Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Επειδή αρκετή φαίνεται να είναι κολλημένοι με κάποια πράγματα η φαντασία τους οργιάζει.

Σαν φαν των Helloween χρόνια τώρα και συλλέκτης σχεδόν όλως των bootleg των Helloween βλέπω ότι αρκετοί δεν καταλαβαίνουν μια απο εδω μέσα. Ride the Sky και How Many Tears δύο εκ των κορυφαίων κομματιών του WoJ ποτέ δεν θα ακουστούν καλύτερα απο τον Kiske και ούτε απο κανέναν άλλο. Η εκτέλεση του How Many Tears στο Live In The Uk είναι η καλύτερη live εκτέλεση κομματιού Helloween εβερ… Τον Hansen που τον ρώτησα πριν δέκα χρόνια το ίδιο μου είχε πει.

αρκετή είσαι και φαίνεσαι :!:

Ααα σόρρυ. Νόμιζα ότι είσαι του γυναικείου φύλου απο το προηγούμενο ποστ σου.

πω, με τάπωσε. εποχές δημοτικού, δακρύζω :lol:

Το κάνω και στην πραγματικότητα αν θέλεις… Εκεί να δεις δάκρυ :lol:
Πλάκα είμαι. Αν είσαι κοντά… 8O:)

Not again :!:

Για μισό λίγο ρε AngelCry. Εγώ με τον Ντουντ συζητάμε στο ύφος που συζητάμε επειδή γνωριζόμαστε προσωπικά, έχουμε κάνει παρέα, έχουμε πιεί δυο μπύρες παραπάνω, τέλος πάντων έχουμε -νομίζω- μια οικειότητα. Εσένα απ’ όσο θυμάμαι σε ξέρουμε μόνο ως χρήστη AngelCry. Δεν μπορείς να μιλάς με τον τρόπο που μιλάς (που ΔΕΝ είναι χαβαλές), είναι αγενές. Για μαζέψου λίγο, γιατί το κάνεις συστηματικά. Και το λέω κι ας έχουμε την ίδια άποψη στο συγκεκριμένο θέμα.

Μλκ, σε φαντάζομαι να το λες κουνώντας και το δάχτυλο! :lol:

Οκ μαζεύομαι. Πείτε τα… Δεν νομίζω να παρεξηγήθηκε κανείς.

:lol::lol:

Το θέμα είναι όμως, ποιό δάχτυλο;

AngelCry, παρεξηγήθηκα εγώ απ’ το ύφος σου.

Οκ θες να σου ζητήσω συγνώμη να ηρεμήσεις;

Ίσως θα μπορούσες να ζητήσεις συγνώμη απ’ τον dude.

In Memory Of Quorthon
Quorthon album…
Boy - Quorthon
http://www.youtube.com/watch?v=Xp5jjGmEDTc

:walkman:

Στο ιδιο πνευμα…

[B]Bathory - Twilight of the Gods[/B]

Μεγαλειωδης δισκος.Τιποτα αλλο.

:bow2::bow2::bow2::bow2:

Bathory - Hammerheart:):!:

όχι ότι είχα να το ακούσω πολύ καιρό δηλαδή, αλλά λόγω κολλήματος με τους ensiferum το είχα παραμελήσει…Υπέροχος δίσκος!

Oι τελευταιες μερες ηταν αρκετα δυσκολες για μενα και ηθελα κατι “χαρουμενο”, το ξεθαψα και γω και θυμηθηκα χρονια γυμνασιακα και λυκειακα που μουν καμμενος με helloween! Γαμω!

το πρωτο που ακουσα απο αυτους…και ειμαι συναισθηματικα δεμενος με δαυτο:roll: