Μη μιλάς ρε σκατοπανκιό.
2/3 απ’την πρώτη τριάδα του cynic είναι κατα ένα 70-80% (sic) punk ξέρω γω…
Εκτός αν εννοούσες την δευτερη τριάδα…
…που μάλλον αυτήν εννοείς
[SPOILER]Αλλά η πρώτη τριάδα είναι καλύτερη :D[/SPOILER]
Xαχα, γουσταρω συζητηση για τα αλμπουμ που ξεθαψα
Εμενα μ αρεσουν και οι δυο τριαδες - προφανως
[B]Παμε μωρή μπαντάρα!!!
Αυτή τη στιγμή είχα διαθέσιμο μόνο ένα best of, αλλιώς θα’ χωνα shock troops και θα χορευα παντου, οπως και τωρα:p[/B]
ωραίος, μετά το πολλ σου προβλέπω να ξεθάβω κ εγώ πολλά καλούδια, αλλά προς το παρόν είμαι σε άλλα χωράφια
Lord Kaos.Black metal απο Αυστραλια του 1997.τι εχει που ξεχωριζει απο τα υπολοιπα του ειδους?το τριο που αποτελει το συγκροτημα συμπεριλαμβανει και τον Astennu,τον κιθαριστα που ξεκουρασε τον Shagrath μετα την κυκλοφορια του Enthrone Darkness Triumphant και βεβαια υπηρξε και στον Spiritual Black Dimensions.Λοιπον αφου οι Lord Kaos κυκλοφορησαν τον Thorns of Impurity,ο Astennu την ‘‘εκανε’’ για Νορβηγια να βρει την τυχη του.Ετοιμασαν και ενα δευτερο δισκο σαν σεξτετο που τελικα ομως δεν κυκλοφορησε ποτε.Ο κυριος Incubus στο μπασο,o Lord of Night Summoning στη φωνη και ο Astennu(χωρις corpsepaint και t-shirt Marduk-Fuck Me Jesus) στην κιθαρα και πληκτρα.Ντραμς???κανεις…και εκει εστιαζεται το προβλημα.αν και στο ενθετο αναφερεται ως Percussionist ο Astennu,γενικοτερα παιζει μονοτονια.τα πληκρα ειναι διακριτικα και θυμιζουν Dimmu Borgir και Limbonic Art ενω οι στιχοι ειναι σκοτεινοι και παγεροι (το ενθετο εχει backround μονο τοπια) χωρις αναφορες σε Σαταναδες και Τριβολους.Κατι μεταξυ Immortal και Limbonic Art (και παλι).Μεγαλα σε διαρκεια τραγουδια(για black metal μιλαμε) με μεσες ταχυτητες αλλα και διαφορα ξεσπασματα.ακουστε το τραγουδι που ανοιγει τον δισκο,Crystal Lakes ή το In the Icy Realm.Δυστυχως δυσευρετο πλεον αλλα στην τελικη δεν ειναι και κανενας δισκος που επιβαλλεται να εχει κανεις.Απλα πανω απο τον μεσο ορο μιας μετριας κυκλοφοριας
Είχα αρκετό καιρό να το βάλω να παίξει. Τελευταία όταν έβαζα κάτι για να ακούω Dio προτιμούσα κάτι από τα παλιά.
Παρόλο αυτά το άλμπουμ είναι πολύ καλό. Δεν μπορεί να φτάσει μεγαλεία παρελθόντος αλλά κάνει μια αξιέπαινη προσπάθεια. Τα ριφ του μουστάκια είναι εκεί το rhythm section κάνει την παρουσία του αισθητή όπως φυσικά και η Φωνή. Ίσως τελικά να μείνει περισσότερο στην ιστορία ως το τελευταία άλμπουμ που μας έδωσε ο κοντός αλλά όπως και να έχει πρόκειται για ένα ποιοτικό metal άλμπουμ.
