Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Μastodon - [I]Remission[/I]
Mastodon - [I]Leviathan[/I]

Παντοτινά ζίροους διαμάντια.

χωρίς να θέλω να φανώ ιστορίας και “γαμάω-γτ-ακούω-μονο-τα-παλια-που-δεν-ειναι-πολυ-γνωστα” το remission είναι υπερτατη δισκάρα με απιστευτα χεβι riffs…

PUNK ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!

Ε βαλε κανα avatar που σε αντιπροσωπευει τωρα μωρε και συ. :stuck_out_tongue:

Εγω με το Leviathan τους εμαθα αλλα πλεον πιστευω οτι το Remission ειναι το
καλυτερο τους.Εχει αυτο τον τσαμπουκα που τα μετεπειτα δεν τον εχουν.

Τρομοκρατια λεμε ! 8O

Συμφωνώ με τα χίλια με Dmembra και Deathster, το Remission είναι το αγαπημένο μου από Mastodon,χωρίς να λές βέβαια ότι τα υπόλοιπα δεν είναι δισκάρες

:hippy::dance::dance::hippy:

Γελάω υπόκωφα, όχι επειδή όλοι βγήκαν remissionάκηδες, αλλά για το πότε.

Παιδιά, [U][B]εδώ[/B][/U] το αγαπημένο σας όμως έχει πέντε ψήφους, εκ των οποίων έχουμε και λέμε.

-Nomisteraki
-Bleedin History
-Outlawtorn
-DarthVader
-Wretch

Oπότε για παγαίνετε να το ψηφίσετε.

δε θεωρώ περίεργο να αγαπήσει κάποιος το “remission” τώρα.γιατί βασικά εφόσον ασχοληθείς με τους mastodon, αυτό θα έχει γίνει είτε λόγω του “crack the skye”, είτε λόγω του “blood mountain”.το να ψαχτείς περισσότερο και να ακούσεις και το “remission” μόνο καλό είναι.
και βασικά λογικό είναι να μην το ψηφίζουν πολλοί στις λίστες τους, μιας και με άλλους δίσκους γνώρισαν το συγκρότημα και πρόλαβαν να δεθούν μαζί τους.και για μένα π.χ. το “remission” μπορεί να είναι ο δίσκος τους που ηεί καλύτερα στα αυτιά μου, αλλά θεωρώ πιο ολοκληρωμένη δουλειά τους που συμπυκνώνει όλα τα στοιχεία τους το “leviathan”, με το οποίο τους γνώρισα και είναι εν τέλει και το αγαπημένο μου mastodon album.αλλά εγώ δε θυμάμαι ποιο δίσκο κατέβασα πριν από 2 λεπτά, οπότε δε μου πέφτει άποψη.oh wait!

on topic:

Ρε παιδιά δεν είπα ότι είναι το αγαπημένο μου…απλά είπα ότι είναι υπερδισκάρα:p
Το αγαπημένο μου ήταν, είναι και θα είναι το Leviathan:D

Judas Priest - Nostradamus…με μεγάλη χαρά και καύλα:):!:

Μετά από τη κουβέντα περί Mats Leven…

[SIZE=“3”][B]ΜΠΑΝΤΑΡΑ !!! [/B][/SIZE]

:bow:

Κατι δεν παει καλα με σενα τελευταια :stuck_out_tongue:

Ααααχχχ αυτη Η φωνη :bow:!!!και σε ντουετο με την Καλομοιρα να τον ακουσω,παλι θα μου αρεσει.Υποκειμενισμος.Ε και???

[B]Cursed[/B] - I

Μετά από χρόνια.
Ακόμα συγκλονιστικό.

[B]AΓΑΠΑΜΕ[/B]

Mπανταρα δεν λες τιποτα ! Το ειχα σε κοπια οταν ειχε πρωτοβγει και το
αγαπαω ιδιαιτερα γιατι ειναι το πρωτο αλμπουμ Hypocrisy που ακουσα ποτε.
Εχει και τραγουδαρες μεσα.Fire in the Sky,Deathrow,Legions Descend
καλα ολα τελοσπαντων. :roll:

.