Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Kαι μενα το πρωτο ητανε… Ευτυχως βρεθηκε ο καλος ανθρωπος - κωλογαυρος Chrisp και του το πουλησα!

καθε δεκαετια εχει αδικημενους!!!παντως την κωλοεπανακυκλοφορια της metal blade του 94 ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ.το διφυλλο που λεγεται booklet ειναι λευκο.(σαν παλια κωλοεπανακυκλοφορια Titan Force ενα πραγμα).Ασε που της λειπουν και τα μπονους κομματια απο την επανακυκλοφορια του 90.

το καλυτερο αλμουμ των 90ς.

epic

[B]Fantomas - The Director’s Cut[/B]

Τι δισκάρα ρε πούστη… Μου το θύμησε το αφιέρωμα του Χάμερ και συγκινήθηκα.
Παράνοια, πώρωση και αρρώστια, από 4 απίστευτους μουσικούς. Τρέλα!

ειχα χρονια να το βαλω στο στερεο να παιξει! πολυ ξεθαμα! και ειχα να ακουσω rage γενικα πολυ καιρο! θυμισε αλλες εποχες! :smiley:

King Diamond - Abigail+Them:):!:

Και εγω αυτο χθες βραδυ!

twisted sister ειναι μια band που ακουγα μικρος και εβαλα και το avatar ,impaled nazarene τους σεβομαι για αλλους λογους.
Αλλωστε μια εικονιτσα βαζουμε απλα για χαρουμενη ατμοσφαιρα δεν μας αντιπροσωπευει ακριβως:p

Άπαντα [I]Ved Buens Ende [/I]και[I] Virus[/I]. Επιτέλους ήρθε ο χειμώνας και ζεσταινόμαστε με δυσαρμονίες.

Ο μοναδικος μεχρι στιγμης δισκος με φωνητικα μονο του Keith O’Fathaigh πριν ερθει η Karen Gilligan στο συγκροτημα.Ο καλυτερος τους με διαφορα.Φολκ μεταλ με την σωστη σημασια του ορου.Στην επανακυκλοφορια του το 2001 υπαρχουν 3 demo τραγουδια,ναι μεν με κακο ηχο αλλα ΥΜΝΟΙ σαν το ''Return ‘’ δεν μασανε απο τετοια.Αναμενουμε καινουργιο δισκο συντομα και εναγωνιωδως με τον Keith O’Fathaigh πιθανοτατα στον ρολο του τραγουδιστη και παλι.

Μastodon - [I]Remission[/I]
Mastodon - [I]Leviathan[/I]

Παντοτινά ζίροους διαμάντια.

χωρίς να θέλω να φανώ ιστορίας και “γαμάω-γτ-ακούω-μονο-τα-παλια-που-δεν-ειναι-πολυ-γνωστα” το remission είναι υπερτατη δισκάρα με απιστευτα χεβι riffs…

PUNK ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!

Ε βαλε κανα avatar που σε αντιπροσωπευει τωρα μωρε και συ. :stuck_out_tongue:

Εγω με το Leviathan τους εμαθα αλλα πλεον πιστευω οτι το Remission ειναι το
καλυτερο τους.Εχει αυτο τον τσαμπουκα που τα μετεπειτα δεν τον εχουν.

Τρομοκρατια λεμε ! 8O

Συμφωνώ με τα χίλια με Dmembra και Deathster, το Remission είναι το αγαπημένο μου από Mastodon,χωρίς να λές βέβαια ότι τα υπόλοιπα δεν είναι δισκάρες

:hippy::dance::dance::hippy:

Γελάω υπόκωφα, όχι επειδή όλοι βγήκαν remissionάκηδες, αλλά για το πότε.

Παιδιά, [U][B]εδώ[/B][/U] το αγαπημένο σας όμως έχει πέντε ψήφους, εκ των οποίων έχουμε και λέμε.

-Nomisteraki
-Bleedin History
-Outlawtorn
-DarthVader
-Wretch

Oπότε για παγαίνετε να το ψηφίσετε.