4ος δισκος για τους Ελβετους Krokus και πρωτος για Τον Τραγουδιστη Mark Storace που διεθετε Φωνη 3 Οκταβων και ενεργητικοτητα 100 Οκτανιων στις συναυλιες.Βεβαια δεν φτανει μονο αυτο.Υπαρχουν απιστευτες κιθαρες παντου.
Υψηλη ποιοτητα συνθεσεων.
Τα 3 καλυτερα του δισκου ειναι και τα 3 μεγαλυτερα σε διαρκεια (Tokyo Nights,Fire,Streamer)Και αυτο γιατι υπαρχει χωρος για να διαπρεψει η κιθαρα.Το Streamer βγαζει απιστευτο συναισθημα,ο τραγουδιστης δινει ρεσιταλ-κιθαρες εξακολουθουν να σπερνουν-απιστευτη σολια στο τελος του τραγουδιου.Συναυλιακοι στιχοι στο ‘‘Come On’’,κατευθειαν για να κερδισουν το κοινο της Ιαπωνιας.Το ιδιο συμβαινει και στο Tokyo Nights,το αγαπημενο μου του δισκου.Αφιερωμενο στο Ροκ Αμερικανικο συγκροτημα ‘‘The Baby’s’’,απο το οποιο συγκροτημα δεν εχω ακουσει τπτ ουτε γνωριζω γιατι αφιερωνεται σε αυτους(Οποιος γνωριζει,ας ενημερωσει).Βασικα μονο το Shy Kid με αφηνει παγερα αδιαφορο.
Πανεξυπνη κινηση η αναφορα ολων των στοιχειων του δισκου σε polic report μιας και το εξωφυλλο δειχνει τρακαρισμα.
Μόλις μπήκε στο στερεοφωνικό…
[B]In Flames - a sense of purpose[/B]
Το οποίο και έχω ψιλοπαρατήσει εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι κακό άλμπουμ φυσικά απλά δεν είναι αυτό που περίμενα μάλλον. Τρομακτικές αλλαγές στον ήχο δεν έχει αλλά συνθετικά κινείται σε ρηχά νερά. Κάθε άλμπουμ των In Flames πάντα κολλούσε για πολύ καιρό μετά την αγορά του και έβγαινε αφού πρώτα το cd είχε κάνει αυλάκια Εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο όμως αφού μετά τις 15-20 αναγνωριστικές ακροάσεις το παράτησα στο ράφι να μαζεύει σκόνη.
Πάντως η digipack έκδοση είναι πανέμορφη με την καλύτερη καλλιτεχνική δουλειά σε εξώφυλλο και εσώφυλλο, βασικά είναι τόσο γαμάτο που σχεδόν ευχόμουν να μου αρέσει και το άλμπουμ το ίδιο αλλά δεν…
Tι εφωφυλλαρα!!!
Τι διασκαρα!!!
[B]Killing Joke - Hosannas from the Basements of Hell[/B]
είχα σίγουρα πάνω από εξάμηνο να το ακούσω. έφαγα φλασιά και ξεκίνησα από το ομότιτλο (2003). τι δισκάρα(-ες).
Judas Priest - Nostradamus:):!:
Sculpture.Το συγκροτημα που δημιουργησε ο Lotte Forst,o κιθαριστας των Crematory την εποχη που παιζανε πληκτροφορο Death Metal.Μαζι του,ο τραγουδιστης των Darkseed μεχρι την προσφατη τους διαλυση τον καιρο που βρηκε χρονο αναμεσα στις κυκλοφοριες των Spellcraft και Give Me Light.Στον μοναδικο(ευτυχως)ομωνυμο δισκο τους παιζουν κοινοτυπο ευτελες goth metal που απο την πρωτη ακροαση εχεις ανακαλυψει κατευθειαν ολα τα λιγοστα καλα σημεια που εχουν να σου προσφερουν.Πολυ απλοικη μουσικη,σε σημειο παρεξηγησεως.Απο συνθεσεις μονο το ‘‘I’m Free’’ κανει την διαφορα και αυτο γιατι φερνει εντονες επιρροες απο Crematory και το ‘‘Why’’ που ‘‘νιωθει’’ και αξιζει.
