για μενα,μεσα στα 5 καλυτερα αλμπουμ των 90s που βγηκαν στο UK

δισκαρα.

ο καλυτερος δισκος των REM

ενας δισκος-διαμαντι πανω στην απωλεια,τον θανατο,το συναισθημα του να μεγαλωνεις

απλα,ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ των 90s

Darkthrone - F.O.A.D.:):!:

Δισκάρα! Ο τύπος ξέρει να αγαπάει το αρμόνιό του.

virgin steele-the marriage of heaven and hell part two–και καταγουσταρω.defeis λεμε!!!for best results.play at maximum volume!!!:smiley:

Megadeth discography:):!:

Vulture Industries - The Dystopia Journals

Ωραιος ο Ξαδερφος.

Ον τοπι. Κατι αιωνιο.

το πρωτο αλμπουμ που ακουσα…

Τα άπαντα των Saxon…θά’ναι ένα Saxon π\π\σ\κ:):!:

Hammers of Misfortune - The August Engine & The Locust Years

Για να θυμηθούμε λίγο γιατί είναι από τα καλύτερα metal συγκροτήματα των τελευταίων 10 χρόνων.

Σειρά θα πάρει με μαθηματική ακρίβεια το παραγνωρισμένο ντεμπούτο τους The Bastard, καθώς και τα Fields/Church of Broken Glass για να επανέλθουμε σε επαφή και με το “καινούριο” πρόσωπο αυτού του λατρεμένου γκρουπ.

Το αγορασα τον Σεπτεμβριο νομιζω μολις κυκλοφορησε,επι ενα μηνα το ελιωνα αλλα μετα το ξεχασα τελειως και τωρα το ξεθαψα(οχι μετα απο πολυ καιρο βεβαια) και ξαναρχισα το λιωσιμο :lol:

Σήμερα ξέθαψα το Alive in Athens-Iced Earth!!!

A Question of Heaven
I Died for You
Watching Over Me κλπ… :roll:

Μολις εβαλα στο στερεο μετα απο χρόνια

φακ γεα! το είχα ξεχάσει εντελώς. :stuck_out_tongue:

Γκρουπάρα και δισκάρες!

Εγώ:

RAM - Forced Entry

Σύγχρονο μνημείο του metal. Να δούμε πότε θα το πάρουν χαμπάρι οι κατά τ’ άλλα πολυάριθμοι old school fans :!:

Μια στο τόσο ψάχνω τα cd μου να ξεθαψω τίποτα που έχω να ακουσω καιρό. Σημερα λοιπόν βγαλαμε από την ναφθαλίνη τουτο εδώ που το ακουω αυτή την στιγμή. γαμάτο heavy metal απο μια αδικημένη μπαντα.

Κατι μου λεει πως αυτοι οι Ραμ δεν ακουνε καθολου Τζουντας Πριστ. =p

Ον τοπι,