Στα αρνητικα επισης οτι σε ενα δισελιδο ειναι γραμμενοι λιγοστα σημεια απο ολα τα τραγουδια τους.Τι σκατα,ντρεπονται γι αυτα που γραφουν/τραγουδουν???Θεμα χωρου δεν ειναι παντως γιατι αφιερωνουν αλλα 2 δισελιδα με τις φατσες τους.Εξαλλου,οι κυκλοφοριες της Nuclear Blast ειναι προσεγμενες .
Δεν ειναι για τα σκουπιδια αλλα το θεωρω κατω του μετριου και αν μου δινοταν τωρα η ευκαιρια δεν θα το αγοραζα.50 λεπτα-10 λεπτα που αξιζουν=40 λεπτα χαμενου χρονου.Θαψιμο ξανα.
δισκάρες.
Είναι τεράστια δισκάρα, γαμώ το κέρατο, ντου στο “Fallen” τώρα.
Τα [I]Belus Dod[/I] & [I]Kaimadalthas[/I] έχουν ΡΙΦΦΑΡΕΣ, το [I]Glemselens Elv[/I] είναι ΕΠΟΣ, στο [I]Morgenrode [/I]στην μέση σκάει ένα ριφφ που σε κάνει να κλάψεις και κρατάει μέχρι το τέλος, ενώ πόσο old-school [B]Rotting Christ [/B]είναι το [I]Sverddans[/I] ?
Το ντεμπουτο μιας αγαπημενης μπαντας ξανακουγεται στα ηχεια του σπιτιου μου μιας και ακομα δεν καταφερα να ακουσω τον καινουριο τους.Ας αρχιζω με τα αρνητικα:τα φωνητικα του Brennare,deathιζουν αν και ειναι απολυτα κατανοητα,κατι σαν τα φωνητικα των Tiamat στο Clouds ή των Cemetary στο Black Vanity.Βεβαια οι ομοιοτητες δεν σταματουν εδω αφου εχουν επηρεαστει αρκετα απο το Clouds.Απο την αλλη υπαρχουν κομματαρες σαν τα ‘’ Under The Crescent’’ με ομορφες μελωδιες,κιθαριστικες γραμμες και σολο.Επισης πολυ ωραiο το σημειο που ταγουδα ο Brannare ‘‘where dreams begin’’ και μπαινει ενα πολυ ωραιο ρυθμικο σημειο στο ‘‘Eyes Of The Sky’’.Υπαρχει μεσα σε αυτον τον δισκο το ‘‘Upon The Highest Mountain’’,ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια,οχι μονο απο τους Lake Of Tears αλλα στη Μουσικη γενικοτερα.Εκφραστικοτατοι στιχοι,μελωδιες,ενταση,συναισθημα.(ποσες και ποσες φορες στεγνωσα το μαλλι μου κανοντας headbanging με αυτον τον ρυθμο οταν ειχα μακρυ μαλλι).7 λεπτα που δεν καταλαβαινεις ποτε πως περασαν.ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ.Επισης στο τελευταιο τραγουδι,υπαρχει το '‘Tears’'που ειναι απο τα καλυτερα του δισκου.Μια πιο Wildhhoney προσεγγιση,με καθαρα φωνητικα(ευτυχως στο μελλον την καθαρισε ακομα περισσοτερο),με ρυθμο μεσαιων ταχυτητων που αναδυονται οι τυμπανο-μπασο ρυθμοι και τον πιο ταιριαστο τροπο να κλεισει το αλμπουμ.Τα καλυτερα ηταν να ερθουν στο μελλον γι αυτους.
***αν και τους θεωρω ως ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα να αναφερω οτι στις συναυλιες τους ειναι ψιλαπαραδεκτοι,μιας και τους εχω παρακουλουθησει 3 φορες απο το 97 μεχρι τωρα και παντα τα αποτελεσματα δεν ειναι οπως τα ονειρευομουν και μαλλον δεν θα τους ξαναδωσω αλλη ευκαιρια.
Iron Maiden 90s+00s discography:):!: